Parisuhde

 Sinkut   Thaimaa   Äkkilähdöt   E-kortit   Yksityiset viestitYksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Parisuhde.fi : Ongelmat : Miehen naisseikkailut jatkuvat ?
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti

kiskis88Liittynyt: 09 Hel 2012
Viestejä: 1

LähetäLähetetty: To Hel 09, 2012 3:49 pm    Viestin aihe: Miehen naisseikkailut jatkuvat ? Vastaa lainaamalla viestiä

Aloitin seurustelun mieheni kanssa puolitoista vuotta sitten. Alku oli vaikeaa: tapailimme pitkään ja sain myöhemmin kuulla että miehelläni oli ollut samaan aikaan myös muita naisia. Tämä tuli yllätyksenä, sillä hän oli jo lähes muuttanut luokseni ja luottamuksen rakentaminen oli vaikeaa. Jatkoimme kaikesta huolimatta.

Miehelläni on menneisyydessään ollut runsaasti yhdenillan juttuja ja tiedän hänen pyöritelleen myös useita naisia samaan aikaan.

Nyt olen alkanut miettiä, onko hän kanssani tosissaan? Mies puhuu kyllä häistä ja lapsista sekä kertoo rakastavansa. Päällisin puolin asiat ovat hyvin, mutta mieheni pitää yhteyttä lukuisiin naisiin joiden kertoo olevan "tuttujaan" ja vilkuilee muita naisia huomiotaherättävästi ollessaan kanssani kaupungilla (pää kääntyy perään ja lause katkeaa).

Olen yrittänyt ottaa asian esiin mieheni kanssa ja kysynyt, miksei hän koskaan puhu minulle näistä naisista jos ovat hänen tuttujaan ja eivätkö he tapaa koskaan? Hän loukkaantuu ja sulkeutuu, syyttää etten luota ja sanoo että ei tapaa näitä naisia ja siksi pitää heihin muuten yhteyttä (puhelin ja facebook). Hän on myös kieltänyt naisten olevan entisiä heiloja / yhdenillan juttuja ja ilmoittanut ettei koe tärkeäksi olla yhteydessä heihin. Tiedän, että mieheni on kuitenkin ollut halukas tapaamaan näitä "tuttuja".

Tunnen itseni vainoharhaiseksi tilanteen suhteen. Olen itse hyvin avoin ja minua kummastuttaa, miksei mieheni puhu minulle näistä naisista? Olen ollut suhteessa hieman varpaillani, sillä mieheni entiset naisseikkailut ja meidän alkumme ovat saaneet minut epäileväiseksi. Haluaisin luottaa ja luotan mieheeni, sillä menneisyys on menneisyyttä, mutta myönnän että tapahtuneet nostattivat alkuun pelkotiloja ja tunnen itseni edelleen hieman epävarmaksi.

Tilanteessa ei olisi mitään kummallista jos hän avoimesti kertoisi tapaavansa vanhan tutun enkä ole mustasukkainen naispuolisista ystävistä. Salailu kuitenkin kummastuttaa ja saa oloni epävarmaksi onko miehen naisten kanssa vehtaaminen sittenkään loppunut?
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti

armasLiittynyt: 05 Hei 2013
Viestejä: 2

LähetäLähetetty: Pe Hei 05, 2013 7:53 am    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kolahtaa niin hyvin...en osaa neuvoa,mutta sen voin sanoa,että maailmasta löytyy toinenkin samanlainen mies...Itsellä saman kaltaisia ongelmia...kehottaisin nostamaan kissan pöydälle,mutta tiedän itse ettei sillä saada ratkaisua aikaiseksi...Pysy vahvana!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Parisuhde.fi : Ongelmat Kaikki ajat ovat GMT + 2 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa