Parisuhde

 Sinkut   Thaimaa   Äkkilähdöt   E-kortit   Yksityiset viestitYksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Parisuhde.fi : Vinkit : apua kaivataan!!
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti

jemmyLiittynyt: 15 Huh 2009
Viestejä: 1
Paikkakunta: lahti

LähetäLähetetty: Ke Huh 15, 2009 9:19 am    Viestin aihe: apua kaivataan!! Vastaa lainaamalla viestiä

Olen seurustellut avopuolisoni kanssa kohta 2vuotta ja kihloissa olemme olleet vuoden. Viimeaikoina suhteemme on alkanut rakoilla niin pahasti että miehenikin myönsi miettineensä jättävänsä minut. Kuulemma valitan ihan turhista assioista jatkuvasti ja suutun aivan liian helposti. Totta olen erittäin herkkä ja väillä erittäin vaikea ihminen. Alusta asti meille on ollut selvää että haluamme pian lapsen ja olemmekin edenneet suhteessamme vauhdilla. Tänä aikana olenkin ollut jo kahdesti raskaana mutta ovat päättyneet suht pitkällä keskenmenoon joka ainakin minuun on vaikuttanut paljon. Nyttekin haluaisin lapsen mahdollisimman pian mutta miehen kanssako joka meinannut jättää minut?en tiedä mitä tekisin avioliitostakin on ollut puhetta mutta mieheni ei todellakaan vielä halua eikä tiedä milloin haluaisin ennen mielestäni oli hieman toista mieltä? pelkään että miehelläni on toinen nainen tai ainenkin ihastunut johonkin toiseen jota ei minulle ainekaan myönnä lukuisista yrityksistä huolimatta..mitä teen? rakastan miestäni ja haluan yhteisen tulevaisuuden mutta en miehen kanssa joka ei halua minun kanssani...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti

MeriaurinkoLiittynyt: 20 Huh 2009
Viestejä: 2

LähetäLähetetty: Ma Huh 20, 2009 12:39 pm    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Neuvoisin sinua nyt ensinnäkin miettimään, mitkä ne asiat ovat, joista jatkuvasti sanot valittavasi miehellesi. Meissä kun on eroavaisuuksia, ja se täytyisi oppia hyväksymään. Tiedän että se on vaikeaa, mutta tosiasia on se, että toista ei pysty muuttamaan. Jos ne asiat, jotka häiritsevät sinua, tuntuvat ylitsepääsemättömilta, ja ovat olleet olemassa jo suhteen alkumetreiltä asti (eivätkä suhteen huonontumisen myötä tulleita) niin ne täytyy pystyä sulattamaan. Jollei siihen pysty, täytyy miettiä, onko hän sitten se oikea henkilö jakamaan kanssasi loppuelämän.

Olet kokenut kaksi rankkaa keskenmenoa. Oletko puhunut niihin liittyvistä tunteistasi jollekin muullekin kuin miehellesi? Asioista pitää toki puhua puolison kanssa, mutta vain tiettyyn pisteeseen asti. Jos asiat sen jälkeen hiertävät yhä mieltä, puhuminen saattaa alkaa jo rasittamaan suhdetta. Silloin kannattaisi yrittää asiasta puhumista vaikka saman kokeneelle henkilölle, tai sitten esimerkiksi terapeutille. Sama koskee niitä ikuisuus-ongelmia, joita väistämättä esiintyy jokaisessa parisuhteessa. Toiselle jatkuvasti avautuminen ajaa hänet lopulta nurkkaan, jolloin hän alkaa ajattelemaan ulospääsyä (eroa) koko tilanteesta.

Yritä myös unohtaa se mahdollisuus, että miehelläsi olisi toinen nainen. Jos et luota mieheesi, mikään ei auta vakuuttelemaan että hän on uskollinen. Ja loputon tivaaminen asiasta rikkoo miehesi lopullisesti.

Nämä ovat vaikeita asioita, ja itsekin joudun joka päivä parisuhteessani opettelemaan eroavaisuuksiemme hyväksymistä uudelleen ja uudelleen, vaikka useita monen vuoden suhteita onkin jo takana. On pakko pystyä hyväksymään se, että olemme kaksi erilaista ihmistä, erilaisine tarpeinemme ja että näillä eväillä mennään.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti

AjurvedaLiittynyt: 28 Elo 2011
Viestejä: 1

LähetäLähetetty: La Syy 03, 2011 8:22 am    Viestin aihe: Re: apua kaivataan!! Vastaa lainaamalla viestiä

Ehkä haluat kuulla myös minun mielipidettä. Oletko joskus ajattellut, miksi lähdet helposti valittamaan? Oletko oppinut sen äidiltä? Lapset kopioivat aina vanhempien suhdetta.
Ainoa mahdollisuus on tehdä itsessä muutoksia. Jos haluat keskustella asiasta, ajurveda2 at gmail(piste) com
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti

eve-liina85Liittynyt: 02 Tam 2012
Viestejä: 5
Paikkakunta: Ikaalinen

LähetäLähetetty: Ke Tou 09, 2012 10:03 am    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Mielestäni teidän kannattaisi hidastaa tahtia nytten ja ei ajatella lasten hankkimista, vaan nimenomaan korjata nyt ne ongelmat jotka aiheuttavat rakoilun suhteessanne. Lapis tällä hetkellä vain pahentaisi asioita. Teidän kannattaa varata yhteinen aika jolloin te keskustelette ilman mitään häiriöitä suhteestanne ja tunteistanne ja yritätte yhdessä keskiä ratkaisun. Sekin edellyttä, että molemmat ovat valmiita muuttumaan.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Parisuhde.fi : Vinkit Kaikki ajat ovat GMT + 2 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa