Parisuhde

 Sinkut   Thaimaa   Äkkilähdöt   E-kortit   Yksityiset viestitYksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Parisuhde.fi : Seksi : Nainen ei halua....
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti

Make2501Liittynyt: 26 Hei 2010
Viestejä: 1

LähetäLähetetty: Ma Hei 26, 2010 11:06 pm    Viestin aihe: Nainen ei halua.... Vastaa lainaamalla viestiä

Hyvää päivää.

Nyt tarvvitsee kyllä oikeasti pikkaisen ulkopuolisten mielipidettä.Ollaan oltu tyttöytävän kanssa yhessä jo yli6 vuotta joista ollaan asuttu yhessä jo 5 vuotta.Aluksi asuime eri paikkakunnilla näimme ehkä kerran kuussa ja harrastimme seksiä tosi paljon.Sitten kun muutimme yhteen seksi on vähentynyt dramaattisesti.Nykyään vaikka kuinka yritän alkulämmitellä ja esileikkiä harrastaa toinen ei vain lämpene niin millään.Ja nainen on itse myötänyt että seksi ei paljoa kiinosta,vaikka itsellä kyllä haluja olisi tosi paljon.Eli olisiko täällä jotain mielipidettä asiaan?
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti

kalamiesLiittynyt: 23 Hel 2011
Viestejä: 2

LähetäLähetetty: Ke Hel 23, 2011 2:17 pm    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Meidän tilanteessa on paljon samankaltaisuutta. Kun asuimme erillään suhteen alussa, nainen oli kuin kissapeto. Nyt sitten kun ollaan jokunen vuosi asuttu yhdessä, halukkuus on tippunut muutamasta kerrasta viikko ehkä pariin kertaan kuussa. Vaimoa tämä ei häiritse laisinkaan, minua kyllä.

Kun toissa kesänä vaimo oli Ranskassa opiskelemassa ja minä tein kanssa ulkomaankeikkaa töissä, niin tavattuamme jokunen kerta kuussa seksiä oli ja hyvinkin kiihkeää. Sitten kun muutettiin Suomeen jälleen kerran yhteen niin taas seksi väheni klassiseen kerran kaksi kuukaudessa.

Ajatuksia:

- Kun osoitteet ovat eri, seksiä on enemmän. Ehkä tämä juontuu jostain luolanaisajoista, naiset haluavat pitää miehen ja tekevät itsensä tykö monin keinoin.
- Stressi on seksin tappaja. Etenkin korkea-asteen laitoksissa opiskelevat naiset joutuvat sovittamaan yhteen liian monta palasta elämässään ja se on sitten kieltämättä jostain pois. Esimerkiksi seksistä. Tällaisessa tilanteessa mies voi vain mokata. Eli jos mies haluaa, se paineistaa naisen kun naisen elämässä on liikaa muuttujia ja se on miehen mentävä koneelle pornoa katsomaan.
- Sinun tapauksessa alkulämmittely voi vain lisää paineita naisella. Ehkä kannattaisi mielummin vaikka tarjoutua hieromaan niskaa tai jotain muuta mikä vähentää naisen stressiä.
- Siivoa kämppä, tee ruokaa, tee mitä hyvänsä mikä vähentää naisen paineita ja stressiä.
- Anna naisen välillä tuottaa halunsa. Tee hänelle olosuhteet missä hänen halut voi kasvaa. Esimerkiksi hyvän aterian & leffan jälkeen lusikkaan sängylle, mutta et ala kourimaan vaan ehkä käsi jossain naisen lanteilla ja sanot, että rakastat häntä. Siirrä aloite hänelle.

Tässä jotain omia ajatuksia. Muut?
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Parisuhde.fi : Seksi Kaikki ajat ovat GMT + 2 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa