Parisuhde

 Sinkut   Thaimaa   Äkkilähdöt   E-kortit   Yksityiset viestitYksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Parisuhde.fi : Lapset : Mikä avuksi?
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti

ansu
Vieras

LähetäLähetetty: Ke Kes 27, 2007 4:40 pm    Viestin aihe: Mikä avuksi? Vastaa lainaamalla viestiä

Erosin miehestäni noin vuosi sitten.Meillä on kaksi lasta.Nyt olen löytänyt aivan ihanan miehen jota rakastan tosi paljon.Miehellä on myös kaksi lasta,jotka on meillä kerran kuussa viikonlopun.Olen todella onnellinen,mutta mies ei tunnu hyväksyvän lapsiani.Olemme puhuneet asiasta jo suhteen alussa ja hän sanoi minulle,että tulee hyväksymään ne,mut nyt tuntuu että inhoaa toista poikaani joka on 4v ja todella villi.Ahdistaa tämä tilanne.Jos lapset ei tee niinku hän haluaa,suuttuu..esim.eräs viikonloppu kun miehen lapset oli meillä,söimme pitsaa.Ja 4.v poikani ei halunnut syödä..ei pidä pitsasta.Mies hermostui ja nousi pois pöydästä hokien ettei ymmärrä ja oli tosi kireenä..painui makuuhuoneeseen ja oli siellä useamman tunnin "mököttämässä".Yritin mennä puhumaan asiasta,mutta ei ollu halukas puhumaan.Miehen vanhempi lapsi myöhemmin illalla halusi lähteä kotiin kesken vlopun.Ja ymmärrän kyllä miksi.Mies ei huomioi omia lapsiaankaan tarpeeksi.Olen yrittänyt puhua asiasta,mutta turhaan...tiedän,että hän tule hyväksymään lapsiani täysin koskaan.Välillä vaan tuntuu niin pahalta kun hän on ilkeä lapsilleni.Alku meillä meni tosi hyvin,mut nykyään musta tuntuu että hän on kyllästyny meihin..on hiljanen eikä ole oma itsensä.Ja tiedän että se johtuu lapsistani.kerran kysyin suoraan että vihaako hän niitä.Sanoi että ei voi pitääkkään kun ne on semmosia.Eli vähän villimpiä ku omat lapset.Tämä tilanne on todella ahdistava,rakastan miestä niin paljon,mutta lapset on mulle kaikki kaikessa.Onko muilla vastaavanlaisia kokemuksia?
Takaisin alkuun

Tuon takia yksin
Vieras

LähetäLähetetty: Ke Kes 27, 2007 4:41 pm    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ei kuule kyse ole sinun lapsista, vaan uuden miehesi kyvyttömyydestä olla isä 24h!

Viestistäsi tuli mieleen ex-mieheni, joka pitää lapset luonaan vain viikonlopun - ja se riittää hänelle. Pitemmällä vierailulla kun tulee arki vastaan, varsinkin kun lapset alkavat olla omia itseään. Pari päiväähän lapset ovat siellä kuin enkeleitä miellyttääkseen tätä, koska isä on Supermies aina, olkoonkin hylännyt nämä muuttaessaan pois.

Jos poikasi on villimpi kuin hänen omat lapset (onkohan hänen ex-vaimo samaa mieltä?), niin näin vain sattuu olemaan. Villeys on joskus joko huomionhakua tai lapsen tapa ilmoittaa pahaa oloaan - ehkäpä uuden miehesi olisi aikuistuttava ja sen sijaan, että menisi makkariin mököttämään, ottaisi sinun poikasi vierelleen ja tekisi "poikien juttuja". Tämä vaatii mieheltäsi vähän lisätyötä, mutta lopputulos voi olla pitemmän päälle antoisampaa.

Suhteenne on kyllä aika nuori, kuten erosikin, te kaikki olette suurien muutoksien alla, ehkä perheneuvolasta voisi tulla parempia neuvoja uusperheiden arjen sujuvuuteen. Mutta jos uusi puolisosi ei kykene ottamaan vastuuta kasvattamisesta, sinun olisi kyllä mietittävä arvojasi: onko syytä pitää miestä, joka ei hyväksy lastesi mukanaoloa? Mitä kauemmin olette yhdessä ettekä pääse yhteiseen ymmärrykseen - lapsesi menettävät taas yhden isähahmon elämässään.

Itse olen väsynyt yksinäisyyteen, mutta yllämainitun mahdollisuuden takia haluan valita uuden miehen tarkoin. Miehiä kyllä löytyy, mutta kuka loppujen lopuksi on valmis yhtäkkiseen isyyteen?
Takaisin alkuun

Tare
Vieras

LähetäLähetetty: Ke Kes 27, 2007 4:41 pm    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Älä syytä lapsiasi tilanteesta. Kyse on oireesta, miehellä ei voi asiat olla tasapainossa jos ei kykene hyväksymään lapsiasi vaikka olette suhteessa. Kukaan lapsi ei ole niin kamala etteikö voisi siitä pitää. Laita asiat tärkeysjärjestykseen vastaus on nenän edessä silloin.
Takaisin alkuun

Vallu
Vieras

LähetäLähetetty: Ke Kes 27, 2007 4:41 pm    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

HEI!

kysyt mitä tehdä sinä tiedät sen automaattisesti,että henkilö joka ei voi
pitää,ja rakstaa viatonta syytöntä lasta,niin jotakin puttuu mihen korvain välistä!koska näiden lapsien on tyydyttävä siihen mitä aikuiset pätää!
nyt on vain sinulla vastuu lapsista,ja en ymmärä että sinä voit kirjoitaa,ja sanoa että rakastat tälläistä miestä,joka ei ole
pystynyt olemaan isä omillekkaan lapsille.
sillä olen minäkin isä ja vain minun kuolleen ruumin yli olis viety lapset minulta!jos jatkat tätä suhdetta,niin tee
tietoiseksi hänelle,että vain piolookisella vanhemmalla on oikeus esim:
raggaista lasta,ja nuhdella muuten tämä
henkilö kerää itsensä päälle vihan,joka vain pahentaa.siis sinä vain eikä tämä
mies.mutta sinä näet itse että varmaan olis viisainta antaa lähtö täläiselle miehelle,tämä kertoo paljon henkilö joka
ei voi rakstaa syytöntä viatonta lasta,hän on täysin kykenemätön todellisesti rakastamaan ketään muutakaan,siis varmaan jos punitset,niin
teillä ei ole mitään yhteistä kuin seksi!
niin kauan kun se on,ja oli uutta niin meni jotenkin pari elämä,ja lapset,mutta
nyt on arki ja totuus että on rakkauden
esteenä kaksi syytöntä lasta.TEE LOPPU JA HETI LASTESI TÄHDEN,SILLÄ ON TERVEITÄ MIEHIÄ,JOTKA YHTEEN MENNESSÄ TIETÄÄ JO VASTUUN KOKO PAKETISTA,SIIS MYÖ LAPSISTA!
Takaisin alkuun

minttu
Vieras

LähetäLähetetty: Ke Kes 27, 2007 4:41 pm    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

ajattelin aivan samalla lailla kuin vallu, kiitos kun otit kantaa, olisipa meitä samoin ajattelijoita enemmän......
Takaisin alkuun

Vallu
Vieras

LähetäLähetetty: Ke Kes 27, 2007 4:42 pm    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

hei!

et ole kirjottanut mitä teet tämän suhteen kanssa,sillä se on erittäin tärkeää lastesi tähden,siis vain lasten etu on pää asia,heitän pienen huulen eikö
olisi kannattanut satsata lasten isän kanssa kaiken mitä olis ollut sinun mahdissa,eikös ogelmat vain moninkertaistui eroamalla,siis miksi et yritä vielä kerran ottaa yhteyttä lasten isään,jos se on mahdollista,ja aloitta
alusta,elikkä odottaa aikuista miestä,joka ei anna mustasukkaisuuden lapsiin sotkea koko pari suhdetta!
ellet kirjoita mitä teet niin lastesi tähden minä teen kaiken etää saan selvän
sinun henkilöllisyydestä,ja tämän kautta
ilmoitan yhteiskunnalle,ja miksikö on liian paljon viattomia lapsia,joiden täytyy tyytyä mitä vanhemmat päätää!SIIS AINA ALA IKÄISTEN LASTEN ETU ESTIN,EIKÄ OMAT TARPEET,JA HALUT!
Takaisin alkuun

ansu
Vieras

LähetäLähetetty: Ke Kes 27, 2007 4:42 pm    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Puhuttiin miehen kans pitkään asiasta..tulin siihen tulokseen et mies saa mennä...nyt lasten kans oon ollut jonkin aikaa kolmistaan..ja paremmin menny ku aikoihin..nautin elämästä enemmän kuin koskaan..ja miehet nyt saa jäädä..vähäksi aikaa.Lapset on mulle kaikki kaikessa..näin paljon parempi..kiitos kaikille jotka vaivaitu vastaamaan...aurinkoista kevättä kaikille!!
Takaisin alkuun

Vallu
Vieras

LähetäLähetetty: Ke Kes 27, 2007 4:43 pm    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

hei!
varmastin teit oikean ratkaisun lasten etu
on aina pääasia,mutta ei sinun tarvitse silti unohtaa itseäsi,ja sinun hyvin vointia,sillä on varmasti aikuisia kunnon
miehiä SIELÄ SUOMESSAKIN jotka tuntee,ja ottaa vastuun sinusta,ja lapsista osoittamalla,ja antamalla todellista rakkautta.siis kokoa
itsesi psyykkisesti kokonaiseksi ihmiseksi,ja anna itsellesi aikaa,ja sitten katse tulevaisuuteen on varmasti
sinuulle elämä varannut sen oikean rakkauden jonka kanssa voit jatkka elämän
loppuun!

minä olen itse yksi niistä heittelle jätettyistä lapsista joka olen joutunut
6v vanhasta otamaan vastuun kadulla itsetäni elämään kadun,ja aikuisten ehdoilla tietenkin on ollut olosuhteet,ja
mahdollisuudet toiset 50 luvulla,siis olen jo vanha mies,ja siksi kiihdynja tulin vihaiseksi kun luin sinun viestin,"siis sinun lastesi tähden kihdyin".HYVÄÄ ELÄMÄN JATKOA,JA TAIVAAN ISÄN SIUNAUSTA SINULLE,JA LAPSILLE!
Takaisin alkuun

valluLiittynyt: 03 Hei 2007
Viestejä: 211

LähetäLähetetty: La Lok 06, 2007 9:02 am    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Posted by Isä meidän on 24/7/2007, 23:58:53, in reply to "mikä avuksi?"

Kas kun tuli ero (minkähän takia, heh), sitten löytyi taas uusi niin ihanan ihanan ihana kullinheiluttaja, aah. Ja heti tämän olisi pitänyt ottaa siipiensä suojaan aikaisempien parittelutuokioittesi tulokset: liudan kauhukakaroita? Olet sinä, niin kuin useimmat muutkin naiset, todella säälittävä aivoinvali! Munaa sieltä, munaa täältä ja voih, voih, uutta kakaraa vain maailmaan. Ja sitten taas hirveät itkut, miten kamalia miehet ovat kun eivät suostu siihen tai tuohon, eivät "hyväksy", eivät pussaa ja paijaa joka paikassa. YÖK! Hakeudu pentulaumoinesi luostariin, sieltä varmaan löydät ymmärrystä!

vallu vastaa nimi merkille "isä meidä!

ikävä että luin sinun rektion vasta monen kuukauden päästä,mutta parempi myöhään kuin milloinkaan!
haluan antta sinulle neuvon,ja toivon että muistat tämän minä myös suren näitä jatkuvia avioeroja,mutta jos olet rehellinen,niin nämä lapset olivat
varmasti syyttömiä,ja eksyksissä ymmärät varmasti että pienen lapsen koko elämän turvallisuus miljöön olivat tuhonneet kaksi oma päistä
vanhenpaa,ja laittoivat kaikki omat halut etusijalle,siis luulemalla että seuravassa pari suhtessa ongelmat on poissa,mutta ei vain olleet vaan ongelmat vain monen kertastui!HERTKÄÄ KAIKI ISÄT,JA ÄIDIT!
siis jos sinulla olis ollut 1/2 tuntia aikaa istua nähdä tämä lapsi eikä vain
odottaa tilaisuutta että pääsee aidin kanssa sänkyyn,totta on että jos tällä
linjalla etsit pari suhdetta niin kyllä tulee pitkiä päiviä,ja iltoja sillä lapsi on vain kerran lapsi on vain kerran mahdollisuus olla isä ja äiti nyt pitäis
elää vain lapsen ehdoilla,ja jättää kaikki muu sivuun!vaikka ei ollut sinun
verata lapsi,mutta hän oli syytön lapsi!minulle olis automaattisesti heränyt
terve halu suojella syytöntä viatonta lasta ,ja lapsia ja tämän myötä olis varmasti seksualisuuskin tullu aikanaan,mutta kun ei ollutkaan muuta mielessä kuin seksi eikä mitään vastuuta mistään,ei omistakaan lapsista
saati sitten näistä toisen lapsista!siis heräjä kasva mieheksi enen kuin on myöhäistä!esim:on että poika eliämetkin voivat houlehtia vieraista penikoista! ikävä kyllä tiedän mitä puhun sillä olen yksi näistä heitteille jääneistä lapsista joista ei vahemmat pystyneet pitämään huolta,ja tiedän omasta elämästä,että naisen,miehen ote lipeää monestakin syystä,mutta meidän avioliitton motto on ollut,ja hän on tiennyt että vain minun kuolleen ruumiin
yli viedään minulta lapset,siis ei mitään sanssia ole ollut minun lapsia viedä päiväksikään minulta kaikki olis pantu samaan hautaan uudet miehet,ja kaikki sen myötä,mutta ilma lapsia olis vaimo ollut vapaa lähtemää milloin olis halunut,ja lapseni on joita on neljä aikuisia,ja yksi heistä sai samallaisen lahjan kuin sinä olet,hän pieksi,minun tytärtä,ja
lapsia,yhteiskunta,ja polisit eivät tehneet mitään,niin minä autoin kävin yksi yö herätin herran annoin mahdollisuuden että hän saa puolustautua oli vaihto ehto minä tai hän mutta vain itki kuin pieni lapsi,siihen hänen elämänsä päättyi,minä kumlaan punkkeriin 8 vuotta josta kärsin 6v olivat parhaat päivät mitä olen elänyt,ja kumlassa olin staatus kunnioitettu vanki
vankien keskuures täys hoito palkalla enisimäinen loma ikänäni sillä ole 6 vanhasta tienanut
leipäni kadulla,ja kun 63 vuotias niin on kerjenyt tulla moni kertainen mijonääri rehellisellä yrittäjyydellä!

vielä kerran isät ja äidit lasten etu aina estin sitten vata omat tarpeet
sillä lasku tulee varmastin mutta tulee vasta jälki käteen,ja sitten ei voi
korjata mitään!
terveisi! VALLU
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Parisuhde.fi : Lapset Kaikki ajat ovat GMT + 2 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa