Parisuhde

 Sinkut   Thaimaa   Äkkilähdöt   E-kortit   Yksityiset viestitYksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Parisuhde.fi : Lapset : Miten lasta voi alkaa odottaan?
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti

kaltsu
Vieras

LähetäLähetetty: Ke Kes 27, 2007 3:59 pm    Viestin aihe: Miten lasta voi alkaa odottaan? Vastaa lainaamalla viestiä

Olemme yrittäneet puoli vuotta tehdä lasta, enkä vielä ole raskaana. Haluaisin asian tuntevilta tietoa lapsen teosta. Aina kun parittelemme, mieheni laukeaa melkein heti alussa. Minä harvoin saan orgasmin aina loppuu kesken. Sitten kun nousen sängystä, kaikki valuu suoraan ulos. Pitäisikö naisen saada orgasmi, jotta voisi tulla raskaaksi? Tuntuu ihan toivottomalta yrittää, kun suoraan tulee kaikki ulos. Kuukautiset on tosi masentavia ja kipeitä, en aina jaksaisi niitä. Kiitos etukäteen vastauksista.
Takaisin alkuun

sylvi
Vieras

LähetäLähetetty: Ke Kes 27, 2007 4:01 pm    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Raskaaksi tulo on mahdollista vain tiettyn aikaan kuukautiskierrossa. Eli keskimäärin n kierron puolivälissä, munasolu irtoaa ja 'odottaa' n 2-3 vrk josko tärppäisi.
Naisen orgasmi kyllä edesauttaa hedelmöittymistä... kaikki on silloin paljon otollisempaa..mutta se ettei saa orgasmia ei estä raskaaksi tuloa.

Hyvä keino olisi mitata lämpöä aamulla suusta , ennen sängystä ylös nousua. ja pitää kirjaa siitä. Silloin kun munasolu irtoaa sinulta . lämpö nousee n puoli astetta ja se pysyy siellä aina siihen asti kun menkat alkaa tai vauva syntyy....
itse asiassa tämä lämmön tarkkailu on ollut ainoita ehkäisykeinoja itänaapurissamme ,venäjällä. Eli silloin kun lämpö nousee he välttivät yhdyntää.
Lämmöntarkkailu on myös ensimmäisiä tutkimuksia mitä aloitetaan kun lapsettomuustuskimuksia tehdään. Jos ovulaatiota eli munasolun irtomista ei tapahdu ei lämpö nouse. se on helmpoimpia asiaoita hoitaa hormonipillereillä. Noin puolen vuoden lämmöntarkkailu on tarpeen, koska muutenkin voi olla ettei joka kuukausi ovulaatiota tapahdu.

Stressi ja paineet ehkäievät myös raskautta. eikä se parisuhteen kannalta ole oikein että miehesi ei välitä sinun tyydyttämisestä lainkaan ... vaan itsekkäästi hoitaa omansa. Miksi tyydyt sellaiseen?
Takaisin alkuun

tepa
Vieras

LähetäLähetetty: Ke Kes 27, 2007 4:03 pm    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Meillä on myös lapsen hankinta aluillaan ja sinun tarinasi oli kuin suoraan minun painajainen. Eli meilläkin yhdyntä on lyhyt ja kaikki valuu sisältäni aina ulos samantien. Mieheni kyllä tyydyttää minut ennen itseään, mutta toivottavasti niin sinä kuin minäkin saamme lapsia ajan kanssa. Ja mitä tuohon lämmön mittaamiseen tulee, se on todella hyväksi, mutta silläkään asialla ei saa ajaa itseään hulluksi. Minulla on ystävä joka mitailee lämpöään nykyään ainakin tunnin välein ja jo lääkäri kehotti keksimään paremman harrastuksen, eli annetaan luonnon hoitaa keksitään kivoja yhteisiä asioita, jotka helpottavat stressiä ja parantavat suhdetta ja rakastellaan usein.

Tsemppiä lapsen tekoon.
Takaisin alkuun

Tuleva äippä
Vieras

LähetäLähetetty: Ke Kes 27, 2007 4:03 pm    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Meillä oli myös sama ongelma kuin teillä, aikaa vaan vierähti melkein puolitoista vuotta.toivottua perheenlisäystä ei vaan kuulunut. nyt uuden vuoden tietämillä tein raskaustestin ja suureksi yllätykseksi se oli positiivinen. Ensi viikolla on ensimmäinen neuvola aika. Parhain neuvo jonka voin sinulle antaa on sama joka päti itseni kohdalla. älä ajattele asiaa koko ajan. Sinulle voi käydä samalla tavalla kuin meille, testin tulos on positiivinen...
Takaisin alkuun

odotus aluillaan
Vieras

LähetäLähetetty: Ke Kes 27, 2007 4:04 pm    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Terppa. Mekin mieheni kanssa jokunen aika sitten yritettiin lasta ja siitä tuli jo stressiä.. Kun molemmat lakkasimme yrittämästä ja mautimme vaan elämästä arjen keskellä niin pian kuukautiset jäivät pois ja kotitesti oli positiivinen. Tein sen jopa muutamia kertoja ja seuraavaksi menossa myös ekaa kertaa neuvolaan...
Takaisin alkuun

anu
Vieras

LähetäLähetetty: Ke Kes 27, 2007 4:06 pm    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Käy lääkärin kautta! Mulla keskenmenoja nuorempana ja nyt en tule raskaaksi sitten millään..vuosi siten todettiin endometrioosi.Inhottavat ja kivuliaat kuukautistenkin syy selvisi.En halua masentaa mutta mieltä rauhoittaa hieman tietää mistä "lapsettomuus" voi johtua. Voi olla myös että yritätte liikaa ja se aiheuttaa tiedostamatonta stressiä joka heikentää hormonituotantoa..Ei kannata kuitenkaan luovuttaa,onnea yritykseen!!!ään....mutta harkitse ny kuitenkin.
Takaisin alkuun
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Parisuhde.fi : Lapset Kaikki ajat ovat GMT + 2 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa