Parisuhde

 Sinkut   Thaimaa   Äkkilähdöt   E-kortit   Yksityiset viestitYksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Parisuhde.fi : Ongelmat : Eron aika - vai onko? Vinkkejä...
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti

-kokematon-Liittynyt: 12 Elo 2012
Viestejä: 1

LähetäLähetetty: Su Elo 12, 2012 7:48 pm    Viestin aihe: Eron aika - vai onko? Vinkkejä... Vastaa lainaamalla viestiä

Tyttäystävän kanssa on seurusteltu nyt lähes 3 vuotta. Viimeiset puoli vuotta olemme olleet käytännössä etäsuhteessa, koska tyttöystävä on opiskellut toisessa kaupungissa. Viikonloppuisin ollaan nähty, mutta ongelmia on ollut kai ymmärrettävästikkin...

Kesällä olimme jälleen samalla paikkakunnalla, mutta tuntui etteivät ongelmat oikeen ottaneet lähteäkseen... Itse olen ottanut joskus puheeksi yhteisen tekemisen puutteen, sitä meillä ei ihan älyttömästi ole. Aloin kuitenkin miettiä, että minkälaista tekemistä parisuhteessa sitten pitäisi olla? Käymme kuitenkin joskus leffassa, syömässä, kaupoilla, laskettelemassa... Onhan siinäkin jotain. Vai pitäisikö olla joku ihan yhteinen harrastus? Sellaista ei ainakaan tällä hetkellä ole.

Kesän jälkeen oli tarkoitus muuttaa yhteen. Itse jotenkin uskon/uskoin, että tekemistä yhdessä voisi tulla yhteisen ajan lisäännyttyä. Onko asia näin? Mietin, että ehkä sitä tulisi lähdettyä herkemmin vaikka lenkille, tehtyä ruokaa yhdessä, käydä vielä enemmän vaikkapa leffoissa... Tähän asti ollan kuitenkin viimeistä puolta vuotta lukuunottamatta asuttu melko pienessä kylänpahasessa eri osoitteissa.

Nyt tyttöystävä otti kuitenkin puheeksi, että olisiko ero kuitenkin parempi ratkaisu. Tekemisen puute tuntui olevan suurin syy sille. Itse, kuten jo totesin, tahtoisin kokeilla yhdessä asumista, koska uskon että se voisi olla suhteelle positiivinen piristysruiske. Tosin tunnistan ne vaarat, joita yhteenmuuttamiseen kuuluu. Tuntuu vain jotenkin "turhalta" ja "mitättömältä" syyltä pistää poikki. Rakkaudesta asia ei ole kiinni. Sitä välillämme on. Ihmisinä olemme melko erillaisia ja onhan se pistänyt miettimään tulevaisuutta ajatellen, että löydämmekö yhteisiä juttuja.

Olisi hyvä saada jonkinlaisia mielipiteitä tai kokemuksia kaikkiin mainitsemiini asioihin. Yhdessä asumisesta, tekemisen keksimisestä yms... Tällä hetkellä päällä on pieni aikalisä ja molemmat miettivät asiaa omilla tahoillaan. Itse tahtoisin jonkunlaisia, täysin ulkopuolisia mielipiteitä.

Voi olla, että ilmaisin asian jotenkin sekavasti, mutta melko sekavassa tilassa tässä kyllä ollaankin kun on muutaman vuoden pituinen suhde katkolla...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Parisuhde.fi : Ongelmat Kaikki ajat ovat GMT + 2 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa