Parisuhde

 Sinkut   Thaimaa   Äkkilähdöt   E-kortit   Yksityiset viestitYksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Parisuhde.fi : Seksi : Kuinka saada viileän ja kuuman liitto toimimaan?
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti

AriaLiittynyt: 03 Syy 2011
Viestejä: 1

LähetäLähetetty: La Syy 03, 2011 8:41 pm    Viestin aihe: Kuinka saada viileän ja kuuman liitto toimimaan? Vastaa lainaamalla viestiä

Mistä aloittaisin...? Mies on ihana, rakastan häntä suuresti ja kerron sen hänelle sanoin ja teoin päivittäin. Olen onnekas, että saan vastarakkautta ja tunnen itseni turvalliseksi mieheni kanssa. Ainoa asia, joka meillä hiertää, on seksi.

Minulla on pikkutytöstä ollut voimakas seksuaalisuus. Olen jutellut asiasta suoraan mutta ns. kauniisti miestä nolaamatta, koettanut keksiä erilaisia virikkeitä, leikkejä ja uusia juttuja, vietellyt, kehunut, antanut myönteistä palautetta onnistumisista jne. Jotenkin tilanne on edelleen monen vuoden jälkeen sama, rakastelemme kerran viikossa parhaimmillaan (luvattu viikonloppuseksi tulee sunnuntaina mahdollisimman myöhään illalla, ettei vaan ehtisi toista kertaa), pahimmillaan venytetään pariinkin viikkoon. Rentoutuminen ja lomailukaan ei auta, koska ilmeisesti miehelläni ei vain ole kovin voimakas seksuaalisuus. Olisihan minun pitänyt arvata siitä, että seurustelun alku ei ollut tavanomaisen kiihkeää vaan samaa kerran viikossa aina omassa sängyssä parissa samassa asennossa rakastelua kuin nykyäänkin. Samanlaista oli kai edellisessäkin vakisuhteessa. Tuolloin alussakin juttelin jo omista toiveistani, joten väärinymmärryksestä ei voi olla kyse.

Kertaakaan näiden vuosien aikana hän ei ole itse keksinyt mitään virikettä sänkyyn eikä yrittänyt mitään erilaista, päinvastoin varovasti torjunut omia ehdotuksiani. Pornoa kyllä katsotaan ”salaa” kun kotiovi kolahtaa ja vaimo lähtee jonnekin, mutta pätkissä seikkailevat aina samanlaiset, mahdollisimman paljon minusta ulkoisesti poikkeavat naiset, jotka tekevät juuri sitä, josta mies ei kuulemma oikeasti yhtään tykkää tai halua tehdä. Hän kun ei tykkää mistään muusta kuin perus-vaniljasta ilman mausteita omassa sängyssä. Itse haluaisin kokeilla vähän kaikenlaista oman kullan kanssa.

Siis mikä eteen? Ero ei ole mikään vaihtoehto, olemme sitoutuneet tähän muilla elämänalueilla todella onnelliseen suhteeseen loppuiäksi. Kärsinkö siis seksin puutteesta ja tylsästä kaavamaisuudesta koko loppuikäni, kun toinen osapuoli saa toteuttaa itseään aina silloin kun haluaa ja sillä tavoin kuin haluaa? Tämä asia hiertää ja surettaa minua välillä kovastikin, välillä taas kaiken onnen keskellä moinen tuntuu pikkujutulta. Onko minulla oikeutta vaatia enemmän? Miestä insprioi lähinnä tietokonepelit, roolipelaaminen, koneella istuminen ja musiikin kuuntelu.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti

green eyeLiittynyt: 09 Tam 2012
Viestejä: 4

LähetäLähetetty: Ma Tam 09, 2012 9:53 pm    Viestin aihe: samaa täällä... Vastaa lainaamalla viestiä

Aivan kuin olisin kirjoittanut tuon tekstin itse! olemme mieheni kanssa hyvin rakastuneita olleet alusta asti, mutta miestä ei ikinä pahemmin ole seksi kiinnostanut. yhdessä ollaan oltu 4 vuotta, 2 niistä naimisissa. näinä neljänä vuotena olen kyseisestä ongelmasta miehelleni puhunut ja yrittänyt ratkoa asiaa, ilman minkäänlaista tulosta, liuta tekosyitä vain...lupaa joka kerta muuttua,mutta niin siinä käy että naidaan kerran ja thats it! meillä on myös yksi 3- vuotias lapsi, ja lapsi onkin uusin syy haluttomuuteen, ei ole kuulemma yhteistä aikaa.. Viime riidan jälkeen mies myönsi että seksi ei vaan kertakaikkiaan kiinnosta eikä oikein koskaan ole kiinnostanutkaan, hän vain on tälläinen luonteeltaan. Joten mitä voin oikeasti tehdä enää, ei omia seksihalujaan pysty tukahduttamaan noin vain, ja mikä sitten loppuen lopuksi on tärkeää, elää toisen ehdoilla vai toteuttaa omia fantasioitaan? kestääkö rakkaus kuitenkaan näin suurta ongelmaa? Hukassa olen... Embarassed
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti

jarkkojvLiittynyt: 11 Tam 2012
Viestejä: 1

LähetäLähetetty: Ke Tam 11, 2012 10:55 pm    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

...on teillä rouvat ongelma, tuntuu tutulta. Minulla kun on vaimo joka kuvaa teidän miehiänne. Onkohan meissä itsessämme jokin joka hiertää kumppania?

Mäkin tunnen olevani hyvinkin seksuaalinen mut eihän toista voi pakottaa...pitää siis olla kiinnostunut ja kait kemiatkin toimia. Yksin kun on tosi paska vetää "kivirekeä" perässä....

Mä oon kanssa tosi kyllästynyt vastaavanlaiseen tilanteeseen. Oon ollut kohta kymmenen vuotta yhdessä ja lapsiakin on pari.

olis kyllä kiva kans joskus tavata joku tosi seksuaalinen nainen, ehkä se vain on jotain fantasiaa???

Lykkyä kummallekkin!

T;)jarkko
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti

valluLiittynyt: 03 Hei 2007
Viestejä: 211

LähetäLähetetty: To Tam 12, 2012 2:17 pm    Viestin aihe: sexsi Vastaa lainaamalla viestiä

heippa!

siis mitä tehdä,sinun pitää avoimesti kertoa,miten tärkeä tämä asia on sinulle,ja otat ohjakset itse omiin käsiisi sinä valmistat seksin niin kuin sinä haluat,myös kuinka takka päältä sivusta ihan kuin sinun oma mielesi ohjaa,usein mihen on vaikea nähdä toisen ajatuksia,siis jos ollaan terveitä siis ei mitään vammaa joka estäisi,ja tekis rajoja,mutta minä en usko muuta kuin että tämä kierre on lähtenyt,vain siitä että et ole milloinkaa ole saanut tyydytystä 100%siis todellisen seksin aikan tapahtuva koko ruumiin,ja silun yhtyminen jokainen solu ruumiissa tuntee todellisen tydytyksen,jossa ei ole mikään asento pääasia!
minä uskon että tästä alotatte !
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Parisuhde.fi : Seksi Kaikki ajat ovat GMT + 2 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa