Parisuhde

 Sinkut   Thaimaa   Äkkilähdöt   E-kortit   Yksityiset viestitYksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Parisuhde.fi : Lapset : Isän oikeudet?Äidin tunteet?
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti

Surusilmä
Vieras

LähetäLähetetty: Ke Kes 27, 2007 4:43 pm    Viestin aihe: Isän oikeudet?Äidin tunteet? Vastaa lainaamalla viestiä

Minulla on 8kk ikäinen poika jonka isä muutti luotamme pois jo ennen vauvan syntymää, koska yhteiselämästä ei tullut mitään esim siksi ettei hän kykene ottamaan taloudellista vastuuta. Odotimme kuitenkin lasta yhdessä ja hän on edelleen kiinnostunut lapsestaan, haluaa olla läsnä lapsen elämässä(on itse elänyt isättömänä ja haluaa antaa omalle lapselleen aikaa). Mies ei kuitenkaan kykene pojasta kantamaan vastuuta pitkiä aikoja ja nyt sai mielenterveysongelmien takia lääkäriltä määräyksen, ettei voi olla kahdestaan lapsen kanssa. Käy siis meidän kotona (minulla myös kaksi vanhempaa lasta) päivittäin leikkimässä pojan kanssa. Minun on kuitenkin oltava aina läsnä.
Tilanne tuntuu todella vaikealta. Olen itse menettänyt ensin toiveen perhe-elämästä ja parisuhde kariutunut ja nyt olen yksinhuoltaja ilman mitään "vapautta" ja minun on katsottava päivittäin tätä miestä (joka kaiken aiheutti) kotonani. Toisessa vaakakupissa painaa isä-lapsi-suhde jossa nään hyviä elementtejä. Mutta entä minun tunteeni ja elämäni? Miten pääsen hänestä "irti" ja eteenpäin elämässäni, kun hän päivittäin kotonamme? Hän toivoisi että voitaisiin olla väleissä, että nykyinen käytäntö voisi jatkua koska sostoimi ei kykene järjestämään valvottuja tapaamisia kuin harvoin. Mutta en vaan tosiaankaan pysty "kaikesta luopumisen jälkeen" olemaan kaveri.
Kokemuksia? Ehdotuksi? Tilanne masentaa minua todella paljon. Tammikuussa tilanne muuttuu siltä osin että menen töihin ja lapsi hoitoon, paikkaa en vielä tiedä.
Takaisin alkuun

tyttönen
Vieras

LähetäLähetetty: Ke Kes 27, 2007 4:43 pm    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ota yhteyttä paikkakuntasi Ensi-ja turvakotiin. Heillä on mahdollista järjestää tiloissaan tai vuokratiloissa valvottuja tapaamisia joissa äidin ei tarvitse olla mukana.
Takaisin alkuun
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Parisuhde.fi : Lapset Kaikki ajat ovat GMT + 2 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa