Parisuhde

 Sinkut   Thaimaa   Äkkilähdöt   E-kortit   Yksityiset viestitYksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Parisuhde.fi : Lapset : Isovanhemmista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti

Surullinen yh-äiti
Vieras

LähetäLähetetty: Ke Kes 27, 2007 4:53 pm    Viestin aihe: Isovanhemmista Vastaa lainaamalla viestiä

Tarinani on seuraava:
Erosin miehestäni vähän yli kaksi vuotta sitten. Välit entiseen perhetuttuun lämpenivät ja muutimme yhteen ja menimme kihloihin. Yhteistä asumista nyt takana vuosi. Minulla on ex:äni kanssa kolme lasta.
Aiemmin lapset kävivät usein ex:n vanhempien eli siis isovanhempiensa luona ja mummo ja pappa olivat mukana koulun juhlissa jne. Tilanne muuttui heti, kun muutin uuden mieheni kanssa yhteen. Sain kuulla, että ero oli kuulemma uuden mieheni ja minun syytä ja heidän pojassaan ei ole kerrassaan mitään vikaa. Lapsia ei enää pyydetä mummolaan kuin harvoin, eikä koulun juhliin tai muihin lasten tilaisuuksiin enää ole aikaa.
Ex:äni löysi n. 9 kk sitten itselleen uuden naisystävän, jolla on edellisestä liitosta 4 v. poika. Tämä poika saa nyt ex:äni vanhempien huomion. Lapseni kertovatkin, että mummo paijaa tätä poikaa kuin omaansa. Lapsilleni tämä on kova paikka. Miksi isovanhemmat eivät enää välitä heistä vaan uudesta pojasta?

Itsekin ihmettelen heidän käytöstään. Miksi he "ovat sanoneet isovanhemmuutensa irti"? Eniten tilanteesta kärsivät lapseni, mutta en ole keksinyt mitä tilanteelle voisi tehdä. Jos joku osaisi auttaa olisin todella iloinen.
Takaisin alkuun

Maria
Vieras

LähetäLähetetty: Ke Kes 27, 2007 4:53 pm    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Onpa todella ihmeellistä käytöstä. Sinun ja ex-miehesi asiat ja suhdekiemurat eivät todellakaan kuulu ex-miehesi vanhemmille. Eikö asiasta voisi keskustella? Luuletko, että voisit kääntyä ensin miehesi puoleen? Tietääkö hän tilanteesta? Luulisi hänenkin yrittävän pitää OMIEN lapsien puoliaan. Tai siis jos ottaisit asian esille ihan fiksusti ja rauhallisesti, ilman mitään syyttelyä. Kertoisit, kuinka teidän yhteiset lapsenne ovat suruissaan siitä, kun heidät on näin "hyljätty" isovanhempien puolelta. Jos vastakaikua/ymmärrystä ei tule, niin ei siinä paljon voi enempää tehdä. Lapsien eri asemaan asettaminen on mielestäni on todella halpamaista - teki sitä sitten mummu, pappa, isä, äiti, setä tai täti.
Takaisin alkuun

Surullinen-Yh
Vieras

LähetäLähetetty: Ke Kes 27, 2007 4:54 pm    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kiitos viestistäsi.
Olen yrittänyt puhua ex-miehelleni, mutta hän sanoo vain, että ei hän viitsi vanhoja ihmisiä mennä neuvomaan. Eikä hän edes näe asiaa minään ongelmana.

Joskus jopa tuntuu, että hänkin asettaa uuden tyttöystävänsä pojan omien lapsien edelle. Ensin hän miettii tarvitseeko poika hoitajaa, ja jos aikaa jää hän antaa sitä omille lapsilleen. Mutta kai hän vain yrittää säilyttää rauhan uuden tyttöystävänsä kanssa.
Takaisin alkuun
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Parisuhde.fi : Lapset Kaikki ajat ovat GMT + 2 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa