Parisuhde

 Sinkut   Thaimaa   Äkkilähdöt   E-kortit   Yksityiset viestitYksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Parisuhde.fi : Lapset : Hankala entinen vaimo!
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti

turhautunut
Vieras

LähetäLähetetty: Ke Kes 27, 2007 4:59 pm    Viestin aihe: Hankala entinen vaimo! Vastaa lainaamalla viestiä

Miesystäväni entinen vaimo kyttää koko ajan, että mitä tapahtuu minun ja miesystäväni elämässä...missä asumme ja niin edespäin!heidän yhteinen lapsensa käy luonamme joka toinen viikonloppu, mutta nyt se ei enää käy, kun lapsi(6v.) on valittanut, että isä ei vietä tarpeeksi aikaa hänen kanssaan, vaan minun!olen kaikkeni tehnyt, että sillä kakaralla olisi kaikki hyvin...leikkinyt,piirtäny. käynyt puistossa ja sun muuta sellaista!!!mieheni menee vaan mukaan ex: nsä juttuu ja sanoo minulle, että ei voi tavata minua, kun lapsi on hänen luonaan...!!lapsi on sanonut, että meidän luona on kuitenkin kiva käydä, mutta en ymmärrä miksi hänen on sitten valehdeltava asioita äidilleen???kuten että hän ei ole saanut ruokaa, vaikka syönyt on kaikkea mitä ikinä on pyytänyt!en kestä sitä, että elämä menee täysin lapsen ehdoilla!!sitten on tyytyväisiä, sekä äiti ja lapsi, kun ilmoitin, että en enää aio jatkaa suhdetta, koska en enää jakasanut ex-vaimon pompotusta!!!miehelläni ei siis saa olla tyttöystävää jos hän aikoo tavata lastaan??!!!kertokaa neuvoja ihmeessä!!!olen aivan loppu tähän!!!
Takaisin alkuun

Miia
Vieras

LähetäLähetetty: Ke Kes 27, 2007 4:59 pm    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Nämä tällaiset kuviot ovat hankalia aina. Mutta se nyt vaan on
niin, että elämä menee tuossa tilanteessa täysin "kakaran" eli lapsen ehdoilla. Et voi olettaa pienen, 6-vuotiaan, lapsen käyttäytyvän niinkuin Sinä haluaisit. Hänelle äidin ja isän ero on aivan uusi tilanne, eikä hän osaa käsitellä asioita ja tunteitaan, niin kuin aikuiset. Valehtelu ym. "oikuttelu" on varmaan tuossa tilanteessa aika normaalia huomionhakuisuutta, jota aikuisen ihmisen pitää ymmärtää. Toivon vaan, että kaikki ajattelisitte lapsen parasta. Minusta isän, äidin ym. kolmansien osapuolien pitäisi vaan yrittää tulla toimeen keskenään niin kuin aikuiset. Lasten takia. Ettekö voisi yrittää keskustella yhdessä? Toivottavasti ajan kanssa asiat selviävät!
Takaisin alkuun

Ne eronneet miehet
Vieras

LähetäLähetetty: Ke Kes 27, 2007 5:00 pm    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Eikö sulle ole tarpeeksi, että saat olla miehesi kanssa kahdestaan sinä toisena viikonloppuna ja vielä ne kaksi viikkoa siinä välissä. Anna hyvänen aika lapselle aikaa sopeutua elämänsä traagisimpaan hetkeen.

Onhan tietysti selvää, että lapselle on asetettava arkiset rajat viikonloppuisän luona, ettei hänelle anneta kaikkea mielensä mukaan, mutta kyllä hän tarvitsee isänsä huomiota enemmän kuin normaalisti, ja hän kokee sinut tottakai kilpailijana. Miehesi ei saisi antaa lapselle periksi, mutta varsinkin sinun aikuisena on vain odotettava, että asiat tasoittuvat.

Ne lapsen "valehtelut" ovat normaalia käytöstä, joskus lähteenä on sanoa tuollaista vain siksi ettei äidille tulisi paha mieli kun lapsi onkin viettänyt kivan viikonlopun. Sillekään ei voi sen kummempaa kuin sanoa ettei ole hyvä asia kertoa sellaista mikä ei ole totta.

Mitä muuten miehesi sanoi eropäätöksestäsi?
Takaisin alkuun

xxx
Vieras

LähetäLähetetty: Ke Kes 27, 2007 5:00 pm    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kyllä se vaan niin menee että joakinen tervejärkinen vanhempi laittaa lapsensa elämässään etusijalle, kaikki muu tulee sen jälkeen, jopa se nykyinen siippa, vaikka se olisi kuinka rakas. Meillä taas tilanne niin, että lapsi saisi viettää enemmän aikaa isälläänkin jos isä haluaisi. Mutta kun on nykyinen tyttöystävä niin mustis, että isän ja tyttären välit ovat viimeisen kahden vuoden aikana kuolleet. Isä hakee lapsen kerran kuussa päiväksi, kiitos siitä sille tyttelille. No mutta eipä lapsi enää edes tahdo mennä sinne.
Kyllä jokainen joka ryhtyy suhteeseen, jossa on mukana niitä entisestä suhteesta lapsia, pitäisi sitten alkuvaiheessa jo päättää lähteekö leikkiin mukaan vai ei. Lapset on syyttömiä aikuisten tekemiin virheisiin. Lapsilla tapana näyttää pahaa oloaan esimerkiksi juuri valehtelemalla. Hän todennäköisesti vaan esittää että asiat on hyvin sinulle, mutta todellisuudessa potee äiti ikävää ja ilmaisee sen sitten valehtelemalla.
Takaisin alkuun

Obelixio
Vieras

LähetäLähetetty: Ke Kes 27, 2007 5:00 pm    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Näissä asioissa ratkaisee johdonmukaisuus, jatkuvuus ja kärsivällisyys. Aikuisilla pitäisi olla sitä pinnaa, jota lapsilta ei löydy. Niin ja valehtelu, se on totta, lapset harrastaa sitä (selviytymisemetabolismi). Se joka leikkiin ryhtyy leikin kestäköön. Yhdessä pariskuntana. Exä ei ole hirviö, vaan sen kanssa pitää myös oppia tulemaan yksinkertaisesti toimeen.
Takaisin alkuun

Mie Vaan
Vieras

LähetäLähetetty: Ke Kes 27, 2007 5:00 pm    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Jotenkin kuulostaa tutulta....meillä jo yhteinenkin lapsi.ja silti puhelin terrori vaan jatkuu..heidän erostaan reilut viisi vuotta aikaa ja edelleen exä roikkuu elämässämme.ollaan mieheni kans oltu yhdess jo kauemmin ku he.Toisaalta tosi säälittävää!
Takaisin alkuun

wera
Vieras

LähetäLähetetty: Ke Kes 27, 2007 5:01 pm    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Moi. Mä ymmärrän sua täysin ja mul on ollu samanlaisii tunteita koska olen kokenu vähän samanlaisen tilanteen. Ne jotka tuomitsevat eivät ole varmaankaan olleet samanlaises tilantees vaan niil on ehkä omii lapsii ja niiden miehet on jättäny ne. Sillo on helppo tuomita ku eivät täysin ymmärrä ja eivät oo kokeneet tällästä. Oikeesti sun miehen pitäis ottaa yhtälailla sut ku se lapsiki huomioon ja näyttää sille lapselle että sä olet perheenjäsen siinä missä sekin. Että sen lapsen pitäis oppii kunnioittaan myös sua.Toi on tosi törkeetä et sä et sais muka olla mukana tai läsnä ku se lapsi tulee käymään. Kyllä sulla pitäis olla oikeus siihen perheen jäsenenä. Ihan oikein teit ku jätit tommosen miehen,niin oisin minäki tehny. Joko se mies saa tajuu et sua ei kohdella noin välinpitämättömästi tai sit todella toivon että löydät toisen suhteen missä sut huomioidaan tärkeänä perheen jäsenenä. Jos olisit jäänyt suhteeseen olisit joutunut kärsimään vaan lisää. Nyt sen miehen on pakko ajatella asioit ja jos se ei tajuu ni sit on parempi et unohdat sen ja löydät jonku paremman suhteen missä sun ei tarvii kärsiä noin. Tiedän et tollanen ei tunnu yhtään kivalt. Sä ansaitset nauttia omasta elämästäs ja tuntea itses tärkeeks. Jos joku asia mättää on iha ok tehä asialle jotai jos suinki pystyy. toivotan sulle parempia jatkoja.
Takaisin alkuun

volley
Vieras

LähetäLähetetty: Ke Kes 27, 2007 5:01 pm    Viestin aihe: Raskaaksitulosta? Vastaa lainaamalla viestiä

Hei!

Onko totta, että vanha kansa käytti luonnollisena ehkäisynä heti yhdynnän jälkeen tapahtuvaa alapesua? Tai paremminkin: toimiiko se?

Olemme yrittäneet vauvaa jo pari vuotta, turhaan. Nyt jostain kuulin, että alapesu heti yhdynnän jälkeen ikäänkuin "huuhtoisi" kallisarvoiset siittiöt emättimestä . Yleensä käyn pesulla heti yhdynnän jälkeen, koska tätä nimenomaista ainetta valuu pitkin lakanoita...

Onkohan tämä nyt ihan tuulesta temmattu juttu??
Takaisin alkuun

Johanna
Vieras

LähetäLähetetty: Ke Kes 27, 2007 5:02 pm    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tuulesta temmattua tai ei, niin jos lapsi on tervetullut, niin suosittelen "vanhojen akkojen" neuvojen hyödyntämistä (kun ei mitään maksa ja helppo homma): eli petipuuhien jälkeen jalat ylös seinää vasten ja vaikka vielä tyyny pepun alle. Menee sitten suurin osa tavarasta oikeaan osoitteeseen =)
Takaisin alkuun

kysyväLiittynyt: 08 Hel 2008
Viestejä: 6

LähetäLähetetty: Pe Hel 08, 2008 5:25 pm    Viestin aihe: Parasta jättää tommonen mies, kokemusta Vastaa lainaamalla viestiä

Mistä tiedä kuka puhuu mitä, valehteleeko tämä exä mitä lapsi puhuu vai mikä on totuus. Kokemuksesta voin sanoa, että toi valtapeli tulee vaan jatkumaan. Mulla hullu exä uhkasi soittaa poliisit, jos mä olen sen lasten kanssa, pikkusen sillä heitti päässä.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti

eve-liina85Liittynyt: 02 Tam 2012
Viestejä: 5
Paikkakunta: Ikaalinen

LähetäLähetetty: Ke Tou 09, 2012 10:08 am    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ja jos lapsi valittaa että ei saa viettää tarpeeksi aikaa isänsä kanssa, niin tehkää asioita kaikki kolme yhdessä, mutta sillai ettei lapsi jää ulkopuolelle ja te vain kuhertelette jossain. Pitää ottaa huomioon että lapsen äiti on aina ensisijainen ja aluksi lapsi torjuaa sinua, sillä hän ei voi ymmärtää miksi isi haluaisi toisen äidin. Ei hän ymmärrä ja se on ihan puolustus mekanismi, että kaikkea uutta on varottava.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Parisuhde.fi : Lapset Kaikki ajat ovat GMT + 2 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa