Parisuhde

 Sinkut   Thaimaa   Äkkilähdöt   E-kortit   Yksityiset viestitYksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Parisuhde.fi : Vinkit : Musta tuntuu ihan vajaalta
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti

Ninni
Vieras

LähetäLähetetty: Ke Kes 27, 2007 1:46 pm    Viestin aihe: Musta tuntuu ihan vajaalta Vastaa lainaamalla viestiä

Tilanne on se että mä suunnittelin koko viikon tätä vkl:a. Ajattelin tehä uutta makkarissa: mieheni on antanut ymmärtää ettei ole vastaan jos hänet sidotaan. Ja ajattelin että tehään yhessä ja kaksin pitkästä aikaa edes jotain: vaikka sitten katsotaan leffa.
Mönkään meni. Eilen mieheni kysyi Pitäiskö mennä nukkuun? ja minä tietysti että "Joo, käyn vain suihkussa." Kun olin käynyt suihkussa ni sain hyvänyönpusun ja mut jätettiin nukkuu. Mies tuli tunnin päästä. Ja voitte varmasti kuvitella että olin jokseenkin vähän väsynyt, joten siitä horroksesta heräämiseen kesti aikansa. Ja kun heräsin niin hommakäyntiin ja -ohi. En ehtinyt mukaan. Ja mulla oli niin paha mieli, ei siks että toinen tuli nopeesti- se on ihan normaalia välillä. Vaan siks että meillä mä oon joka hiton kerta antavana puolena. Vaikka rakasta seksiä.
No ajattelin sitten tsempata tähän iltaan koska päivä meni mun mielestä ihan pipariks ja itkeskelin pettymykseeni koko päivän millon missäkin. Vaan siks että toinen katso koko päivän tv:stä urheilua. Ja tää pettymys jatkuu. Nyt se lähti baariin. Ja mä oon raskaana. Tuntuu siltä että mun pitää hankkia oma elämä. Ja äkkiä. Muuten mä masennun täysin.
Takaisin alkuun

Mies
Vieras

LähetäLähetetty: Ke Kes 27, 2007 1:46 pm    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Miehet vaan on sellasia. Ei tosin kaikki mutta yleensä.
Kerro miehelles sun tarpeista ja haluista. Ei sun tarvi aina olla se antava osapuoli. Ehkä mies ei tajua sitä jollet sä sille kerro sitä.
Jos mies ei kuuntele niin kirjoittele jollekkin muulle, joka kuuntelee.
Pää ppystyyn ja uutta matoa koukkuun
Takaisin alkuun

Dr.Fiona
Vieras

LähetäLähetetty: Ke Kes 27, 2007 1:46 pm    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Hui kamala! Voin hyvin kuvitella miltä susta tuntuu. Ihan kamalaa. Se, että olet raskaana vaikuttaa myös pahaan mieleen sitä suurentaen. Teidän pitää puhua asiasta ihan suoraan. Jos itket salaa, niin miehes ei voi mitenkään tietää, kuinka pahalta susta tuntuu. Jutelkaa tosta baarissa käynnistäkin. Ymmärräm, ettet itse välttämättä enää baanalle halua lähteä - tupakan savu ym.. Sun miehellä pitää toki edelleen olla oma elämä - samoin kuin sulla. Yhteiset pelisäännöt ei varmaan liene pahasta. Ala käymään kavereiden kanssa hemmottelu-illoissa! Menkää kasvohoitojen ja hieronnan kautta syömään hyvin ja nauramaan vatsalihakset kipeiks tai pitäkää kotona sauna - kasvonaamio - hyvä ruoka- iltoja. Sullekin tulee omia menoja ja on jotain, mitä odottaa. Ystäviä ja omaa elämää ei missään nimessä tule unohtaa vaikka seurustelisi, olisi naimisissa jne.!!!!

Teidän kahden pitää satsata toisiinne. Se maksaa itsensä tuplana takaisin. Sopikaa yksi ilta viikossa/kk:ssa , jolloin toinen järjestää jotain yhteistä kivaa. Silloin tulee varattua juuri se ilta Teille. Illan järjestäjä toimii johtajana - toki toista ja toisen toiveita kunnioittaen.

Kyllä se siitä. Haleja!
Takaisin alkuun
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Parisuhde.fi : Vinkit Kaikki ajat ovat GMT + 2 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa