Parisuhde

 Sinkut   Thaimaa   Äkkilähdöt   E-kortit   Yksityiset viestitYksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Parisuhde.fi : Ongelmat : * BIMIkuvista. . . ....
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti

raijasivuLiittynyt: 09 Elo 2010
Viestejä: 82

LähetäLähetetty: Pe Huh 05, 2013 1:43 pm    Viestin aihe: * BIMIkuvista. . . .... Vastaa lainaamalla viestiä

Kalevi S:n TESLABIMkuvat
ulko ulko ulko ulko ulko

SUPO:n nähtyä Angelica S:n ja minun toimittamia datoja Olkiluodon ja Loviisan päältä otetuista teslabimeistä. Alkoi armoton ajojahti laukoa siitä, ettei riitä nämä kymmenkunta kuvaamme. Pitää saada lisää myös muista vastaavista dokumenteista. Tätä kirjoittaessani SUPO on ties monennenko kerran sulkenut kaikki nettilinjani. Joten edetään hiukan muistivaraisemmin, koska tarkistusreittini on tukittu viranomaisterrorein.

Joka tapauksessa SUPO:n "toiveet" siitä, etten kykenisi saamaan lisää dokumentointeja kaikissa maailman ydinvoimaloitten päällä POLTETTAVISTA Teslan bimeistä. Perustuu olettamukseen siitä, että häirintävaloin ja säteilyionisaatiopilvien kelmeänvihreää valopylväikköä ei normi kuvaaja saa otoksiinsa edes yrittämällä. Seuraava, kiitos Kalevin on kuitenkin onnistunut ottamaan eräät kansalaiset. Siinä on alapuolella ydinvoimala. Sen taivaalle syytämä häirintävaloshou kuitenkin kilpistyy osin pilvilonkaan. Kuinka ollakkaan TUTTUA TUTUMPI Teslabimi se siellä yllä paistaa!
http://kuvaton.co/k/YbXP.jpg
[img]http://kuvaton.co/k/YbXP.jpg[/img]

Kuviani seuranneet muistavat Angelica S:n kuvasta otetun mahtavan 66,6km korkean 3,5km paksun hailakanvihreän teslabimin. Sen päässä jököttävän 10km halkaisijaisen plasmapallon. Niin ja upeasti dokumentoituna valtavat sähkökipinät tuon teslaoskilaattoriantenin molemmista päistä. Muistamme myös miten pylväässä on DNA-tyyppinen kaksoiskierre birkelinen vuona.
http://kuvaton.co/k/YbXr.jpg
[img]http://kuvaton.co/k/YbXr.jpg[/img]

Kuin k a k s i marjaa. Tässä näemme irti leijuvan samaisen birkelinvuon, sen kierrerakenteet ja ennenkaikkea kuvaajaa kohden sauvan päästä syöksevän valtaisan plasmaionivuon. Siitä LOISTAVA kuva, että mukaan on mahtunut myös ilmiön päätekijä YDINVOIMALA!
http://kuvaton.co/k/YbXq.jpg
[img]http://kuvaton.co/k/YbXq.jpg[/img]

Mitä eikö kaikki erottunut riittävästi? No t a r k e n n e t a a n alkuperäiskuvan spektrejä:
http://kuvaton.co/k/YbXb.jpg
[img]http://kuvaton.co/k/YbXb.jpg[/img]
--

Mitä seuraavaksi haluatte nähdä? Ai päivänvalolla ja kaksoissäde näkyvissä arkiauringossa. Kova vaatimus , mutta katsotaas mitä ovat kansanmassat kuvittaneet SUPO:n ja CIA suureksi harmin lähteiksi:
http://kuvaton.co/k/YbXE.jpg
[img]http://kuvaton.co/k/YbXE.jpg[/img]

Tämä on kyllä sanan varsinaisessa mielessä hapet seisauttavaa faktattua:
http://kuvaton.co/k/YbX6.jpg
[img]http://kuvaton.co/k/YbX6.jpg[/img]

Vertailuun Angelican Olkiluotoa. . .
http://kuvaton.co/k/YbXe.jpg
[img]http://kuvaton.co/k/YbXe.jpg[/img]

Jenkkien kuvaamaa teslan bimiä:
http://kuvaton.co/k/YbXc.jpg
[img]http://kuvaton.co/k/YbXc.jpg[/img]

. . Ja Angelican Kuvattua Loviisan dokumenttia. . .
http://kuvaton.co/k/YbXK.jpg
[img]http://kuvaton.co/k/YbXK.jpg[/img]
-----

Ulkopuolista osa II
ulko ulko ulko ulko

IAEA ja STUK määräävät salaisissa IAEA ydinturvalaissaan "mystisen" ydinvoimaloiden 5km säteen turvalain. Jonka mukaan 10km halkaisijaisen teslabimin plasmapallon alle saa riskeerata v a i n 200 koeuhrattavaa. Kuten vaikka Fuklushimasta opimme hallitsemattomassa reaktorien alasajossa plasmapallo putoaa 200km/h alas, tappaa 5km säteeltä kaiken elollisen ja räjäyttää reaktorin! Mutta on siinä m u u t a k i n megariskiä. Nimittäin teslabimissä riehuva "keijusalama" voi iskeä kuolettavasti alas minne tahansa allaan olevaan. Nyt siis EI puhuta mistään "perusukkosista". Vaan ydinbimin alla voi teililiä Dresrenistä tutumpi TULIMYRSKYHELVETTI! Jopa tästä, minulla on kuvaa. Kuinkas siinäkin on YDINVOIMALAkompleksia etualalla:
http://kuvaton.co/k/YbX7.jpg
[img]http://kuvaton.co/k/YbX7.jpg[/img]

Samaa spektrianalyysein selkeytetynä. Huomaamme miten valokaari on puumainen 5-6 haarainen. Maassa valtavat happi-ionisaation punatun happi-ionisaation usvaplasmat pihalla. Tilanteessa SUPERsalaman energiataso on selkeästi ylittänyt ydinvoimalan peruspylonin johtavuuskatot. Ihmisiä höyrystävät infernot ryöpsyävät valtoimenaan alas:
http://kuvaton.co/k/YbXR.jpg
[img]http://kuvaton.co/k/YbXR.jpg[/img]

Avaruudellisia neutrontähtien vastaavia. Niinikään KEINOTEKONEN bimikoe Norjasta parisen vuotta sitten.
http://kuvaton.co/k/Yb1a.jpg
[img]http://kuvaton.co/k/Yb1a.jpg[/img]

Aihe on niiiin musertavaa ollut IAEA ydinturvaosastolaisille kautta maailman. Että tosiaankin nytkin kirjoittelen katkottujen nettioyhteyksien päässä. SUPO vetää matoja keuhkoonsa näistä koska t i e t ä v ä t vakoillen linjojani ennakkoon tämän juttuni olevan tulossa. Niin linkitykset kiinni ja pelkoa puserossa. Joten mitään hauskempaa kevennystä en tähän laita. Mutta muistutukseksi oivaa alkuperäisdataa TVO:n päältä otettuna maaliskuun lopulla 2013 A.S.
http://kuvaton.co/k/Yb1Q.jpg
[img]http://kuvaton.co/k/Yb1Q.jpg[/img]
---------
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti

raijasivuLiittynyt: 09 Elo 2010
Viestejä: 82

LähetäLähetetty: La Huh 06, 2013 8:47 pm    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tarkennerttuja kuvia
tark tark tark tark

Reaktorien päällä näkyvissä bimeissä on paljon kiinnostavia yksityiskohtia. Joita haluan esitellä lisää. Sanomatta on selvää, että näitä kuvia maailman ydinvoimaloista pitää saada yhä lisää. Hyvä setti ja paljon ennennäkemätöntä faktaa. Esimerkiksi TVO:lla olen yrittänyt tavoittaa salaperäisesti syklonipyörteen sisältä lähtevää bimin pojaosaa. Tiedän, että teslaoskilaattorin synnyttämät valtaisat 1 000km3 kokoiset plasmapylonit lähtevät liki maata, mutta miten konkreettisesti. Tässä eräs tarkin otos aiheesta:

http://kuvaton.co/k/YbfM.jpg
[img]http://kuvaton.co/k/YbfM.jpg[/img]

Tässä samaa teemaa. Huomaa miten pylonin plasmasäikeitten kaksoiskierre rakentuu alhaalla näkyvän YDINvoimalan päältä.
http://kuvaton.co/k/YbfP.jpg
[img]http://kuvaton.co/k/YbfP.jpg[/img]

Ydinvoimaloitten? Totta kai. Ja tässä pari paljastusta pylonien käyttäjäreaktoreista:
http://kuvaton.co/k/Ybfw.jpg
[img]http://kuvaton.co/k/Ybfw.jpg[/img]

Kaikkialla maailmassa näyttää nää reaktorin möhkäleet olevan samanlaisia. Piippuineen kaikkineen, herkkiä räjähtämään, palamaan ja oksentamaan plasmakuolemaansa ympärilleen suunnattomilla säteilypyloneillaan:
http://kuvaton.co/k/Ybf4.jpg
[img]http://kuvaton.co/k/Ybf4.jpg[/img]

Angelican Loviisasta ja TVO:sta ottamissa kuvissa oli kautta linjan 70km korkea 3,5km paksu säteilypylonipylväs. Sen huipulla silminnähtävä kipinöivä 10km halkaisijainen plasmapallo. Koska teslabimiä käytetään KAIKISSA maailman ydinvoimaloissa synnyttämässä hallitsemattomasti karkaileville aineilleen reaktoriin magneettista sumppukenttää neutroneille ja plutoniumIONEILLE. On täysin samat plasmabimin rakenteet nähtävissä jokaisessa maailman käyvässä reaktorityypeissä. 10km halkaisijainen plasmapallon oivaltavasti suurennettu versio tässä.
http://kuvaton.co/k/YbfL.jpg
[img]http://kuvaton.co/k/YbfL.jpg[/img]

Loppuun malliksi Angelican kuvaama vastaava pallo TVO:n päältä. Huomaa miten kaksoiskierre pylonissa osuu yläpalloon sivusta kiertävällä spiraalillaan.
http://kuvaton.co/k/YbfF.jpg
[img]http://kuvaton.co/k/YbfF.jpg[/img]
--------

Säteilybimi KENTTÄKOKEIN
bimi bimi bimi bimi bimi

Ollaan vuodessa 1980. TVO on alkanut systemaattisesti kouluttamaan ydinvoimaansa myös kenttäkokein. Itse, niin itse olen nousemassa työteknikko A. Kuoppalan kanssa OL-2 voimalaitoksen 400 000V päärunkolinjoille. Linja on katkaistu kilometrin päästä kytkinasemalta. Sieltä se on myös maadoitettu rajuin liki ranteenpaksuin maadoituskaapelein. Ihan "rutiinikeissi" tuumailin puhellessani niitä näitä Askon kanssa tästä kenttäopetuksestani. Velipoika oli käynyt jo viikkoa aiemmin ja nyt opetettiin ydinsaloja myös minulle.

Oli kirkas kesäkuuma peruspäivä. Ei siis mitään ukkosia vaan pilvetön taivas. Mitä nyt ydinvoimala kävi naapurustossa ja noin. Nostokori pysäytettiin ainakin luokkaan 10m päähän ylhäällämme odottavasta R- vaiheesta. Ihmettelin, että eikö päärunkokaapelia voitaisi maadoittaa vaikka paljon vakaammalla parimetrisellä eristyssauvalla. Asko naurahti kuivakkaasti ja käski katsomaan mitä seuraavaksi tapahtuisi. V a l t a v a tulimyrsky löi maadotuskaapelin imupiiriin JO metrien päästä. Askon kasvoille alkoi hiki virrata ja käsikin väpättää lisää pitkään maadoitussalkoon.

Olin enemmän kuin ällikällä siitä, että eikö linja ole JÄYKÄSTI kilometrin päässä maassa? Olin odottanut pientä kapasitiivistä sähköpurkausta, mutta tämä mitä NYT katson pysäytti sydämen silkasta kauhusta.. Oli kuulema maadoitettuna totta kai oli. Konkretisoitu tuli- inferno johtuikin ihan muusta ja t a r k o i n salatusta. Ydinvoimalan käydessä muodostuu teslabimin ionipylväs. Sen piirissä ihmiselämä on hiuskarvan varassa.

Asko sanoi, että JOS nyt toi R(L 1)- vaiheen valokaari osuu naapurivaiheen S(L2)- kaapeliin saamme sanoa hyvästit elämällemme. Koko päärunkolinja kuulema muuntuu näillä YDINVOIMALAITOKSILLA silkaksi kaiken tieltään kaasuttavaksi infernoksi! Minut oli kuulema "k ä s k e t t y " tähän outoon TVO- riittiin ihan tarkoituksella. Alkaisin TAJUTA, että se mikä esiintyy vaikka vesivoimalan syöttölinjoissa arkisena kertakipinänä sammuen.

Palaa ydinvoimaloitten synnyttämissä 66,6km korkeissa teslabimeissä kuin kokonaisia kaupunkeja tulimeriksi muutavissa ydinpommidokumentoinneissa. Tarkoitus TVO:n johdolla oli koko tällä koulutusjaksolla ihan kädestä pitäen näyttää. Ettei SE mitä ydinvoiman luonteesta kerrotaan. TODELLAKAAN PIDÄ PAIKKANSA KÄYTÄNNÖSSÄ! Tajusin Askon vierellä korkealla pelkäävänä, että asia väläytettiin n y t minun tietotajuntaani. Jotta vielä kenties eräänä päivänä saisin kirjoittaa tästä kaikesta huippuunsa salatusta niille joita totuus oikeasti janottaa. . Nämä ne juuri MUN jutuissani SUPERIA on. Osaan asiani SEKÄ teoriassa, ETTÄ vankoilla demoilla käytännössä! . .
--------------
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti

raijasivuLiittynyt: 09 Elo 2010
Viestejä: 82

LähetäLähetetty: Su Huh 07, 2013 1:00 pm    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Jos jotain aihetta SUPO POLIISIT netistääön pois ahdistaa niin tätä totuutta! On näkäjään maailmansuuri rkos kuvata sitä säteilybimien massiivista plasmavirtaa joka synnyttää 66,6km korkeat Birkelandin vuot maailman JOKAISEN reaktorin päälle! Siis kertakaikkiaan TODENNETTU DOKUMENTAATIO! CIA karjuu kuin peto. SUPO riehuu kuin maksettu ELÄIN. On tään materiaalin löytyminen ollut HELMEE!
-------
3141.SUPERNOVA 7

Etusivu- foorumin satoa
etus etus etus etus etus

- SUPO:n kiemurtelua valheittensa koukussa on h a u s k a seurailla. Kohta saadaan "paskat bögäänne!". . .

- Niin siis TVO:n latauskoneen päässä pidettiin useitakin kameroita. Ihan vaan tallentamaan SÄTEILYN efektejä käytetyssä polttoaineessa. Ai ettei säteilystä VOI ottaa kuvia? Jostain kumman syystä TVO ja IAEA oikein ARKISTOIVAT näitä säteilyä taltioivien kameroittensa optiset dokumentaatiot. Peräti IAEA- ydinturvalain velvoitteilla!. Ai minkälaatuisia SÄTEILYN otoksia IAEA vaati TVO:n tallentamaan tavallisin kameroin?..

No pannaan tähän y k s i jälleen. Sinihehkusta muuten näkee suoraan verrannollisesti paljonko uraanitangon polton loppumisesta on aikaa.) Tässä siis TVO:n ja IAEA suljettujen salkkukameroiden uniikia materiaalia käyttäen oikein kädestä pitäen näytetään kansalaisille. Miten ydinjätteestä KUVATUN perusteella IAEA tarkkaili ERI polttoainejaksojen jäähdytysaikaeroja. Kolme kuvaa jotka demona kyllä paljastavat MITÄ IAEA tarkkailee.

Tietolähteenä käytetty luonollisesti käsissäni olevaa alkuperäisdataa TVO:n julkaisemana. "Hyvä tietää ydinjätteestä". Materiaalit on aikajatkumona kuvattu TVO:n Rh- reaktorialtaan veden sisässä olevalla Latauskoneen taltioivalla kameralla. Juuri niillä samoilla laitteistoilla joita minä vuosikaudet huoltelin.:

http://kuvaton.co/k/Ybgk.jpg
[img]http://kuvaton.co/k/Ybgk.jpg[/img]

http://kuvaton.co/k/YbgG.jpg
[img]http://kuvaton.co/k/YbgG.jpg[/img]

http://kuvaton.co/k/Ybgu.jpg
[img]http://kuvaton.co/k/Ybgu.jpg[/img]

Hyvin näkee tosiaan kameroilla SUORAAN säteilyn. Ai miksi IAEA vaati kuvaamaan säteilyä myös kameroilla näin? No koska jokainen polttoaine- erä voitiin suoraan KUVASTA määritellä omaan säteilytasoonsa. Näin IAEA varmisti, ettei eri aikoina poistoon otetut erät käytettyä polttoainetta päässyt sekoontumaan keskenään.

Itse asiassa revisio voitiin ylipäätään aloittaa VASTA kun IAEA mustasalkkuset asennetut, lukitut kamerat taltioiden säteilyä KUVASIVAT videoin säteilyn näkyvyyksiä tauotta reaktorialtaan vesissä. Juu kävi niinkin, että uudempaa ja vanhempaa polttoainetta meni vääriin lokeroihin. Silloin JUURI mm. huoltamillani kameroiden kuvien dokumentoimilla säteilyKUVIlla määriteltiin mikä oli mistäkin määrin väärin siirrelty.

IAEA itse asiassa määrittelee näistä kuvista "Auringon valosta tutut" spektrianalyysit. Siitä voidaan määritellä ydinpolttoaineen mm. Pu-239 pitoisuudet. Onko IAEA-lain polttolimitin 50MWd/t U ylitettynä. Onko käytetystä polttoaineesta JO myyty salaa laiton plutoniumnsaanto. Mitä MOX polttosarjaa erä mahdollisesti on, kenties neitseellistä. Tai onko kuvan spektrianalyysin tulos kertomassa polttoaineen liiasta vuodoista. Kovin paljon faktaa kamerakuvat säteilystä siis taltioi.

PS. Arkistostaan muuten TVO luetuttaa: "Kolme vuotta reaktorissa ollut polttoainenippu säteilee voimakkaasti. Sininen hehku on säteilykuvaa.."
--------

NEUTRONIVUO EI pysähdy veteen
neuron neutron neutron neurron

Etusivu foorumi. 04 April 2013, 13:03 #1868 Kari Kukko
--------------------------------------------------------------------------------
Location USA: Radioaktiivisten aineiden säteily on valokuvattavissa veden alla aikavalotuksella. Vesi fluorisoi kun säde osuu siihen. Flurisointi löytyy wikipediasta, se on näkyvän valon taajuudella.

Se vesi myös pysäyttää kaikki neutronit. 23cm metallikuorta ei tartte.

- Vesi EI TIETENKÄÄN pysäytä yhtään m i t ä ä n partikkelisäteilylajia. Kyseinen on silkka STUK- valhe, eikä perustu l a i n k a a n olemassaolevaan fysiikan demottavuuteen. Kuten ei pysäyttele todistettavasti neutronivuotakaan. Asia voidaan toki demota näppärästi. Taidan sen tänne seuraavaksi harmiksenne SUPO harmiksenne laittaa). . .

Säteilystä röntgen, gamma ovat energisiä kiintoaineettomia fotoneja. Mutta kaikki muut säteilyn lajit pitkälti atomia pienempien osien hitusten vuota, fyysistä kiinteää ainetta. Alfa on vetyäkin pienempi hitunen, samoin neutriino, protonisäteily,positronit, antiainesäteilyt, kvarkit, neutroni, kanavasäteilyionit, ovat ilman valenssielektronejaan leijailevia atomin torsoja.
--

Simulaatiota kotikonstein
simu simu simu simu simu

Meitä kiinnostaa ydinvoimalassa oleellisimmat toiminnalleen, neutronit. Mitä painaa teelusikallinen neutroneja? Junanvaunuittain, neutroni on maailmankaikkeuden raskaimpaan kuuluvaa ainetta, koska voi pakkautua neutraalina jopa mustan aukon aluksi. Neutroni on aine joka valuu läpi metrisen teräsatomirakenteen ongelmitta. Mitä painaa ++..ionisoitunut Pu-239 atomi? Kuuma plasmakaasu on niin kevyttä, että kelluu ongelmita ilmakehässämme radonin lailla. Ollen hehkuvan kuumana ja säteilyenergisenä kuin vahvinta happoa, lävistäen kaikki alkuainerakenteet säteilyerosoiden.

Miten nämä ainehituset sitten toimivat vedessä. Tai kohdatessaan metallipeltipintojen kaltaisia esteitä?
Simulointiin tarvitsemme läpinäkyvän pakasterasian. Siihen metalliverkkokehyksen simuloimaan reaktorin 23cm seinämän rauta- atomipellitystä. Kasa riisin jyviä läpinäkyvän viivottimen päälle rasian päälle. Purkin pohjalle muovikalvon alle tyroskuulia. Koko komeus peitetään vedellä ja seurataan mitä fysiikan aidonkaltaisessa demossamme alkaa tapahtua.

http://kuvaton.co/k/YbXT.jpg
[img]http://kuvaton.co/k/YbXT.jpg[/img]
Sama sivuttain. Tyros alla. Riisinjyvät yllä:
http://kuvaton.co/k/YbXp.jpg
[img]http://kuvaton.co/k/YbXp.jpg[/img]

Kaadetaan riisinjyvät veteen. Poistetaan muovikalvo pohjalta. STUK v ä i t t ä ä , että vesi estää neutronivuon liikeeen. Samoin metallisen reaktorin pitäisi estää liikkeet pintaansa, sanoo IAEA. Kuinka käy kertoo seuraavat kuvat:

http://kuvaton.co/k/YbXW.jpg
[img]http://kuvaton.co/k/YbXW.jpg[/img]
http://kuvaton.co/k/YbXI.jpg
[img]http://kuvaton.co/k/YbXI.jpg[/img]

Miltei mykistävä simulaatio. . . Puhutteleva ja toimivuuden näkee heti maallikkokin. Kaaottisessa tilanteessaan tusinasta tyroskuulasta, ++..IONIsoituneesta Pu-239 atomitorsoista kaikki lähtevät veden ns. "esteestä" hevonhäntää piittaamatta kahteen keskeiseen suuntaansa. Ylöspäin kelluen pintaan. Kuulista muodon vuoksi y k s i näyttää tarttuneen rautaverkkoon kiinni. Loput pulpahtavat kuten TVO:lla, luonnontilassaan. 23cm peltiverkko ei ole este edes kosmeettisesti. Kuulat kohovat veden pintaan hajaantuen säteilypaineen vaikutuksesta viuhkana kuvassa vasemmalle.

Miten simuloituvat taas neutroneja merkkkaavat riisinjyvät? Jämähtävätkö reaktorien ns. "neutronien peilaimiin"? Veden pintajännitys ei edes hidasta niiden uppoamista gravitaation suuntaan. Toki liki jokainen jyvänen hypähtelee metalliverkolla hetken. Juuri kuten luonnossakin osuessaan reaktorin 23cm paksuun seinämään. Mutta neutroni sisältää h u r j a n "termisen" säteilyenergian. Ja jokainen simuloinnin riisinjyvänen liukuu mistä huvittaa läpi kohden maan keskustaa gravitaation vetämänä.

Rasiassa on säteilypaineen liike vasemmalle. Luonnossa neutroneja ajaa toki massiivinen tuuletus savupiippuun. Melkoisen suuri osa solahtaa Olkiluodon kuuluun Litoraanitektonisaumaan. Uppoaa tuhoamaan Olkiluodon metaanijääkaltraatteja rajusti. Osa neutroneista myös tarttuu vesimolekyyliliikkeeseen ajautuen tritiumina 360-kertaistaen luonnon tasot, deuteriumtappajana meren aavoille TVO:lta.
---------

Neutronirajalinjat
neutron neutron neutron

Suomessa alotettiin vuosi sitten 2012 USA:n toimesta määrittelemään erästä varsin vaietttua asiaa. Puhutaan ns. "NEUTRONIRAJALINJOISTA". Asia on tullut globaalisti enemmän kuin ajankohtaiseksi. Nimittäin maailmalle 1973 öljykriisiin rakennetuissa sadoissa ydinvoimaloissa on alettu rekisteröidä eräs erittäin pelätty erityispiirre. Näennäisesti ehjätkin reaktorit ovat alkaneet vuotaa hillittömiä määriä neutroneita! Tutkimuksen keskeinen tavoite Suomessa onkin miksi juuri nyt vuodot ovat kasvaneet logaritmisesti?

Juuri hädän akuuttisuuden takia tutkimuksen USA:ssa rahoittanut taho ei antanut nimeään julki edes Lappeenrannan tutkijoille. 2013- 1973= 40V! Tämä tarkoittaa sitä että alkujaan 30v käytölle maksimissaan suunniteltujen reaktorien itse metalliosat ovat saavuttaneet "neutronirajalinjatasonsa". Tilannetta voisi verata vaikka pyyhkeeseen, josa on vettä niin paljon kun sinne IKINÄ mahtuu. Reaktorit on tunnetusti täysin mahdoton vaihtaa.

Nyt yli- ikään ajettujen reaktorien itse RAUTA on vuosien saatossa imenyt itsensä turvoksiin asti fyysistä neutronivuota. Kun reaktorista tunkeva neutroniryöppy EI enää kykene lainkaan sitoutumaan isotooppirautaiseksi muuttuvaan reaktoriin. Neutronit vuotavat heittämällä LÄPI! Rauta joka on ylikyllästetty neutronivuosta, puskee ympärilleen suoraan emittoiden neutroniylijäämiään. Ongelma koskee käytännössä k a i k k i a maailman reaktoreita jo. Eikä m i t ä ä n korjausmahdollisuuta tähän suurongelmaan tunneta!. . .
--
06 April 2013, 13:08 #1898 Tero
------------------------------------------------------------
Neutronikaan ei lennä veden läpi. Kun nopea neutroni on törmännyt 19 kertaa vesimolekyyliin, elektronivoltteja on tuskin jäljellä.

* Kuten kuulimme neutroni voi lävistää kilometrin lyijyä osumatta ainoaankaan atomiin. Beettaelektroni voi lentää ilman läpi osumatta ainoaankaan atomiin 100km. . . Miten moisella osumistodennäköisyydellä reaktorin metrin matkalla neutroni osuu vesimolekyyleihin minimivaatimuksen kolmattakymmenettä kertaa. Ei olekkaan mikään ihme, että reaktorista poistuu neutronivuot yli 90 prosenttisesti mittausten mukaan.

----------------
Kalevi S:n TESLABIMkuvat
ulko ulko ulko ulko ulko

--------------

Jatkoille
bimi bimi bimi

Seuraavana päivänä intoilin nähneeni TVO:n työkavereilleni jotain t o d e l l a irti tästä maailmasta! Liki ahdinkomainen vastaanotto työpareiltani iski vastaani heti. Päätyönjohtajamme hikihelmeilevät rypyt otsassaan alkoivat kiinittää minunkin huomioni. Antti Syyrakki oli jotenkin aivan liian paljon evästänyt työkavereitani vaikenemaan siitä mikä ENERGIA sytytteli metrien valokaaria reaktorin bimin alla! Itse asiassa sain selville, että ainakin 4 työkaveriani oli JO opastettu tälle kuten sanoivat. "Röntgönöivän energiatason ilmiöbimille!"

Itse asiassa intoni asian lisätutkimukseen sulutti Syyrakin innon jatkokoulutukseeni myös kuin seinään. Ei vaan sallita antaa tietoa ydinorjalle joka haluaa tietää "miksi ja MIKÄ?" TVO:n työnjohtajille olikin annettu tehtäväksi SELVITTÄÄ ketkä työntekijöistä pitäisivät näistä sähkölinjojen tulihelveteistä suunsa kiinni. Nuori ja innokas, siis MINÄ pudotettiin sumeilematta asian jatkokoulutuksesta.

Syykin heitettiin heti. "Ydinvoimalaitoksiin EI tulla oppimaan vaan v a i k e n e m a a n kaikesta siitä mitä siellä näki, koki, hahmotti" Niimpä niin Syyrakilta lähti sisäministeriöön häly että halusin todella ottaa selvää aivan varottavan liikaa. Koetin usean kerran selvittää mitä tässä mystisessä runkolinjaa syöttävissä bimi asioissa oli NOIN IAEA;n HUIPPUSALAISTA. Jotta piti mun oppimisinnosta viedä asia suoraan SUPO:n ja sisäministeriön arkistointiin. Niin siinä sitten kävi. Ettei k u k a a n koko TVO:lta kyennyt vastaamaan MIKÄ oli se energialähde, joka tuon valtaisan sähköenergian dumbbasi j o p a oikosuljettuun 400 000V runkolinjamutkaan.

Velipoikakin saatettiin aiheesta vaiennettavaksi myöhemmin. Minua yksin jäi aihe onnekseni kaivamaan vuosien muistiin. Ja nyt tiedän asiasta tarkimmin, valovuosia enemmän kuin yksikään tuhannesta työkaveristani ydinorjista silloin. Nyt tiedän miten 66,6km korkea teslabimi värähteli JO silloin TVO:n "oudoissa" mutkissa olevan päärunkolinjojen yllä kuin kuolemantuomion Damokleen miekka. Myös tiedän miten jo suurjännitekoulutuksessa allekirjoitettiin isoja pinkkoja vaitiolouhkauksia, IAEA ukaaseja siitä, ettei asiasta saa julkistaa mitään. Ei varsinkaan muistellen kuin minä.

Hiukan matematiikkaa. Ilmakehässä on ns. "askeljännite". Joka määritellään olevan 100V/m. Mutta täysin hengetön pikoamppeerin tasasähkö. Päätämme siis takoi liki verkkosähkön askeljännite yllämme oleviin E, F1 ja F2 kaltaisiin ionikerrostumiin. Jotka saavat energiaansa auringon avaruussäteilyn IONIPOMMITUKSISTA. TVO:n 50m korkeitten sähkölinjojen jännitteen olisi pitänyt olla kuten tiesinkin maksimissaan luokkaa 5 000v. Suurjännite 10 000V sytyttää tuskin 1cm päästä valokaaren. Se mikä räjähti TVO:lla silloin Askon maadoituskaapeliin ilmaan kertoo kuitenkin kosmosmaisista satojen tuhansien oskilaation askeljännitteistä! Teslan oskilaattorin transienttijännitteet synnyttävät tuollaisia IONIpurkauskanavointeja. Ydinvoimaloitten reaktorissa resonoimaan pannut plasmaoskilaatiot synnyttivät sen minkä dokumentoimaan pääsin tuolloin 1980. Muistakaa, että kaapeli jossa energia mesosi oli JO VAHVASTI MAADOITETTU!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti

raijasivuLiittynyt: 09 Elo 2010
Viestejä: 82

LähetäLähetetty: Su Huh 07, 2013 9:37 pm    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Pu-239 loppumassa
pu-239 pu-239 pu-239

YDINmaailmalla alkaa olla t o d e l l a ongelmia. Mistä saada ydinASEteolisuuden janoamat plutoniumjätevirrat käyttöönsä. Kun Japanin suurin ja tuottavin plutoniumlaitteisto romahti Fukushiman ydintuhojen jälkeen. Japanin Miamakin ydinjätteen 52 reaktorin Pu- 239 tuotantoyksikkö on kolmannen kerran tuhoutuneena lopettanut tuottamasta ASEplutoniumejaan USA:lle. Euroopan ydinjätteista rahaa tehneet Sellafield, Phenix, Superphenix ovat kaikki tuhoutuneet jo tätä ennen. USA:ssa ilmoitettiin 2013 ydinvarastojensa räjähtelyjen takia hätätila.

Kuin itse Luontoäiti olisi ottamassa ydinrikollisisilta ohjakset käsiin. Paineen ylittyessä alkoi maailman viimeisimpiin kuuluvaan Venäjän ydinjäteplutoniumyksikössä Tsheljabinskissä niinikää täystuhon aallot. Samassa ydinmateriaalin jalostuskeskuksessa on räjähdellyt ainakin KOLMASTI! Viimeisin tapaus 2013 alussa videoitiin. Niin ja naamioitiin "ns. meteoriksi". Muutamassa sekunnissa taivaalta suurnopeuksella alas suistuvasta meteorista alkoi levitä maailmamalle aiheesta epäileviä videoita, jotka liki kaikki sensuroitiin IAEA toimin.

Miten j u u r i monimetriä paksujen seinämien ydinjalostamon katto oli roiskahtanut ULOSPÄIN. Eikä kuten meteori olisi luonollisesti tehnyt SISÄÄNPÄIN. Selkeää on, ettei muutaman sekunttia varoittamatta näkyvää ns. "meteoriittia" vastaan ehditä lähettämään yhtään, saati nähtyä puolta tusinaa mekaanisia hitaita ohjuksia! Todellisuudessa ydinjalostamossa Tsheljabinskissä tapahtui massiivinen räjähdys. Laitoksen päälle muodostetun kanavasäteilyplasmojen, teslabimin alasputoaminen kaupungin elämän päälle haluttiin vastaiskuin estellä.

Ampumalla säteilyplasmat sumeilematta ennen romahdustaan maahan rikki pitkin maailmaa. Havainnollisessa videossa näytetään miten tapahtumapaikkaan on ehtinyt ohjuksia puolisen tusinaa. Jopa HAARP aseita ydinjalostamon sylkemän neutronivuon, Pu-239 tonniston hajottamiseen on saatu kuvattua! Suojasysteemit näyttää olevan sama k a i k k i a l l a maailman ydinvoiomaloitten 66,6km korkeitten teslabimien 10km korkeitten plasmahuippujen juurilla odottamassa plasmabimien ohjailuun. IAEA on selkeät määräyksensä ydinmateriaalien jalostamoilleen antanut. POLIISI suojaa paljastumisilta ja sensuroi kalman paljastumiset. Katso oivalteleva video ajatusella, tosiaan o p i !

link.youtube.co/watch?v=UmtCftHSc6g
--------------

Oletko E. kuullut, että nykyään chemitrailaamisen bisnes on yhä lisää kasvaessaan siirtymässä kiinalaistoimittajille. Sieltä USA:lle päätuottajan nimeksi tiedetään nousseen kiinalainen jättimyyjä Lulu soso:n. Kiinan aliurakoijat välittävät boorit ja nanoalumiinit, polymeereineen koko maailman ydinteollisuudelle. Pu- 239, kanavasäteilytonnistojen ja IONI bimien alasmätkintään kansan murhiinsa ydinvoimin.

Kuvitelkaa, että vaikka ydinrikollisuudesssa liikkuu maailman väljimmät suurimmat berirahat. Niin megajättibisneskin siirretään "bulkkituottajiin". Koska IAEA ydinteollisuuden kasvavasti vuotavat reaktorit ylikuormittavat globaalin chemitrailauslennoston ä ä r i m m i l l e e n! Sanomattakin selvää, että IAEA ydinkansanmurhan bisnes on jo maailman toiseksi suurinta volyymirahoiltaan. Siis HETI IAEA laittoman plutoniummyynin vanaveteen.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti

raijasivuLiittynyt: 09 Elo 2010
Viestejä: 82

LähetäLähetetty: Ke Huh 10, 2013 1:24 pm    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tsheljabinsk 15.02.2013 No:1
tshel tshel tshel thes

Tsheljabinskissä tapahtui jotain sellaista jota ydinteollisuus IAEA himoaa julkisuudelta tarkoin salata. Olen koonnut tähän kiinnostavia yksityiskohtia useammasta videosetistä. Koska näissä VENÄJÄ HALUAA mainostaa ydinalan osaamistekniikoitaan maailmalle myyntiin. Herääminen lähti näistä muutamista Tsheljabinskin salatummista:
http://kuvaton.co/k/Ybmt.jpg
[img]http://kuvaton.co/k/Ybmt.jpg[/img]

. . .Massiivinen rakennus oli menettänyt katon. Ylhäältäpäin tullut paineaalto olisi katon suistanut sisälle. Nyt se oli oudosti ulospäin räjähtänyt. Paine olikin tullut s i s ä t ä ulos. Katsotaas lisää piilotettuja:
http://kuvaton.co/k/Ybmx.jpg
[img]http://kuvaton.co/k/Ybmx.jpg[/img]

What?! Mitä ihmettä on tekeillä. Massiivinen uraanijalostamo on yksinkertaisesti r ä j ä h t ä n y t . Paksut seinämät lentäneet taivaan tuuliin. Ja meille on tähänasti näytetty, että kymmenien kilometrien korkeudessa meteoriitti olisi räjäyttänyt, olemattomiin haihtuen räiskinyt muutaman ikkunaruudun! Joku valehtelee ja r a j u s t i . Tämä on piiloitettu, ollen selkeästi tärkeä linkki todellisuudessa tapahtuneisiin:
http://kuvaton.co/k/YbmC.jpg
[img]http://kuvaton.co/k/YbmC.jpg[/img]

Kuva enemmän kuin vaivasi minua. Maailman viimeisimpiin räjähtämättömiin uraaninjalostamoonko iski juuri päälle meteoriitti? Eihän Japanin Miamakin kolmannen räjähtämisen jälkeen 2011 ollut epäselvää. Euroopan kolme vastaavaa, Sellafield, Superpheniksin ja Pheniksin räjähdysten jalanjälkiä peiteltiin. Krasnajarsk oli räjähtänyt jo 1956 ja 1963, kyllä se on ollut nyt oltava kolmas kerta. Maailman uraanijalostamot olivat RUUTITYNNYREITÄ. Varsinkin kun Japanin katkos teetti tuotantopaineet pilviin. Katsoin klassisesti räjähdyskuvan säteilypinkkijäljet ja . . .
http://kuvaton.co/k/Ybmz.jpg
[img]http://kuvaton.co/k/Ybmz.jpg[/img]

Pinkkisavua kaupunki turpeanaan, juupa juu nyt tutkimaan muitakin IAEA salausmotiivien outouksia. Videoista löytyi muka kymmeniä tuhansia km/h lentävän "ns. meteorin" E D E S T Ä kaikessa rauhassa pörräilijä baariumeja, nanolasialumiinikuulian ja polymeerejaan chemtrailaava LENTOKONE. Joka kuvassa lentää tuskin 2 000km/h nopeudella pakoon kohdetta suorastaan nautiskellen lentättäjänsä ammattiosaamisillaan:
http://kuvaton.co/k/Ybm9.jpg
[img]http://kuvaton.co/k/Ybm9.jpg[/img]

Ja HUPS! Kuinka ollakkaan pian myös toinen venäläiskuskin ohjastama MIG näyttäytyi seuraten tätä hetki hetkeltä vähemmän meteoriittia muistuttavaa:
http://kuvaton.co/k/Ybmd.jpg
[img]http://kuvaton.co/k/Ybmd.jpg[/img]

Penetraatio, kohteen sumeilematon lävistys, kone vahinkoittumaton. Ei ole moksiskaan!. . .
http://kuvaton.co/k/Yb9C.jpg
[img]http://kuvaton.co/k/Yb9C.jpg[/img]

Rauhallinen naisääni laskee miten puolisen tusinaa ehjänä pysynyttä partikkelia singahtaa lävistävän koneen etupuolta. Ensin luulin, että nuo kappaleet olisivat sulaa laavaa ja lähinnä chemtrailausnassakkapommeja. Mutta ne katoavat leviten kuin olisivat liki kaasuja lävistyksensä jälkeen. Muut paitsi itse MIG. Kuukaan lentäjä ei ole niin hullu, että ajaisi koneensa palavaan kiinteään METEORIITTIKIVEEN! Kohteen on näitten mukaan p a k k o olla +..ionisoitunutta kanavasäteilyplasmakaasua!

Rauhallisella äänellään videossa nainen laskee, ennen tätä viimeistä kuvattua iskua ammutun ainakin 5 rakettivanaa kohden tuota "ns. meteoriittia". Säteilevä plasmakaasu ai ole niistä ollut moksiskaan. Vaan lentää yhä ongelmitta. Tähän nuo 5 vanaa e n n e n kun pääkohde edes tulee kuviin:
http://kuvaton.co/k/YbmF.jpg
[img]http://kuvaton.co/k/YbmF.jpg[/img]
--

Tsheljabinsk 15.02.2013 No:2
tshel tshel tshel thes

Seuraavat ovat paljon kertovia. Videossa näkee miten kohdepallon eteen ilmestyy kosmisen nopeasti pari vanaa kuin taiottuna. Raketteja nämä eivät ole. Vaan naisääni kertoo miten kohdeplasmaa ammutaan "Tesla- aseoskilaattorilla" . Saman tyyppisillä aseilla kuin jokaisella ydinvoimalalla pitää kuvattuna 10km halkaisijaisen säteilyplasmansa 66,6km korkeudessa päällään. Mm. TVO:ssa ja Loviisassa kuvasimme näitä 2013 lopputalveen. JÄLLEEN samaa tekniikkaa ja ydinvoima dokumenttia:
http://kuvaton.co/k/Ybm6.jpg
[img]http://kuvaton.co/k/Ybm6.jpg[/img]

E r i t t ä i n vaikea jäsentää kunnolla. Sipulin kaltainen sädekeilalaitte ON. Selkeä frekvenssinen aaltorintama hahmottuu kuvista keskuslähettimestä maasta kohden plasmapallon etuosia:
http://kuvaton.co/k/Ybm7.jpg
[img]http://kuvaton.co/k/Ybm7.jpg[/img]
Pinkki valojuova maasta plasmaan hahmottuu tässä:
http://kuvaton.co/k/YbmR.jpg
[img]http://kuvaton.co/k/YbmR.jpg[/img]

Toinen kuvakulma, ja toden totta metsässä ydinjalostamoitten keskeisenä tarvekaluna on TVO:stakin tuttu TESLAOSKILAATTORI. Jalostettuna toki sotilaallisesti tarkemmin ampuvaan kuosiin. Videon naisääni pontevasti näyttää keskeiset datat ja karttapiirrokset tesla- ase on kuvattu käytössä:
http://kuvaton.co/k/YbmN.jpg
[img]http://kuvaton.co/k/YbmN.jpg[/img]

Selkeä hotspotti askaruttaa numerorivin alta:
http://kuvaton.co/k/Yb9Y.jpg
[img]http://kuvaton.co/k/Yb9Y.jpg[/img]
--

Mitä on o i k e a s t i tapahtunut Osa:3
tshel tshel tshel tshel tshel tshel tshel

Fukushima on osoittanut kuinka tappavan tuhoisaa on kun hallitsemattomasti ydinvoimalan päältä putoaa 17min sisällä ydinvoimalan pihaan teslaoskilaattion muodostama 10km halkaisijainen plasmapallo. Fukshiman reaktorien katot olivat lävistettynä kuin pärekoreja sen jälkeen kun plasmat romahti niiden läpi 2011. Kuten kerroin Suomessakin ilmiö näki päivänvalon mm. 1978 kun OL-1 laitoksen startti epäonistui. TVO:lla oli v a l t a v a s t i tuuria ettei reaktorit räjähtänyt Fukushimana jo silloin!

Kun voimalasta plasmaerosoitui miljoonilla kameroita, kaikki ulkoiset sähkölaitteet. Hehtaareittain peltiseiniä. Päämaadoitukset katkeilivat niiaten. Vain ihmeen kaupalla vältyttiin ihmisten grillautumisilta ydinvoimala-alueilla sillä kertaa. Venäjä oli oppia ottaen kehittänyt kahdesti tuhoutuneen ydinjalostamonsa suojaksi tässä mainostetut kerrotut laitteistonsa. Kun ydinjätejalostamon reaktoribimi yskäisi jalustansa poikki. Vastatoimiin 17min aikaa.

-HAARP alkoi ajattaa 10km halkaisijaista n. 200km/h putoavaa plasmapalloa ulospäin Tsheljabinskin uhatusta jalostamosta säteilypainein. Birkelandinvuon plasmat saivat videoissa nähdyt sivuttaisenergiansa vastatoimista.

- Raketeilla alettiin ampua chemikemikaalia säteilyplasman neutraloimiseksi pudotuksen aikana. Lentotoiminta ei heti yksinkertaisesti ulotu 66km korkeudelle. Alkutoimet suoritettiin siihen kustomoiduilla raketeilla iskien.

- Plasman tultua yhä alemmas viidestä osumastaan huolimatta. Leikkiin yhtyivät viimein Venäjän armeijan MIG-hävittäjät. Joiden rutiinikoulutukseen kuuluu tällaisten ydinvoiman oksentelemien plasmapallojen hajottamiset niin chemtrailaten kun koukkien sitä rikki lentokoneisiin mm. kustomoiduilla TUTKA- AALLOILLa erikoislaserein, asein.

- Maan pinnasta plasman putoamista hidastetaan myös teslaoskilaattorilla. Joka kuvissa synnyttää sipulinkaltaisen säteilypainepylonin putoavan plutoniumpitoisen, räntgenöivän, gammaavan IONIpasman eteen.

Kun 2009 vuoden alkupäiviin Turun Kuusiston TV-maston lähetin räjähti TVO:n plasmaoksennuspalloihin. Olin siitä jo kahdesti varoittanut suoraan YLE- teknisille 2 viikkoa AIEMMIN! Tästä suurongelman huomaamisesta alkoi Pohjanmaan lennoston ns. "tutkaherhiläiskoulutukset". Minulla on jopa kuvia ilmiön tiimoilta. 2013 SA- lennostoja koulutettiin myös Itäsuomen rajalla kasvaneitten ydinvoimalaitospäästöjen rutiininnomaiseen tulituhoamisen koulutuksin useilla koneillaan. Loviisan, TVO:n ja myös Talvivaaran kasvavat säteilypäästöt ovat lisäsyynä lentokonesuojauksen pakkoon.

Turun Kuusiston YLE- maston SUURPALOSTA on häkellyttävän hyvä Turun-sanomain kuukauden kuva plasmapalloineen:
http://kuvaton.co/k/Yb9G.jpg
[img]http://kuvaton.co/k/Yb9G.jpg[/img]

Riippuen mm. tuulien suunnasta vastaavia TVO:n plasmavuotoja kautta vuosien dokumentoituina, kuvattuna vaikka Satakunnan-kansasta. Juuri tämän kaltaisista pienemmistä ja jättimäisistä ydinvoiman synnyttämistä kuoleman plasmoista puhutaan, ja lentokonein taistelevat plasmasotiaan kaikessa IAEA/ SUPO-sensorien luomassa omertan hiljaisuuksissa:
http://kuvaton.co/k/Yb92.jpg
[img]http://kuvaton.co/k/Yb92.jpg[/img]

Plasmapallojen kavalkadi RYÖPPY Loviisa:lla kuvattuna mm. 2011.
http://kuvaton.co/k/Yb9i.jpg
[img]http://kuvaton.co/k/Yb9i.jpg[/img]

Niin että miltä "YDIN- oksennuspalloplasma" näyttää i h a n livenä? Tässä eräitä kokoelmani parhaimpia otoksia:
http://kuvaton.co/k/Yb9X.jpg
[img]http://kuvaton.co/k/Yb9X.jpg[/img]

Fukushiman voimaloista EI enää saa lainkaan kunnollista dataa. Jotta voisi tarkastella miten alas syöksynyt teslabimin 10km halkaisijainen plasma rikkoi sielä ydinvoimalat toinen toisensa perään. PAKKO turvautua jälleen kerran lähinnä minulla hallussa oleviin supersalattuihin arkistoihini. Seuraavassa kuvassa näkee miten Fukushiman numerot 1, 3, ja 4 ovat k a i k i menettäneet kattonsa bimijyrän putouksessa! Ihan h u i p p u dokumenttia kaikki tyyni! Ainoastaan viimeisenä tuhoutuneen numero 2 katto onnistuttiin vaivoin pitämään näennäisen ehjänä. Koska bimin suurimmat voimat oli jo kaikonneet muiden reaktorien niskaan. Kun katsoo juuri näitä kuvia. Tajuaa miksi IAEA teki k a i k k e n s a salatakseen juuri tällaiset kaiken vereksesti paljastavat dokumentaatiot:
http://kuvaton.co/k/Yb91.jpg
[img]http://kuvaton.co/k/Yb91.jpg[/img]

Toinen kuva plasman iskun seuraamuksista Fukushimasta. Tällaisia kuvia ET NÄE enää mistään! Peitetty ja purettu:
http://kuvaton.co/k/Yb93.jpg
[img]http://kuvaton.co/k/Yb93.jpg[/img]
--

Videokavalkadi
tshel tshel tshel

Katto lentänyt tästä kuvatusta Tsheljabinskin uraanijalostamosta ULOSPÄIN. Ei kuten ulkopuolelta tulleessa paineiskussa pitäisi, romahtanut sisäänpäin. Ongelma alkaa purkautua kun kysellään m i k s i Tsheljabinskin ns. "Ylipaineisku" imaisi taloista ikkunat u l o s p ä i n . Eikä sisäänpäin kuten pitäisi. Kyseinen räjähdys olikin lähinnä "vakumi- imu" joka muodostuu kun ylikuuma plasmakaasu jäähtyessään romahtaa sisäänpäin. Katso videon erityisesti lopuosa:
link.youtube.co/watch?NR=1&v=VqR0r0XryoQ&feature=endscreen

Perusvideo
link.youtube.co/watch?v=UmtCftHSc6g

TSHELJABINSKISTA tässä vieläkin tarkemmin analysoiva videotallenne. Ohjuksia. lentokoneita liikenteessä viljalti. Kuvasta päätellen säteilyplasmaan ajetaan ilmeisimmin mm. CHEMITRAILAUSAINEpaukkuja.

link.youtube.co/watch?NR=1&feature=endscreen&v=UqJP3til0Ig

Laadukkaampi huolellinen penetraation, lävistyskuva.
link.youtube.co/watch?v=U9dRl4LS04o&feature=endscreen&NR=1
--------------
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti

raijasivuLiittynyt: 09 Elo 2010
Viestejä: 82

LähetäLähetetty: Pe Huh 12, 2013 6:00 pm    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

3143. TOTUUS REAKTORISTA.

Miten reaktori todellisuudessa toimii? Nyt käytössä olevat Westinghause reaktorien keskeisin toiminnan tekniikka kehitettiin JO 1934. Kun Nikolai Tesla palkattiin selvittelemään useita nykyaikaisen reaktorin toiminnan ratkaisemattomia ongelmia. Kuulitte ihan oikein 1934. Kuvaavaa on, ettei maailmassa olla koskaan julkisesti kerrottu niitä lukuisia ratkaistuja yksityiskohtia millä nämä maailmaamme tuhoavat laitteistot saatiin toimimaan nykyiselle tasolleen. Kahlitsemaan hirvittävät tuhon voimat sisuksiinsa edes osin. Muutama otanta noista ajoista:

"Vuonna 1934 Tesla puhui SM Kintner joka on Westinghouse Electric & Manufacturing Companylla kehittämässä hiukkasten sädebimin ampumiseen suunniteltua laitetta. Aiheesta on tehty kaksi päiväystä 05 huhtikuu 1934 ja 07 huhtikuu 1934, joka viittaa näihin keskusteluihin.

* Melko yksityiskohtainen kuvaus Teslan hiukkas- säde projektorista on esitetty kirjassa Nikola Teslan Teleforce & Telegeodynamics ehdotukset. Teleforce liittyvät lehtiartinkkelit näkyvät kirjassa Solutions Teslan Secrets.

*Tesla käynnisti laitteensa. Aluksi oli vaikea sanoa, josko se edes toimi. Sen päältä lähtee taivaalle himmeä valo, joka oli tuskin näkyvissä. Sitten pöllö lensi sen tornin huippuun, käynnistetyn hurjan bimin tielle. Lintu hajosi heti savuten palasiksi.( Saman tilanteen näin TVO:lla 1980- luvulla kun satapäinen lintuparvi keltasirkkuja silmiemme alla paistui suoraan lennosta TVO:n OL-1 päällä lennosta korpuiksi. Ensimmäisen kerran näin ilmiöstä kerrotun julkisesti kirjoissa tässä!"

Laite, joka perustuu suurelta osin Van de Graaff generaattorin ainutlaatuiseen uudelleenmuotoiluun tehty erityinen avoin elektroniputki. Joka kiihdytti hyvin pienet IONISOITUJEN metallihiukkaset korkeaan menoon noin 48 kertaa äänen nopeuteen sanoo Tesla. Partikkelit lensi ulos putkesta elektro- staattisen repulsion avulla. Kuten voidaan nähdä Teslan sanat kirjoitettuna JP Morgan:lle Jr. 29 marraskuu 1934. ASE oli tarkoitettu käytettäväksi maanpuolustukseen."
About the Death Ray of Tesla
[url]link.world-mysteries.co/sci_tesla1.htm[/url]
---------

TVO:n tesla-ASE
tvo tvo tvo tvo

Pieni alkuvalaisu siitä millainen laitteisto on yksinkertaisesti piilotettuna jokaiseen maailman ydinvoimalaan. Uskomatonta miten systemaattisesti laitteisoon liittyvät keskeisimmätkin komponentit on saatu piilotettua uteliaitten katseilta. Tämä mitä n y t alatte lukea kuuluu erään aikansa nerokkaimmin peitellyn teolisuussalaisuuden piiriin. Itse asiassa menneenä 80 vuoden aikana ei yhden yksikään julkaisu ole aihetta tätä ennen uskaltanut valaista. Kuten kuvaan kluuluu minä uskallan. Kyyti tulee olemaan kylmäävää. Mutta ennenkaikkea ennennäkemätöntä opastusta. Alotetaan ihan perusasetelmista. TVO:n itse julkaisema kuva, jolla on helppo alkaa hahmottamaan sitä laitetta joka todellisuudessa teilivää ASETEHTAAN reaktoria ajattaa:

http://kuvaton.co/k/YbLC.jpg
[img]http://kuvaton.co/k/YbLC.jpg[/img]

Tarkkaillan alustukseksi myös lähtöpäätä. Jonne TVO:n 400kV pääjohdot lopetetaan v a r s i n outoihin ratkaisuihin. Aina jaksoin ihmetellä miksi 300km avoimena kulkevat pääsyöttökaapelit viedään aina generaattorille asti täysin plasmaksi tyhjiöidyillä ns. "putkikiskoilla". Nyt tiedämme sen olevan TVO:n reaktorin teslaoskilaattorin keskeinen piilotettun m y ö s plasmasyöttösysteemin.

http://kuvaton.co/k/YbLd.jpg
[img]http://kuvaton.co/k/YbLd.jpg[/img]
--

Ja eikös vaan CIA ja Etusivu-foorumi USA!
usa usa usa usa usa usa kusi)))

12 April 2013, 09:31 #1956 cosmichd
--------------------------------------------------------------------------------
Posts 24,883 Eikö ydinvoiman tiimoilta löydy ihan oikeitakin ongelmia? Miksi tekaiset omasta päästäsi huuhaaongelmia, ja saat koko ydinvoimaa arvostelevan joukon vaikuttamaan mielenvikaiselta? Sekö on tarkoituksesikin? Paljonko saat palkkaa tuosta paskan levittämisestä?

12 April 2013, 11:20 #1958 Tero
--------------------------------------------------------------------------------
Blog Entries11 Nyt tämä Arto on seonnut biimitykseensä. Jostain täytyy saada biimitys taivaalle 70km korkeaksi patsaaksi joka näkyy jonkunvärisenä. Arto on keksinyt Teslan oskilaattorin joka on jonkulainen sähköinen vehje. Se tarvitsee jostain syystä 400 000 volttia.
--
12 April 2013, 12:50 #1959 raijasivu
--------------------------------------------------------------------------------
Posts 741 Hupsista huijaa... NYHÄN se CIA vetää jo ihkapuhki rukiin pahnoille!))) Ettekä hyväkkäät ole kuulleet paljastuksistani kuin prosentteja vasta.. Hole jou horse PELLEPOLIISIT! Nyhän se vastus vasta a l k a a k i n sinkoa toteenkaivettavat ydinsallaa asuutenna esin ja...
----------------

Loviisan GATLIN IONItykki PWR
pwr pwr pwr pwr pwr pwr pwr

Koska Angelican kuvissa oli loistavaa materiaalia myös alleviivaamassa. Ettei ole mitään eroa mistä maasta ydinvoimalat on tuotu, AINA sen päällä palaa bimipylväs. Aina niissä reaktoreissa peruasolemuksena on Teslan 1934 alkuun panema "teslaoskilaattorin IONIaseen" jäljentämiset. Itselläni on 30v parhaat tiedot TVO Olkiluodon linturäjäyttämislaitteesta.. Öö . . Tarkoitan siis OL-1 BWR kiehutusreaktoreista. Siksi oli tärkeää kuulla, että USA:n Westinghausen Fukushimasta tutummat megaräjähtelijät USA MARK- 1 ja MARK- 3 tyyppiset laitteet toistavat samaa surullista teemaa.

Tesla halusi kehittää hiukkaskiihdyttimestään kansalle "vapaaenergialaitteiksi". Taivaan ilmaista tuhansien MW IONIvirtapylönista valaisisi TVO:n päältä vaikka koko SUOMEN! USA:n tunnetusti aina ahnas armeija, kuitenkin pisti miehen ideoineen kuolemaan karantteeniinsa 1963. CIA luotiin IAEA:n avulla estämään Teslan laitteen tiedon, tuntemuksen ja datan kaikki käytöt. Nykyään maailmalla tosiaan ON noita Teslan unelmoimia hiukkaskanuunoita. Mutta niiden taivaalta anastamaa sähkön energiaa käytetään totalitärismiin ja ennenkaikkea t ä y s i n väärään tuhoamisen tarkoituksiin.

Historia tietääkin, että ydinvoimasta kuuluisat niin Tesla, Oppenhaimer, kuin vaikka Einstein katuivat syvästi koko ikänsä ryhtymistään ydinhornan tuottamiseen. Ydinvoiman hiukkasase voisi hyvin olla julkinen USA:n, Venäjän ASEmahdin päälaite ydinpommin sijaan. Mutta varsin pian USA:ssa tajuttiin, että teslaoskilaattorin IONIkanuuna tappoi paljon ennemmin käyttäjänsä kuin ammunnan kohteet. Salaisuuden mieletön pito palvelisi massamurhaajana eniten. .

Liian kömpölö. Liian epävakaana käsiin räjähteleviä, näkymättömiä kuoleman plasmaionejaan jakeluun päälleen miksaavaan laitteen alunalkainen aatos oli Westinghausen idean mukaan tuottaa satapäinen alkuaineitten "MIXaus". Joka ampuu lentokoneita tuhansien km päästä! Jokainen eri painoinen IONI osuessaan tuhoaisi mikä rautaa, mikä alumiinia, mikä suoraan ihmispoloja. Vähän samalla kaavalla kun haulikkoon ladatut erisuuruiset susihauliparvet silpovat mikä kovaa luuta, mikä pehmeämpiä nahkaa, rasvaa, jänteitä, lihaa tai vaikka auton peltejä, laseja, moottoreita poliisien ampuessa niillä ulkopuolisia. Reaktori lisäksi säteilyvarastoi tuhokohteeseensa!

Idea toimikin hyvin, ei ydinvoimaloitten päällä ole ollut vuosikymmeniä kilometrien lentokieltoalueita muusta syystä kuin IONIpommituksiensa johdosta. Mutta IAEA totesi että oli p a l j o n parempi tapa hyökätä ydinvoimalaitoksella vihollismaahan vaan m y y m ä l l ä siitä "kiintosuuntausversioita" klassista ydinreaktoria. USA- NAVY käyttää tosiaan sukellusveneissään säteilybimit suoraan reaktorista uhrimaan rannoille ampuvaa kallistettavia salamurhaan kehitettyjä reaktoreitaan.

Pi..linen ASE koska TLD- säteilydosimetria EI tunnetusti hälytä ja mittaa reaktorin IONeille, malenkan-kuorimalleja, kanavasäteilyille, termivireille, isomeerivireille, hilavirheille ensinkään vakavuusarvojaan ja eteneviä kuolemanaikoja uhreille. Olkaa kuulolla ja levittäkää myös tätä superhyper salattua kuvannusta aiheen tiimloilta, suosittaa USA:kin.)

http://kuvaton.co/k/YbPX.jpg
[img]http://kuvaton.co/k/YbPX.jpg[/img]
-----------
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti

raijasivuLiittynyt: 09 Elo 2010
Viestejä: 82

LähetäLähetetty: Su Huh 14, 2013 3:04 pm    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Entropia vs. casimir
entro entro entro entro

1950-Luvulla ydinfyysikoilta kysyttiin yksinkertainen kysymys. "Jos laitamme 10kg Pu- 239 kanavasäteilyIONEJA ympäristöömme sylkevän plutoniumkuulan 100m tapin nokaan. MITÄ tapahtuu?" Asiaa päätettiin konkreettisesti kokeilla. USA:ssa nostettiin 10kg paljastettava plutoniumkuula imaan. Valon nopeudella k a i k i s s a maailman säteilymittauskeskuksissa mittaavat geigerit kohosivat ja jäivät hiukan näihin ylempiin arvoihinsa. Kehäpäätelmä:" Ydinjäte EI ole mikään ongelma. Vaan se hajaantuu säteilyn paineellaan kaikkialle ja häviää maan sisään ja avaruuksiin muutamissa vuosikymmenissä.

Ydinjätteet vaan surutta luontoon kiehumaan ++..IONIsoituneena kanavasäteilynä viimeistään noin 90v aikana pois.
Kaikki meni vuosikymmeniä ongelmitta ja hemmetin hyvin, entropian laki päti ydinjätteen hävittäjänä hekumallisesti. Sitten alkoi tapahtua jotain "outoa". Tultaessa 2004 USA:n KAIKKI 77kpl ydinjätevarastoa alkoivat sponttaanisti fissioida. Totaalisen käsittämätöntä oli, miksei vanha koeteltu säteilyn hajoaminen ympäristöön m u k a yhtäkkiä toiminutkaan? Tuska alkoi itää, ettei alkuperäinen laskentamatematiikka lainkaan toiminut odotetusti.

Monniko muistaa ihmetelleensä m i k s i Tyynenmeren keskelle oudosti kasautuvasta suunnatttomasta muovilautasta alettiin kohista Fukushiman onnettumuustutkimusten aikaan? Ei vaan kerrotttu m i k s i! Minäpä kerron. Vuosikymmeniä oli totuttu siihen, että kun heittää muovipulloja mereen. Niin kaikki huuhtoutuvat ja leviävät ympäri maailmaa pois silmistä. Samaa mekanismia kun jokeen heitetty suolatippa häviää osmoottisesti makean veden ympäristöönsä. Tyynessä valtameressäkään vaan hajomisien laki EI toiminut. Ja miksei?

Avaruuden painottomuudessa sähköistetyt tyroskuulat kokeissa kasautuvat muovipussissaan leijaillessaan, jostain syystä. Big Bang. Mieletön määrä ainesmassaa räjäytetään tyhjyyteen hajoamaan loputtomiin. Kaikki toimii pitkästi juuri niin. Säteilypaineet erkauttavat atomeja kauas toisistaan. Yhtäkkiä avaruuden tyhjyyteen tulee uusi elementti. Auringot syttyvät ja täyttävät avaruuden FOTONIAALLOILLAAN. Mitä seuraa? Avaruuksiin alkaa muodostua toinen toistaan isompia materiaalikeskittymiä, galakseja ja yhä uusia fotonoivia aurinkoja. Koko avaruus k y l l ä s t y y aaltopaineista. Hajoaminen muuntuu kuin taikaiskusta verkkomaisten rakenteiden kasaantumisiksi!

Asia jota ydinfyysikot EIVÄT tajua vieläkään kantaa nimeä CASIMIR- EFEKTI. 1760 Asti tunnettu perusfysiikkaa joka ajattaa aaltojen kyllästämässä meressä laivoja toistensa kylkeen. Koska laivojen väliin EI jää kunnolla tilaa aalloille. Niiden ulkopuolella liikuvat aallot ajavat laivastot paineellaan yhteen. Tismalleen sama luonnonvakio näkyy kaikkialla. Kun säteilyaallot k y l l ä s t ä ä ympäristömme. Alkaa säteilyn ajattamat plasmakeskittymät näennäisen yhtäkkisesti . . No vaan kasaantua!

Ydinvoimaloitten ulos sylkemät plasmaionipallot eivät enää suostu hajoamaan edes väkisin. Vaan tarvitaan chemtrailaamista, HAARP- laitteita ja kuten näimme 2013 Tsheljabinskissa JOPA lukuisia räjähdyspommituksia. MIG laivueita tutkiensa kustomoiduin säteilykeilapainein silpoamaan yhä vaarallisemmin "mystisesti" taivaillemme tiivistyviä kriittisiä massoja hakevia ydinvoimaloitten oksennusplasmoja hajalle. Oivallatte myös m i k s i mm. aurinkoflaren kasvamiset tuovat Olkiluodon ja Loviisan päällä olevat 66,6km korkeat säteilypylonitkin aina vaan helpommin kuvattaviksi SUPO:n kauhuksi. . Hyvät ystävät JOS vielä ihmettelette mikä on alkanut lopullisesti IAEA keisareilla mennä pieleen. Fyysikon termi on.. CASIMIR-EFEKTI sen IAEA-salailun tuntemattomuus!

http://kuvaton.co/k/YbEP.jpg
[img]http://kuvaton.co/k/YbEP.jpg[/img]
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti

raijasivuLiittynyt: 09 Elo 2010
Viestejä: 82

LähetäLähetetty: Su Huh 14, 2013 9:15 pm    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

MOX/ plutoniumrekan BIMI räjähtää silmille 2013
bimi bimi bimi bimi bimi bimi bimi bimi

Saksassa Stutgartissa ydinmateriaaleja kuljettamassa olleen rekan lasti yksinkertaisesti räjähti ilmaan! Hurja dokumentoitu tapahtuma, joka koskee nimenomaan ydinvoimaan liittyviä paljastamiani perusenergiabimejä näin näytettynä kertoo millaisien voimien kanssa itsekin työskentelin vuosikymmenet TVO:lla. Katso päräyttävää Teemulta saamaani videota ajatuksella ensin:

link.nwohavaintoja.blogspot.fi/2013/04/ydinmateriaaleja-kuljettanut-rekka.html

Rekka on täynnä MOX ydinmateriaalia. Ja kuten muistamme siitä muodostuu jatkuvasti ++..IONIsoituja kanavasäteilykaasuja ylös ilmakehään. Tästä muodostuu teslabimistä tuntemamme rautanaulana johtava "kalmon häntä" myös lastin vanaveteen kohden odottavia avaruuksien hirmuenergiavirtoja. Rekka osuu töyssyyn ja generoi liikuvalla uraanijohdannaislastillaan e r i t y i s e n raivoisan sähkökenttämuutoksen.

Johon puolestaan taivaalla odottelevat ydinvoimalla kasvavat sähköionisaatiokenttien energiat vuorovaikuttavat rajusti. 60 000kg rekka lennähtää energiapaukahduksessa kuin leppäkeihäs poikittain tielle. Juu eipä ole UFO:t asialla. Vaan ihan on ihmisten omatekoiset kuuleman ydinvoimat asialla. Arvatkaa vaan mitä näin tapahtuvan TVO:n satatonnisissa uraanipolttoainemaailmoissa OIKEITTEN ydinvoimalan päällä lekauttavassa bimei:ssä. Kuin jo muutamien tonnien "mini" rekkauraanilastit paukkuttelee rekkakalustotonneja kuin akanaa tuulessa!

http://kuvaton.co/k/YbcZ.jpg
[img]http://kuvaton.co/k/YbcZ.jpg[/img]

Bimiplasma valuu nimenomaan ja v a i n uraanilastirekkaan.
http://kuvaton.co/k/YbKh.jpg
[img]http://kuvaton.co/k/YbKh.jpg[/img]

Tarkennettua
http://kuvaton.co/k/YbKG.jpg
[img]http://kuvaton.co/k/YbKG.jpg[/img]
--
FB. Teemu Vehkala Mutta se lastihan hävisi kuin tuhka tuuleen. Siitä ei jäänyt mitään jäljelle. Juurikin tuon Stuttgartin A81-tiellä ajaneen ydinlastin koko sisältö oli hävinnyt tuon turman jälkeen kun valopallo lennätti rekan poikittain tielle ja videolta näkyy, että aivan kuin joku ajoneuvo olisi muuten törmännyt siihen. Koska rekkahan nousee aivan pystyyn siinä tiellä valopallon avulla ja toinen ajoneuvo menee sen alta ohi.

Arto Lauri Jos koko lasti vaan yksinketaisesti pöllähti biminsä mukana avaruuksiin kuten TVO:kin sinkoaa tonneittain vuodessa teslabimeillään.. . On tää menossa t o d e l l a kiinnostavaksi!) Thanks Teemu datasta. Näyttää joka tapauksessa kasvavasti siltä, että ihmiskunnan ydinkalmosta EI TYKÄTÄ! Meidän lisäksi.) . . Emme olekkaan näitten kanssa siis ihan yksin SUPOA ja IAEA ydinpahuutta nujertamassa.)
---------
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti

raijasivuLiittynyt: 09 Elo 2010
Viestejä: 82

LähetäLähetetty: Ma Huh 15, 2013 6:21 pm    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

3144. TVO 66,6km bimi

** Aluksi ajattelin lainata tästä pitkästä kirjoituksesta vain satunnaisotantoja. Mutta eihän siitä mitään tullut. Materiaalin kammottava sanoma. Peilattuna siihen, että tässä esitettyä teknologiaa ON SURUTTA käytetty ydivoimaloissa kansan massamurhiin 80v. Huippuunsa SALATTU, umpinaisella megaomertalla suojeltujen 450kpl ydinvoimaloihin liittyvät teslaoskilaattorien synnyttämät laajasti dokumentoimamme BIMI- anteniplasmojen olemassaolot päittemme päällä saavat Nostardamuksen tuhon ennustukset vihertämään ihan aikalaistemme tahallisiksi teoiksi. Joille siunauksensa tieten antavat niin ARMEIJA kuin maailman moraalittomin kurinpitoterrorismi POLIISIT!
--

Miten allaolevaa voisi dokumentein luonnehtia?
tesla bimi tesla bimi tesla bimi tesla bimi

* Saatte seuraavassa käsiinne huikaisevan koostedatan siitä millainen tausta USA:b Westinmghause/ Teslaydinreaktorien suunitteluun 1934 oikeastaan liittyy. Itse olen juklituonnut toki muutamia hyvinkin toimivia kuvasettejä siitä miltä näyttää säteilybimi, jonka 4 505Hz oskilaattoritaajuksillaan vuotavat neutronivut koetetaan magneettivuolla lukita reaktorisammioonsa. Tällä kertaa päädatasta vastaa Coshich nimimerkkiä Etusivu- foorumissa kantava USA:n CIA palvelukseen ostettu SUPO- karhuryhmäläinen. Eli seuraava aiheeseen liimauttava kuvadata on suoraan Vuojoen salaluolista eteenne ryystettyä materiaalia.

PS. Loattu, liattu SUPO on kovin ujo tai peräti vieraskorea huomionosoituksistamme. Kun aloin kirjoitella siitä miten lukuisasti TVO:n ydinlastirekkoja räjähtelee ionipilvissään pitkin TVO:n ydinionisaation tärväämiä 400 000V linjojaan niin alkoivat eliminoida nettitekstejä jopa FB:stä asti. siksi annetaampa SUPO:n puhua itse:
Etusivu- foorumi
14 April 2013, 22:37 #1999 cosmichd
--------------------------------------------------------------------------------
Posts 24,907 Rekka paloi Maskussa, tulipalossa syttyneet renkaat pamahtelivat tulipalon sytyttyä, niin että pamaukset kuuluivat monen kilometrin päähän. Bensiinilastissa olllut rekka paloi. Jos palo olisi sytyttänyt bensiinilastin, se olisi palanut. Renkaat eivät pamahtaneet.

Betoni paloi Raisiossa. Betonilastia kaatupaikalle viemässä olleen auton kuljettaja ja apumies kuulivat pamahduksen.Rekka paloi Raisiossa, taas. Länsi-Suomessa biimitetään paljon rekkoja.
--
Kiinostavaa dokumentaatiota LIVE:

http://kuvaton.co/k/YbRO.jpg
[img]http://kuvaton.co/k/YbRO.jpg[/img]
--------------

Angels Don't Play This Haarp Advances In Tesla Technology

Copyright 2004 by Jeane Manning & Nick Begich
--------------------------------------------------------------------------------

LUKU 9 -- Teslan sää-oppipojat

Vuonna 1974 Tri. Robert Helliwell ja John Katsufrakis Stanfordin yliopiston radiotieteen laboratoriosta osoittivat että hyvin matalataajuiset radioaallot voivat saada magnetosfäärin värähtelemään. Etelämantereella, antennin ja viiden kilohertzin lähettimen kanssa he oppivat että magnetosfääriä voidaan moduloida niin että suuren energiamäärän omaavat hiukkaset syöksyvät maapallon ilmakehään. Kääntämällä tämän signaalin päälle tai pois päältä, he voivat pysäyttää energeettisten hiukkasten virran.

* Huomatkaa, että kaikissa maailman 450 Westinghause/ Tesla 1934 suunnitelluissa ydinvoimaloissa on 80v salattuna käytetty n i m e n o m a a n tätä samaista 4 505Hz oskilaatiotaajuuksien lähetintä surutta. Jotta reaktorin hirviövoimat saataisiin ylipäätään edes osin pysymään pöntössään ennen kaikkera käynnissään. Maailmahistorian suurin, vaarallisin ja IAEA:n tarkimmin varjeltu salaisuuksien meri on viimein salpautumisistaan auki!

Sään kontrollointi

Radioaaltojen siirtämät energiavyöryt voivat iskeä meihin raskaasti. "Teoreettinen seuraamus johon heidän työnsä vihjaavat on että globaali sään kontrollointi voidaan saavuttaa lähettämällä suhteellisen pieniä 'signaaleja' Van Allenin vyöhykkeisiin (säteilyvyöhykkeet maapallon ympärillä) -- jotakin sellaista kuin super-transistori efekti", sanoi Frederic Jueneman. Industrial Research -aikakauslehden kolumnisti spekuloi edelleen: "Teslan resonanssi-vaikutus, kuten Stanfordin tiimi on osoittanut, voi kontrolloida suunnattomia energiamääriä vähäisillä signaaleilla, silloin meidän pitäisi kyetä vaikuttamaan aivan taivaan tähtien kenttäympäristöön... Jumalan kaltaisella ylimielisyydellä, jonakin päivänä me himoamme ohjata tähtiä niiden radoillaan."

Kysymys kuuluu että ovatko nämä sotaan vai biosfääriin suuntautuneita tiedemiehiä jotka käyttävät tätä tietoa hyväkseen.

* Vastaus ON ihan selkeän yksiselitteinen dokumentoituna YDINSOTAAN IHMISKUNTAAMME VASTAAN!. . .

Saturday Review -lehden vuoden 1977 päätoimittaja varoitti sääsodankäynnistä ja kutsui sitä moraalikysymykseksi sanoen: "Jos maailma on pitkällä sään lamauttamisessa, silloin me olemme typeriä ja hirviöitä jos me emme liity yhteen tarkoituksena panna toimeen vastalausetta aivankuin meidän elämämme riippuisi siitä -- ja se totisesti riippuu."

* CIA, NATO,TVO Posiva SUPO ums hirviöt rekevätkin kaikkensa estääkseen meitä tietämästä mitä ydinvoimalla tehdään!

Sarja sää-katastrofeja alkoi vuonna 1960, CIA:n raportin mukaan jonka tämä toimittaja mainitsi, mutta siihen aikaan ilmastotieteilijät eivät kyenneet katsomaan eteenpäin ja näkemään että kuivuudet, tulvat ja epänormaalit lämpötilat jatkuisivat tämän vuosikymmenen tuolle puolen. Ja jos luonnononnettomuudet eivät olleet tarpeeksi pahoja, CIA raportoi että kansalliset hallitukset olivat jo kykeneviä manipuloimaan säätä sotilaallisiin tarkoituksiin. Tällä toimittajalla oli sopimaton ajatus: "On vaikea lukea CIA:n raporttia ilman että joutuisi miettimään olisivatko jotkin viime vuosien ilmastolliset poikkeavuudet osa armeijan kokeellisia ohjelmia."

Tämä päätoimittaja käytti voimakkaista sanoja kuvaillakseen yleisön ja päätöksentekijöiden tunteettomuutta -- moraalisen närkästymisen puutetta joka tuli superaseiden loputtoman juhlakulkueen näkemisestä. Tätä prosessia kuvailtiin ihmisen hulluutena. "Jos kollektiivinen omatunto ei reagoi, silloin kaikki meidän filosofiamme ja uskontomme ja koulutuksemme ovat olleet abstrakteja, järjettömiä ja turhia."

Tämä kollektiivinen omatunto oli hiljaa, kuitenkin, ja vuoteen 1995 mennessä armeijalla oli toiset 18 vuotta takanaan tehden töitä sääsodankäynnin menetelmien parissa, jota hyväntahtoisesti kutsutaan sään muokkaukseksi. Esimerkiksi, sateen luomista kokeiltiin muutamaan otteeseen Vietnamissa. Puolustusministeriö kokeili salamoinnin ja hurrikaanien muokkausta Project Stormfuryn alla. Ja he katsoivat joihinkin edistyksellisiin teknologioihin jotka tuottaisivat suuren efektin. Lowell Ponte, kirjan The Cooling kirjoittaja sanoo että armeija tutki sekä lasereita että kemikaaleja joten he ajattelivat voivansa vahingoittaa otsonikerrosta vihollisen yltä. Keinojen etsiminen jotta saataisiin aikaan maanjäristyksiä oli osa projektia koodinimeltään Prime Argus, vuosikymmeniä siten. Raha tuli Defense Advanced Projects Agencyltä (DARPA).

Vuonna 1993 Ilmavoimien henkilöstöpäällikkö, kenraali Merrill McPeak kertoi U.S. Space Foundationin tapaamisessa että niiden jotka vastustavat armeijan suurempaa roolia avaruudessa tulisi harkita näkemystään. Hän painotti että tämän maan täytyy kehittää uusia järjestelmiä niin että se voi kontrolloida avaruus-ympäristöä tulevaisuudessa. Hän ja muut Ilmavoimien viranomaiset eivät sanoisi että mitä heillä on mielessään, vaan sanoivat että nämä uudet järjestelmät ovat enemmänkin poliittinen kysymys kuin teknologinen haaste.

Seuraavana vuonna Ilmavoimat paljasti hiukan enemmän -- Ilmavoimien Spacecast 2020 -suunnitelmaan sisältyy sään kontrolloiminen mahdollisena uudenaikaisena aseena. Defense News -lehti poimi otteen tästä raportista. Otsikon "Weather Control" -alla tässä artikkelissa sanottiin että tiedemiehet ovat kokeilleet sään kontrollointia 1940-luvulta lähtien, mutta Spacecast 2020 huomautti että "ympäristönmuokkaus-tekniikoiden käyttö toisen valtion tuhoamiseksi tai vahingoittamiseksi on kiellettyä". Sanottuaan tämän, Ilmavoimat väitti että edistysaskeleet teknologiassa "pakottavat uudelleen arvioimaan tämän herkän ja potentiaalisesti riskialttiin aiheen".

Mitä tämä uusi teknologia voisi tehdä? Esimerkiksi, armeijalla on työkalu jolla polttaa reikä pilvien läpi saadakseen vihollisen tähtäimeensä. Tämä olisi kallista ja riskialtista, mutta "mahdolliset hyödyt kansalliselle turvallisuudelle olisivat tätäkin suurempia". Ilmavoimien viranomaiset sanoivat että heidän raporttinsa säänmuokkaus-osio on salainen ja että sitä ei tulla julkistamaan.

40 vuotta taivaiden polttamista?

Niinkin varhain kuin vuonna 1958, Valkoisen Talon neuvonantaja, kapteeni Howard T. Orville, sanoi että USA:n Puolustusministeriö tutki "keinoja manipuloida maapallon varauksia ja taivasta, ja täten vaikuttaa sähän" käyttämällä elektronista sädettä ionisoimaan tai de-ionisoimaan ilmakehää tietyllä alueella.

Vuonna 1966, professori Gordon J.F. MacDonald, Kalifornian yliopiston geofysiikan ja planetaarisen fysiikan laitoksen johtaja, oli presidentin tieteellisen neuvonantaja-komitean jäsen, ja myöhemmin President's Council on Environmental Qualityn jäsen. Hän julkaisi papereita ympäristön kontrollointi-teknologioiden käytöstä sotilaallisiin tarkoituksiin. MacDonald antoi paljastavan kommentin:

"Avain geofysikaaliseen sodankäyntiin on ympäristön tasapainottomuuksien tunnistaminen. Jos näihin tasapainottomuuksiin lisätään pieni määrä energiaa, voidaan vapauttaa huomattavasti suurempia energiamääriä."
MacDonaldilla oli lukuisia ajatuksia ympäristön käyttämisestä aseena ja hän toimi sen eteen mikä oli siihen aikaan futuristin unelma. Kun hän kirjoitti luvun nimeltä

"Kuinka tuhota ympäristöä", kirjansa Unless Peace Comes, hän oli tosissaan.
_______________________________________________________________________

Tässä tekstissä hän kuvailee sään manipuloimista, napa-alueiden sulattamista, otsonin hävittämis-tekniikoita, maanjäristysten aikaansaamista, valtamerten aaltojen kontrolloimista, sekä aivoaaltojen manipuloimista hyödyntämällä planeetan energiakenttiä. Hän sanoi myös että tällaisia aseita tultaisiin kehittämään, ja kun niitä käytettäisiin, uhrit eivät pystyisi jäljittämään niitä. Hän ei ollut minkäänlainen pörröpäinen fanaatikko kun hän teki nämä havainnot vuonna 1966 -- hänellä oli maailman tunnettujen tiedemiesten valtakirjat. Mitä hänen futuristisista konsepteistaan tuli, ne ovat asioita joista projektit kuten HAARP on tehty.


USA:n kongressin alakomitean kuulemistilaisuudessa Valtameristä ja kansainvälisestä ympäristöstä katsottiin armeijan sään ja ilmaston muokkaukseen jota suoritettiin 1970-luvun alkupuolella. "Se mitä tuli esiin oli pelottava kuva laajamittaisesta tutkimuksesta ja kokeista joita Puolustusministeriö suoritti etsiessään keinoja ympäristön käyttämisestä aseena", sanoi Lowell Ponte. ["The Cooling", Lowell Ponte, Prentice-Hall Incorporated, NJ 1976]

Nämä paljastuneet salaisuudet yllättivät lainsäätäjät. Yllättäisikö tutkimus nykyaikaisista sähkömagneettisesta manipuloinnista lainsäätäjät tänä päivänä? He saattaisivat saada selville että teknologiat joita HAARP-kokeissa kehitellään voisivat toteuttaa Gordon MacDonaldin vision, sillä johtavat tiedemiehet eivät näe globaalia säätä ainoastaan ilmanpaineena ja termaalisena järjestelmänä, vaan myös sähköisenä järjestelmänä.

Pieni syöttö, suuri efekti

Asia joka tulisi muistaa on että ionosfääri on aktiivinen sähköinen kilpi joka suojaa planeettaa jatkuvalta suuren energiavarauksen omaavien hiukkasten pommitukselta, joka on peräisin avaruudesta. Tämä sähköä johtava plasma, maapallon magneettikentän kanssa, pudottaa ansaan avaruuden sähköisen plasman ja estää sitä laskeutumasta maapallon pinnalle, sanoo Charles Yost Dynamic Systemsistä, Leicesteristä, Pohjois-Carolinasta. HAARP iskee ionosfääriin missä se on suhteellisen epävakaa.

"Jos ionosfääriä suuresti häiritään, myös ilmakehä alapuolella häiriintyy."
On järkevää olettaa että ympäröivät sähköiset voimat työntäisivät ja painaisivat eristävästä kaasusta (vesihöyry) muodostuvaa ohutta ilmakehää, Yost sanoo. Ionosfäärin sähköisten virtausten sanotaan olevan sata kertaa suurempia kuin mitä kaikki maailman ukkosmyrskyt saavat aikaan alempana. Yost päättelee että sähköiset voimat pitäisi liittää mukaan termodynamiikkaan, gravitaatioaaltoihin sekä maapallon pyörimisen aikaansaamiin vaikutuksiin, sään vaihteluiden aiheuttajana. Hänen kokeidensa ja analyysiensä mukaan, ionosfäärin virtausten ja muuttuvien magneettikenttien täytyy tuottaa "globaaleja oskilloivia gradientteja" jotka laskeutuvat aivan maanpinnalle asti.
Yhteys ihmisten luomien sähkömagneettisten voimien ja sään välillä osoitettiin dokumentissa jonka Yost kirjoitti salamoinnista ja maapallon harmoniasta. Tämä sähköisten myrskyjen globaali vaikutus sai Yostin ottamaan toisen katseen siihen miten pilvet muodostuvat. Hän sai selville että sähköstaattiset voimat voivat vaikuttaa cumulus-pilvien dynamiikkaan. Selonteossaan jonka Yost lähetti Jeane Manningille, hän kirjoitti että "ihminen voi luoda näitä voimatasoja keinotekoisesti".

Varhaisessa vaiheessa, Cumolo Nimbus -pilvien muutoskerros on vesihöyry-pitoisuuden, lämpötilan ja ilmanpaineen herkkä tasapaino. Yostin mukaan, "tällainen pieni muutos laukaisee tiivistymisen. Säteilevä hiukkanen, paikallinen sähkökenttä tai pieni paikallinen lämpötilan häiriö saattaa laukaista muutoksen", Yost sanoi.

Nämä kaksi ensimmäistä tekijää saattavat auttaa selittämään omituisia äärimmäisiä sääilmiöitä teollistuneessa, sähköistyneessä ja

ydinvoimaisessa Pohjois-Amerikassa.
_________________________________

Esimerkiksi, nämä luonnottomat 60 Hertzin sähkömagneettiset vaihtelut voimalinjojen tiheissä verkoissa ovat sekoittaneet ionosfäärin värähtelyjä joillakin paikoilla. Taas kerran, Teslan suosikki-ilmiö -- resonanssi -- selittää kuinka suhteellisen pienillä voimilla voi olla suuri vaikutus.

Tri. Robert O. Becker selittää kuinka yksi ihmisen luoma sähköinen vaikutus -- voimalinjan harmoninen resonanssi -- saa aikaan varautuneiden hiukkasten laskeutumista Van Allenin vyöhykkeeltä, ja kuinka laskeutuvat ionit aikaansaavat jää-kristalleja (jotka edistävät sadepilviä).

* Tässä kirjoittaja EI vielä laillamme halua hahmottaa keskeisintä salatuinta kokonaisuutta, tajua sitä keskeistä tekniikkaansa, jolla TVO Posivan kaltaiset ammatikseen YDINrikolliset muuntavat satojen km pitkät 400 000kV ydinvoimalinjansa suoralla reaktorien plasmaputkikiskolähettimillään mielettömän isoiksi teslaoskilaattoreikseen. Värähtelemään ympäristöömme murhaavaa noin 5 000kHz taajuusbimejään. Hahmottuu m i k s i näissä tieto ON valtaa.

Entäpä HAARP? Energia jonka ionosfäärin kuumennin lähettää ylös ei ole paljon verrattuna koko ionosfääriin, mutta HAARP-dokumenteissa myönnetään että ionosfäärissä voidaan vapautta tuhansia kertoja suurempia energiamääriä kuin mitä sinne syötetään. Kuten MacDonaldsin kirjassa Key to Geophysical Warfare, "non-lineaariset" efektit tarkoittavat pientä sisäänsyöttöä ja suurta ulosvirtausta.

Vuoden 1983 tiedekonferenssissa Atlantassa, E.E. Richards puhui yllä mainitusta Stanfordin yliopiston kokeesta jossa lähetettiin VLF-radioaaltoja säteinä magnetosfääriin. Nämä signaalit seurasivat magneettikentän ratoja ja laskeutuivat takaisin maahan. Ne havaittiin puolen maapallon etäisyydellä lähtöpaikastaan joka oli Kaliforniassa. Joissakin tapauksissa signaalit olivat vahvistuneet tuhatkertaiseksi.

Mikä vahvistaa nämä radiosignaalit tuhatkertaiseksi? Richardsin tutkimusten mukaan, nämä signaalit keräävät energiaa Van Allenin säteilyvyöhykkeestä joka ympäröi maapallon ilmakehää. Joka kerta kun jokin maapallon viidestäkymmenestä VLF-lähettimestä (3 - 30 KHz) lähettää signaaliaan, varautuneiden hiukkasten virta magnetosfäärin uloimmista kerroksista virtaa meidän ilmakehäämme. "Jopa alhaiset radiotaajuudet (30 - 300 kHz) vuotavat sisään ylempiin kerroksiin aiheuttaen samanlaisen ilmiön. Pienten signaalien syöttäminen näihin energiavyöhykkeisin luo supertransistori-efektin kaltaisen asian, muuttaen vapaiden elektronien liikettä tuhansien mailien korkeudella. Tämä Teslan moninkertaistuva resonanssi-efekti voi kontrolloida valtavia energiamääriä vähäisillä ohjaus-signaaleilla." Kuten teki Nikola Tesla, Richards tekee töitä resonanssin samojen periaatteiden kanssa.

Äskeisessä haastattelussa, Richards selitti tätä supertransistori-efektiä jota muut kuvailevat elektronien lumivyöryksi. Tietyillä taajuuksilla ja tietyllä energeettisellä kynnyksellä, tapahtuu suuri energian siirto ylemmän ilmakehän tasojen välillä.

Vaikutukset saavuttavat maanpinnan

Kuinka alas magnetosfääristä tai ionosfääristä ilmakehän läpi voi tällainen "lumivyöry" tulla? Yllättävästi, useilla paikoilla Richards löysi vaikutuksia jotka saavuttivat maanpinnan. Ensimmäisellä kerralla kun hän näki tämän tallennettuna tieteellisillä instrumenteilla, hän asui 2.500 metriä merenpinnan yläpuolella Uuden Meksikon länsiosassa missä ilma oli kirkasta ja sähkömagneettisesti rauhallista. Sinä päivänä siellä oli suuri sähköisen energian kasaantuminen ilmakehässä hyvin lähellä maan pintaa, mutta ei sellainen kasautuminen kuin ukkosmyrskyssä. Samalla kun tämä ei-salamoiva sähköinen ilmiö kulki tämän alueen läpi, Richards ja hänen työtoverinsa havaitsivat yllättävän laajan oskillaation (värähtelyn) heidän antenni-rykelmässään ja oppivat millä taajuuksilla ilmekehä mielellään värähtelee. Nämä värähtelyt täyttivät kapasitaattorit (energian varastointi-yksiköt) melko suurella volttimäärällä.

Eräänä rauhallisena marraskuun päivänä tarkkaillessaan venäläisiä ja amerikkalaisia EFL-lähetyksiä, he kokeilivat antenni-rykelmää (kierteille väännettyjä metallilankoja) mailin matkalla maan pinnalla, ja vastaanottivat odottamattoman voimakkaita ja jatkuvia signaaleja. lyhyesti nämä löydöt ja jatkotutkimukset olivat ponnahduslauta sille että löydettiin harmonisen vastavuoroisuuden korrelaatiot tasojen välillä. He myös oppivat kuinka luonto käsittelee kosmisen energian sisäänvirtausta kohti maapallon pintaa revontulten värähtelyjen kautta. Nämä tutkijat näkivät kuinka energioita voidaan varastoida magnetosfäärin sisään, ja "meillä on mekanismi, jonka Tesla vahvistaa, jolla vetää tämä energia alempaan ilmekehään".

Ionosfäärin ja sään "yhdistäminen"

Samalla kun Richardsin intressi työssään oli löytää käyttökelpoisia puhtaan energian lähteitä maapallon asukkaille, fyysikot Stanfordin yliopistossa tekivät töitä hallituksen rahoittamassa projektissa. He halusivat vahvistaa aaltoja magnetosfäärissä päämääränään globaali kommunikaatio matalilla taajuksilla.

Tämän kirjan kirjoittajilla on erilainen päämäärä -- ymmärtää näiden korkean tason kokeiden seurannaisvaikutukset. Voisiko se vaikuttaa meidän säähämme? Näillä ilmakehän fyysikoilla joille me olemme puhuneet on epämäräiset vastaukset.

Richardsin paperit antavat vahvoja viitteitä. Tuoreet tieteelliset todisteet vihjaavat että on olemassa vahva sähköinen sidos ionosfäärin ja alemman ilmakehän välillä, hän sanoi. Laajat horosontaaliset sähkökentät laskeutuvat magnetosfääristä ja ionosfääristä, vain vähäisen hävikin kera, noin kymmenen kilometrin korkeudelle maan pinnasta, hän sanoi.

Mitä tämä merkitsee meille on että on olemassa voimakas sähköinen yhteys ionosfäärin ja alemman ilmakehän välillä mistä meidän sää tulee. Edelleen, tieteelliset teoriat kuvailevat kuinka sähköisen energian tasot ilmakehässä ovat yhteydessä pilvien muodostumiseen.

E.E. Richards raportoi seuraavanlaisista johtopäätöksistä jotka hän teki tutkiessaan kirjallisuutta. "Tämä sähköä johtava ionosfääri voi vaikuttaa epävakaisuuteen tekemällä oikosulun maapallon sähköisen kentän elektrostaattiseen osaan, täten vaatien vähemmän energiaa vapauttamaan varauksia ylemmistä kerroksista. Nämä auroraaliset valokaaret johtavat nopeuttamisprosessiin nimeltään rengasvirtaukset edeten magneettikentän viivoja pitkin jotka yhdistävät magneettohännän ionosfääriin. Tämä on revontulten ensisijainen energialähde..."

Hän selittää kuinka sähköstaattiset aallot stimuloivat ionosfääriä, sallien yllä kuvatun voimakkaan säteilyn virtaavan avaruudesta. Hän lisää että satelliiteista ja maanpinnalta tehdyt havainnot näyttävät vahvistavan Nikola Teslan väitteet hänen Colorado Springsin kokeistaan. "Oskillattorinsa avulla, hän kykeni stimuloimaan ionosfääriä korkeilla volttimäärillä, ja sitten hän sai ylemmän kerroksen virtausten virtaavan alaspäin, täten simuloiden revontulten ja salamoinnin luonnollista toimintaa."

Tesla oli eräs useista E.E. Richardsin siteeraamista keksijöistä jotka olivat polulla joka johtaisi käyttämään "suunnatonta energialähdettä joka ympäröi meitä joka minuutti". Ihmiskunta elää magnetosfäärissä olevan kosmisesti stimuloidun kuplan sisällä; Richards sanoi, sekä pyörivän pallonmuotoisen generaattorin päällä jota kutsutaan maapalloksi. Aiemman sukupolven tiedemiesten hengessä, joita kutsuttiin luonnonfilosofeiksi, häntä kiehtoo tämän järjestelmän kauneus. Meidän kokemuksemme mukaan, tämä universumin prosessien ihailu tulee usein itsenäisiltä tutkijoilta jotka pyrkivät tekemään töitä harmoniassa luonnon kanssa. Toisin sanoen, resonanssi näyttää olevan hellävaraisempi tapa siirtää energiaa kuin suora polttaminen (=zapping).

Säätä voidaan muuttaa käyttäen elektrostaattisuutta. Löytö joka sallii sään manipuloimisen tehtiin pienen venäläisen yhtiön, Elate Intelligent Technologiesin toimesta. He löysivät keinon hienosäätää sääkuvioita yli 200 mailin alueella. Tämä "järjestelmä koostuu kymmenistä antenneista, jokainen 25 jalkaa korkea, jotka syöttävät sähköistä energiaa ylös reagoimaan ilmakehän ionien kanssa". Nämä antennit on yhdistetty tietokone-järjestelmiin sekä voimanlähteeseen jota operaattori kontrolloi luodakseen halutunlaisen vaikutuksen.

Lev Pokhmeinykh on tämän yhtiön perustaja ja arvostettu fyysikko. Hän esitteli tätä järjestelmää Wall Street Journalin toimittajalle hätkähdyttävien tulosten kera. Hän käytti tätä järjestelmää selkiytämään taivasta muuten synkkänä päivänä. Tämä teknologia osoittaa kuinka vähän me tiedämme tällaisista efekteistä sekä keinoista jolla säätä voidaan manipuloida.

Joet ilmassa

Tehtiin toinenkin odottamaton löytö ilmakehän ilmiöiden suhteen vuonna 1993. Löydettiin että alempi ilmakehä sisältää "vesihöyry-jokia jotka kilpailevat Amazonin kanssa virtaaman suuruudessa". Reginald E. Newell MIT:stä raportoi että nämä vesihöyry-joet olivat pää-mekanismi siirtämään vettä päiväntasaajalta navoille. Kuitenkaan, hän ei odottanut löytävänsä että tämä vesihöyry virtasi leveinä jokina jotka olivat 420 - 480 mailia leveitä ja 4.800 mailia pitkiä. Nämä joet sijaitsevat 1,9 mailin korkeudella ja niissä virtaa 165 miljoonaa kilogrammaa vettä sekunnissa. Nämä havainnoitsijat löysivät että pohjoisella pallonpuoliskolla on viisi tällaista jokea ja eteläisellä pallonpuoliskolla myös viisi jokea.

Me spekuloimme että jos HAARP sijaitsisi oikeassa paikassa, sitä voitaisiin käyttää tukkimaan näitä virtauksia tavalla joka vaikuttaa säähän. Tämä on toinen huolenaihe jota pitäisi pohtia suhteessa HAARP:iin -- fakta jota ei tunnettu ennenkuin HAARP suunniteltiin. vaatien vähemmän

Sädettämässä Teslan sähköisellä aseella

Ase-orientoituneet tutkijat toisaalta ovat erittäin kiinnostuneita muista, tuhoisammista Teslan tiedon aspekteista jotka menevät resonanssin tuolle puolelle, kuten "ilman räjähtävä kanavointi" josta sanotaan että hän sai tietää tästä ilmiöstä kun hän lähetti toisiaan seuraavia energiapulsseja samaa kanavaa pitkin. 1930-luvulle mentäessä Tesla oli keksinyt "kanavoidun säteen joka koostui sähköisesti varattujen materiaali-hiukkasten yhtenäisistä purkauksista" jotka kulkevat valon nopeudella. Kolme tiedemiestä -- Tri. J.F.X. Daum, Ken Corum ja Tri. James Corum laskivat että tällainen hiukkassäde repisi helposti suojatun ajoneuvon.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti

raijasivuLiittynyt: 09 Elo 2010
Viestejä: 82

LähetäLähetetty: Ke Huh 17, 2013 4:30 pm    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

P Ä Ä P A U K K U Valmistunut 2013.
teslabimi teslabimi teslabimi teslabimi
*****************************************

Näiden parin kuvan tuominen Suomeen on rikos ja kiellettyä.

Näiden kuvien julkaiseminen Suomessa Pohjoismaissa On kiellettyä.

Mutta se mitä viimeisessä kuvassa tuon esillE,...

YLI 100v kestäneen omertan murtaminen ON TOTALITÄÄRISESTI MAAILMAN HISTORIALLISIMMAN SALAISUUDEN SYVÄLUOTAAVIN PALJASTUS KAUTTA MAAILMAN HISTORIAN!. . .

http://kuvaton.co/k/YEYI.jpg
[img]http://kuvaton.co/k/YEYI.jpg[/img]

http://kuvaton.co/k/YEYu.jpg
[img]http://kuvaton.co/k/YEYu.jpg[/img]
--------------------------------------------

Pari lisädataa edelliseen
________________

Teslan kerrotaan räjäyttäneen reaktorinsa koeajoissaan ainakin 3 kertaa. New Yorkin lähellä. Lähtiessään käynnistetyn reaktorinsa luota kotiin. Hän huomaamatta katkaisi sähköt myös reaktorinsa BIMIN- ylhäälläpidon laitteestaan. Sillä seurauksella että 20min sisällä 10km halkaisijainen klassinen BIMI- plasmapallo putosi voimalan päälle. Seurasi VALTAVA ydinmateriaaliräjähdys. Kerrotaan koko korttelin noin 10km2 alueelta tuhoutuneen täysin! Tesla itse jäi toki henkiin, koska bimin putoaminen 66,6km kesti niin kauan, että hän ehti kotiinsa turvaan.

Ydinvoimalalla tosiaan on historiansa kuolemineen tuhoineen vailla vertaa JO silloin. Yksi keskeinen kysymys ydinvoimalan systeemeissä on. Miten saada sähköä johtamaton IONIpuhdistettu vesi tarvittaessa johtamaan sähköä IONIsoituna kuin naula? TVO:ssa kriittisiin paikkoihin ainakin injektoidaan LITIUMIA. Kun sähkön johtavuus halutaan tietyssä kohdin poikki, ajetaan vesi taas "ioninvaihtosuodattinmassan läpi". tässä syy siihen m i k s i suodatinmassoja menee ydinvoimaloissaniin paljon rutiinajoina jo! Hyvin simppeliä hommaa tuokin. Siirto 400kV verkostosta lämmönvaihtimeen tehdään "transformaattorilenkein" keloin, kuten muuntajassa. Merivedessä jo itsessäänkin kun voidaan johtavuus taata myös mm. meren omalla suolalla.

Teslan Oskilaattorin tekniikassa 400 000V uraanin halkaisuun riittävät kiihdytyssähköt otetaan siis rautanaulaksi muutetun 66,6km korkean plasma-antenipyloninläpi. Tekniikka tunnetaan myös ZPE- kenttien sähköjen varastamisen tekniikkana. Tässä tulee eräs keskeinen perusongelma. Auringon tuuli tuottaa v a i n rajallisen määrän IONipartikkeleja van Allenin vyötä käyttäen. Sadat ydinvoimalat kuluttavat tauotta tuota "fossiilienergiakenttää" ja se liikaa kulutettuna yksinkertaisesti romahtaa. Nykyään juuri TUO on eräs lukuisista ydinvoimalan rajoittamisen syistä. IAEA jakaa maakiintiöt, että montako reaktoria avaruuden IONIkentät kestää. Nyt Posiva kehittää todella magaaberia suomalaisinnovaatiota aiheeseen. Siitä seuraavassa.
--------------
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti

raijasivuLiittynyt: 09 Elo 2010
Viestejä: 82

LähetäLähetetty: To Huh 18, 2013 8:19 pm    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Pari lisädataa edelliseen LITIUM
___________________

Suomi 24 lainaus:"Usein mainitut levykondensaattorit muuttuvat suurilla vaihtovirran taajuuksilla aaltoputkiksi ja lopulta radioaaltoja säteileviksi antenneiksi."

Sheepherders läheisyydessä Dixonissa (jossa hallitus louhii litiumia vetypommeihin). On tapana pitää kappaletta litiumin malmia taskussaan talvella, lämmittämässä käsiään. Kosteat kädet, edellyttäen elektrolyyttistä kontaktia, ja läpitunkeva kosminen säteily (ZPR) tekee loput. Litium-Alumiinisilikaatti elementit ovat kaikki Z-luvultaan alle numeron 19. Yhdisteen muodossa on tarkoitus toimia paremmin kuin erillisinä, puhtaina elementteinä. Normaali määrä litiumissa on "litium 7", kun taas harvinaisempia (ja enemmän epävakaa) isotooppi on "litium 6", käytettynä Union Carbide litiumniobaattisiirtoalustan kiteitä. Litiumissa 6 on alhainen neutroni-suhde.

Yksi Los Alamos tiedemies: Olen keskustellut asiasta sanoi hän. Tämä prosessi olisi muka esimerkki "kemiallisesta energiasta" tai "valosähköinen vaikutus", mutta se ei ole totta. Sen voisi nimittää "ydin kemialliseksi energiaksi" Se on reversiibeli prosessia, selittävä kaava, joka on systemaattisesti jätetty pois ydintekniikkan teksteistä, kansallisen turvallisuuden lakien takia. Kuten käy ilmi seuraavasta lausumasta:

****Sec. 1,19: "... On olemassa kaksi muuta tapaa, joilla nuklidi, joiden neutronian suhdeluku, on liian alhainen stabiilisuus voi tulla vakaammaksi. Yksi tuottaa päästönään alfa-hiukkasen (T½ sek 1,12). Toinen on, että ydin syömällä negatiivisen elektronin ulkopuolelta atomin, kääntää kuvatun prosessin T½ sekunttilukuun. 1.16. Kussakin tapauksessa muutos liittyy kasvuun neutronien-to-protoni-suhde. N/Z- suhdeluku. Koska kumpikin ruottaa opinnäytetöitä liikennemuotojen radioaktiiviseen hajoamiseen on tärkeä yhteydestään ***ydinreaktoreissa***, on tarpeen tutkia niitä tarkemmin. "

Kaksi erillistä mahdollista "muuta" tapaa tuottaa atomi energiaa. Sekä käytettäessä muita radioaktiivisia valofotonien elementtejä ovat tieten, tarkoin viranomaisvoimin piilossa. Ensisijainen perustelu salaamiseen näissä kahdessa prosessissa on järkeistetty (yli neljänkymmenen vuoden ajan, vuodesta 1952 tai aikaisemmin). /Oppenhaimeroikeudenkäynti 1954). Koska niitä mahdollisesti käytetään myös sähköenergiaan lentäville lautasille ja muille salaisille??projekteille.

*TVO:lla litiumin käytössä prosessivedessä on teslaoskilaattorina keskeinen merkityksensä. Se että asia halutaan pitää tarkoin salattuna vedoten ns. "kansalliseen etuun" IAEA määräyksistä tekee aiheesta HYPER KIINNOSTAVAN! Ydinreaktoreissa tehdään laittoman Pu-239 lisäksi myös Litiumaluminisilikaatteja. Koska 6-arvoinen litium tuottaa ZPE-kentässä casimir- efektien vatimaa levitointienergiaa. Tällaisia erikoissotamaterialeja on alettu ydinteollisuudessa käytttää kauppavaluuttana. Koska ydinvoima ON 2008 eteenpäin pysyvästi energianegatiivista.
--

Teslan kerrotaan räjäyttäneen reaktorinsa koeajoissaan ainakin 3 kertaa. New Yorkin lähellä. Lähtiessään käynnistetyn reaktorinsa luota kotiin. Hän huomaamatta katkaisi sähköt myös reaktorinsa BIMIN- ylhäälläpidon laitteestaan. Sillä seurauksella että 20min sisällä 10km halkaisijainen klassinen BIMI- plasmapallo putosi voimalan päälle. Seurasi VALTAVA ydinmateriaaliräjähdys. Kerrotaan koko korttelin noin 10km2 alueelta tuhoutuneen täysin! Tesla itse jäi toki henkiin, koska bimin putoaminen 66,6km kesti niin kauan, että hän ehti kotiinsa turvaan.

Ydinvoimalalla tosiaan on historiansa kuolemineen tuhoineen vailla vertaa JO silloin. Yksi keskeinen kysymys ydinvoimalan systeemeissä on. Miten saada sähköä johtamaton IONIpuhdistettu vesi tarvittaessa johtamaan sähköä IONIsoituna kuin naula? TVO:ssa kriittisiin paikkoihin ainakin injektoidaan LITIUMIA. Kun sähkön johtavuus halutaan tietyssä kohdin poikki, ajetaan vesi taas "ioninvaihtosuodattinmassan läpi". Tässä syy siihen m i k s i suodatinmassoja menee ydinvoimaloissa niin paljon rutiinajoina jo! Myös kalkkia liuotetaan reaktorien vesiin. Hyvin simppeliä hommaa tuokin kaikki. Siirto 400kV verkostosta lämmönvaihtimeen tehdään "transformaattorilenkein" keloin, kuten muuntajassa. Merivedessä jo itsessäänkin kun voidaan johtavuus taata myös mm. meren omalla suolalla.

Teslan Oskilaattorin tekniikassa 400 000V uraanin halkaisuun riittävät kiihdytyssähköt otetaan siis rautanaulaksi muutetun 66,6km korkean plasma-antenipyloninläpi. Tekniikka tunnetaan myös ZPE- kenttien sähköjen varastamisen tekniikkana. Tässä tulee eräs keskeinen perusongelma. Auringon tuuli tuottaa v a i n rajallisen määrän IONipartikkeleja van Allenin vyötä käyttäen. Sadat ydinvoimalat kuluttavat tauotta tuota "fossiilienergiakenttää" ja se liikaa kulutettuna yksinkertaisesti romahtaa. Nykyään juuri TUO on eräs lukuisista ydinvoimalan rajoittamisen syistä. IAEA jakaa maakiintiöt, että montako reaktoria avaruuden IONIkentät kestää. Nyt Posiva kehittää todella magaaberia suomalaisinnovaatiota aiheeseen. Siitä seuraavassa.
--------------

OL-3/ POSIVAN IONI- pumpusta
posiva posiva posiva posiva

Olemme perehtyneet ennennäkemättömän SYVÄLUOTAAVASTI siihen ydinvoiman kaikkein salatuimpaan. Niin ja miksei toki oudoimpaankin osaan, joka liittyy ydimvoimalan erityiskykyihin silpoa sisällään olevia alkuaineita. Tarkoitan termialuetta, jota ME alan ammattilaiset luonehdimme "salaisuuksien salaisuudeksi". Eli TABU:jen TABU 400 000V teslaoskilaattoriosioita. Eräs keskeinen elementti on käsittelemättä. Nimittäin m i k ä on se TEHO jota 96,5km korkeudelta plasmaIONI pylonilla johdetaan alas reaktoriin?

Moniko muistaa mikä oli Suomen ensimmäisen Lo-1 reaktorin teho? Venäjältä ostetun Loviisan reaktorin teho oli 440MW. Usein kysytään miksei vaikka 4 400MW? Niinpä niin jotain perustavanlaatuista asiaan liittyy. Koska edelleen maailmassa EI yksinkertaisesti uskalleta tehdä juuri 1 000-1 200MW suurempaa reaktoria. Miksei? Koska suurempi ydinvoimala on aidosti painajaismainen "epävakaan palamalimitin laitos". Asia on yksinkertaisesti käsitttämätöntä, koska esim. 10 000MW kivihiilivoimalat toimivat ihan kunnolla. Miksi siis ydinvoimala ei?


Kysyjälle EI vastata vahingossakaan miksi näin oikeasti on. Koska aihe on IAEA synkkä sisä, sisä- piirisalaisuus! Jota ei tunne maailmalta lisäkseni kuin kourallinen ydinalan huippuammattilaisia. Ei siinä mitään, kohta tietäjien määrä monituhatkertaistuu. Katsokaa seuraava Suomessa kielletty alasta kertova kuvakavalkadi:
http://kuvaton.co/k/YEAp.jpg
[img]http://kuvaton.co/k/YEAp.jpg[/img]

Kun Loviisan U- 235 uraanimurskain starttasi. Sen k o k o reaktorin energiat menee kuten fuusioreaktorissa pelkästään reaktorin uraanien fissioimisen ergiaksi!. . .Tämähän on vallan h u i k e a faktaus siitä mistä on kyse. Loviisan laitosten koko määräytyi suoraan ja konstailematta Teslan laskeman bimin maksimin tuottotehon mukaan suoraan. Jotta reaktori saadaan startattua pitää ydinvoimalasta ensimmäinen vuorokausi pumpata 440MW tehot synnyttämään reaktorinpäälle vajaa 100km suuruinen 1 000km3 kokoinen TESLAOSKILAATTORIN pakollinen plasmapyloni.

Tehoa menee reaktorin koko muuntajan maksimiteholla avaruuksiin 50Hz oskilaattorin VLF taajuudella. Kun plasmapylvään vaatimat noin 10 000MWH suuruinen, Nagasagista tuttu 25 kilotonnin energiavarastot on reaktorin päälle pystytettynä valmiina. Voidaan viimein virran suunta valtakunnan verkosta varastamisesta muuntaa tuotoksi. Teslabimin OMA tuottoteho nousee prosessissa 440MW. Ja v i i m e i n reaktorikin voi tuotaa tuon samaisen 440MW. Siis KOKO reaktori voitaisiin korvata suoraan avaruuden teslabimin tuotolla miljardeja halvemmalla konstruktiolla! .
--

Mitä i h m e t t ä ?. . .
posiva posiva posiva

OL-1 reraktorin kohdalla kokeiltiin 660MW lähtötehoilla. Jolloin teslaoskilaattorin lisäksi alettiin tuottaa m y ö s omaakin ydinvoimalatehoa. Nykyään TVO:lla tilanne on hiottu tasolle, jossa teslabimin otto on 440MW ja reaktori juuri ja juuri saadaan tuottamaan jopa 66,6% voimalan kokonaistehoista. BIMI- prosessissa systeemin vakaus jo puoliintuu, mutta vaivoin pysyy edes osin kontrrolissa yhä. Fukushiman räjähdyksen yhteydessä lukuisat räjähtelevät reaktorit räjähteli ympäriinsä teslabimin tappavien IONImassapylonien rojahtaessa ydinvoimaloitten pihoille. Reaktorit hurahtivat STUK-tiedoin jo 20 000- kertaisiin EMP-pulsseihin. Kytkeytyessään yhteiseen päällään 100km paikkeilla olevaan ionosfäärin ZPE-kenttään. Räjähti 54kpl reaktorin lisäksi myös ionosfääri koko Japanin päältä!

Nyt tilanne on se, ettei räjähdysaalloissa epävakaistuneeseen, vellovaan ionosfääriin olla uskallettu kytkeä y h t ä ä n reaktoria. Vuosien odottelun jälkeen v a i n 2kpl reaktoria Japanissa megariskeillä mittailee milloin tilanne voitaisiin olettaa vakaantumaan teslapylonien uudelleenstarttiin alueilla. Viimeisin tieto veikkaa, ainakin 3v odottelua. Miksei OL-3 sitten uskalleta startata? Koska 440MW on edelleen teslabylonien realistinen tehokatto. Suuremman kuppaamisen tiedetään aiheuttavan SUURKATASATROFEJA, kuten näimme.

Teslalaitteessä keskeisin on sateenvarjon kuvun kaltainen kokoalumiininen "C- kupolli". Helmat alaspäin suunnattuna pitää huolen siitä, ettei reaktorien päälle pumpattu plasma roihahda välittömästi kiinni reaktoriin sitä polttamaan. OL- 3 laitoksessa On kuitenkin jotain poikkeuksellista. ALUMIININEN vastakkaissuuntainen pohjakupolli. Jota EI IAEA vaateesta toki kerrota julkisuuteen. Ei varsinkaan miksi! Alaspäin asennettu satenvarjon kaltainen kupolli syöttää avaruuksien IONIplasmoja reaktoriin, YLÖSPÄIN kupolli on suuniteltu survomaan näkemällä tappavaa reaktorien polttopaskaa YLÖSPÄIN. Moniko muistaa Arevan mainostamaa tätä kaikkea kaskadoimaan luotua "sulasiepparikupollia". Hyvänen aika m i t ä ihmettä varten?

http://kuvaton.co/k/YEAg.jpg
[img]http://kuvaton.co/k/YEAg.jpg[/img]
--

Mitä I H M E T T Ä II!?. ..
posiva posiva posiva posiva

Tästä Posivan "maailman suurimmasta TESLAOSKILAATTORISTA" alkaa selvitä. Jokaisessa Posivan "pienoisjätereaktorissaan" on klassiset teslaoskilaattorin osat. Plutoniumsydän, sen ympärille viritetty staattori valurautaa. Kuten muistamme teslaoskilaattorissa yraanimassaa silpomaan ja IONIsoiden emittoimaan isketään kiinni solenoidikelojen sekä magneettivuolla, että suurjänniteillä. Siksi Posivan ydinjätepullon ympärille toimiakseen vaaditaan Posivan himoamana vielä KUPARIkäämin solenoidit.

Koska koko laitteisto nostetaan säteilyllään "atomiparimaisesti "suurjännitteelle. Se eristetään paksuin eristein irti maasta. Bentoniittisavea tietysti! Savella on myös toinen olellinen tarkoitus. Olla kaasuunnetuille neutronivoille ja ++..IONIsoiduille Pu-239 plutoniumtonnistoille kokoojakanavisto. Kuten huomaamme Posivan suunitelmassa kootaan tarkoin kaikki "pienoisoskilaattorien" tuottamat plutoniumtonnistot kasaan. Systeemi on kuin magaaberi kuoleman kasvien myrkkyjuuristot.

Sähköistetyt IONIplasmapilvet keskitetään bentoniittihuokoisten plasmanputkiston kautta ensin alapuoliseen Teslasta tutun oikosuljettuun "solenoidilenkkiinsä." Sieltä se ohjataan 4- kierroksen noususpiraaliontelostoon. Posiva mainostaa luolastoissaan olevia jopa 400m pystysuoria 6m halkaisijaisia suunnattomia "onteloresonaattoreitaan". Kuvasta löytyy ainakin 4 kpl noita. Kaiken kruunaa hulppeat 1 500kW puhallinrakennusosat vaihtosuuntaajineen kaikkineen. Maailman SUURIN 425m korkea teslaoskilaattori koostuu näistä osistaan.

Posiva aikoo kylmästi "koneellaan" syöttää 5 500 000 kg plutoniumien IONIvarikostaan suoraan OL-3 megamyllyyn sen ryyditettäväksi, niin valtaisat Pu- tonnistot, ettei vastaavaa ole maailmassa nähty. Posiva laskee pumppaavansa häikäilemättömämmin koko varikkonsa taivaan tuuliin konkreettisimmin vajaassa VUOSISADASSA. Näin asian on IAEA hyväksynyt toimivan! Idea on mitä härskein, että tyypillisintä ydinrikollisuuden lajia. Koska KOKO maailman reaktorit ovat teslaoskilaattoreillan kupanneet biosfääriämme suojaavan IONOSFÄÄRIN fossiiliset IONIVARANNOT enemmän kuin polvilleen.

Ydinvoimaloita on ollut PAKKO satamäärin sulkea! Itse asiassa harkittu viranomaispetos ihmiskuntaa ja koko planeettaamme vastaan on kaikienaikojen RIKOS vailla limittiä! Mutta POLIISIT ja muut tunnetusti korruptoituneet virannomaiset suojaavat rikollisiaan rahakorruptiotaan vastaan. Koska reaktoreille ei voi enää antaa lisäkiintiöitä. Päättivät Suomessa kylmäävästi k o r v a t a avaruuden tyhjentyneet IONIVARANNOT omillaan. Posivan Onkalo/ OL-3 ON suuniteltu pumppaamaan Posivan "koneen" tuottamaa plutoniumtonnistoa. Surutta korvaamaan ionosfäärin romuttamansa van Allenin vyön protonivajaukset Pu- 239 IONEIN ja neutronivoineen. Herranen a i k a sentään. Tämä ydinhulluus ON LOPETETTAVA VAKKA VÄKISIN!. . .
----------------
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti

raijasivuLiittynyt: 09 Elo 2010
Viestejä: 82

LähetäLähetetty: To Huh 18, 2013 8:22 pm    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Pari lisädataa edelliseen LITIUM
___________________

Suomi 24 lainaus:"Usein mainitut levykondensaattorit muuttuvat suurilla vaihtovirran taajuuksilla aaltoputkiksi ja lopulta radioaaltoja säteileviksi antenneiksi."

Sheepherders läheisyydessä Dixonissa (jossa hallitus louhii litiumia vetypommeihin). On tapana pitää kappaletta litiumin malmia taskussaan talvella, lämmittämässä käsiään. Kosteat kädet, edellyttäen elektrolyyttistä kontaktia, ja läpitunkeva kosminen säteily (ZPR) tekee loput. Litium-Alumiinisilikaatti elementit ovat kaikki Z-luvultaan alle numeron 19. Yhdisteen muodossa on tarkoitus toimia paremmin kuin erillisinä, puhtaina elementteinä. Normaali määrä litiumissa on "litium 7", kun taas harvinaisempia (ja enemmän epävakaa) isotooppi on "litium 6", käytettynä Union Carbide litiumniobaattisiirtoalustan kiteitä. Litiumissa 6 on alhainen neutroni-suhde.

Yksi Los Alamos tiedemies: Olen keskustellut asiasta sanoi hän. Tämä prosessi olisi muka esimerkki "kemiallisesta energiasta" tai "valosähköinen vaikutus", mutta se ei ole totta. Sen voisi nimittää "ydin kemialliseksi energiaksi" Se on reversiibeli prosessia, selittävä kaava, joka on systemaattisesti jätetty pois ydintekniikkan teksteistä, kansallisen turvallisuuden lakien takia. Kuten käy ilmi seuraavasta lausumasta:

****Sec. 1,19: "... On olemassa kaksi muuta tapaa, joilla nuklidi, joiden neutronian suhdeluku, on liian alhainen stabiilisuus voi tulla vakaammaksi. Yksi tuottaa päästönään alfa-hiukkasen (T½ sek 1,12). Toinen on, että ydin syömällä negatiivisen elektronin ulkopuolelta atomin, kääntää kuvatun prosessin T½ sekunttilukuun. 1.16. Kussakin tapauksessa muutos liittyy kasvuun neutronien-to-protoni-suhde. N/Z- suhdeluku. Koska kumpikin ruottaa opinnäytetöitä liikennemuotojen radioaktiiviseen hajoamiseen on tärkeä yhteydestään ***ydinreaktoreissa***, on tarpeen tutkia niitä tarkemmin. "

Kaksi erillistä mahdollista "muuta" tapaa tuottaa atomi energiaa. Sekä käytettäessä muita radioaktiivisia valofotonien elementtejä ovat tieten, tarkoin viranomaisvoimin piilossa. Ensisijainen perustelu salaamiseen näissä kahdessa prosessissa on järkeistetty (yli neljänkymmenen vuoden ajan, vuodesta 1952 tai aikaisemmin). /Oppenhaimeroikeudenkäynti 1954). Koska niitä mahdollisesti käytetään myös sähköenergiaan lentäville lautasille ja muille salaisille??projekteille.

*TVO:lla litiumin käytössä prosessivedessä on teslaoskilaattorina keskeinen merkityksensä. Se että asia halutaan pitää tarkoin salattuna vedoten ns. "kansalliseen etuun" IAEA määräyksistä tekee aiheesta HYPER KIINNOSTAVAN! Ydinreaktoreissa tehdään laittoman Pu-239 lisäksi myös Litiumaluminisilikaatteja. Koska 6-arvoinen litium tuottaa ZPE-kentässä casimir- efektien vatimaa levitointienergiaa. Tällaisia erikoissotamaterialeja on alettu ydinteollisuudessa käytttää kauppavaluuttana. Koska ydinvoima ON 2008 eteenpäin pysyvästi energianegatiivista.
--

Teslan kerrotaan räjäyttäneen reaktorinsa koeajoissaan ainakin 3 kertaa. New Yorkin lähellä. Lähtiessään käynnistetyn reaktorinsa luota kotiin. Hän huomaamatta katkaisi sähköt myös reaktorinsa BIMIN- ylhäälläpidon laitteestaan. Sillä seurauksella että 20min sisällä 10km halkaisijainen klassinen BIMI- plasmapallo putosi voimalan päälle. Seurasi VALTAVA ydinmateriaaliräjähdys. Kerrotaan koko korttelin noin 10km2 alueelta tuhoutuneen täysin! Tesla itse jäi toki henkiin, koska bimin putoaminen 66,6km kesti niin kauan, että hän ehti kotiinsa turvaan.

Ydinvoimalalla tosiaan on historiansa kuolemineen tuhoineen vailla vertaa JO silloin. Yksi keskeinen kysymys ydinvoimalan systeemeissä on. Miten saada sähköä johtamaton IONIpuhdistettu vesi tarvittaessa johtamaan sähköä IONIsoituna kuin naula? TVO:ssa kriittisiin paikkoihin ainakin injektoidaan LITIUMIA. Kun sähkön johtavuus halutaan tietyssä kohdin poikki, ajetaan vesi taas "ioninvaihtosuodattinmassan läpi". Tässä syy siihen m i k s i suodatinmassoja menee ydinvoimaloissa niin paljon rutiinajoina jo! Myös kalkkia liuotetaan reaktorien vesiin. Hyvin simppeliä hommaa tuokin kaikki. Siirto 400kV verkostosta lämmönvaihtimeen tehdään "transformaattorilenkein" keloin, kuten muuntajassa. Merivedessä jo itsessäänkin kun voidaan johtavuus taata myös mm. meren omalla suolalla.

Teslan Oskilaattorin tekniikassa 400 000V uraanin halkaisuun riittävät kiihdytyssähköt otetaan siis rautanaulaksi muutetun 66,6km korkean plasma-antenipyloninläpi. Tekniikka tunnetaan myös ZPE- kenttien sähköjen varastamisen tekniikkana. Tässä tulee eräs keskeinen perusongelma. Auringon tuuli tuottaa v a i n rajallisen määrän IONipartikkeleja van Allenin vyötä käyttäen. Sadat ydinvoimalat kuluttavat tauotta tuota "fossiilienergiakenttää" ja se liikaa kulutettuna yksinkertaisesti romahtaa. Nykyään juuri TUO on eräs lukuisista ydinvoimalan rajoittamisen syistä. IAEA jakaa maakiintiöt, että montako reaktoria avaruuden IONIkentät kestää. Nyt Posiva kehittää todella magaaberia suomalaisinnovaatiota aiheeseen. Siitä seuraavassa.
--------------

OL-3/ POSIVAN IONI- pumpusta
posiva posiva posiva posiva

Olemme perehtyneet ennennäkemättömän SYVÄLUOTAAVASTI siihen ydinvoiman kaikkein salatuimpaan. Niin ja miksei toki oudoimpaankin osaan, joka liittyy ydimvoimalan erityiskykyihin silpoa sisällään olevia alkuaineita. Tarkoitan termialuetta, jota ME alan ammattilaiset luonehdimme "salaisuuksien salaisuudeksi". Eli TABU:jen TABU 400 000V teslaoskilaattoriosioita. Eräs keskeinen elementti on käsittelemättä. Nimittäin m i k ä on se TEHO jota 96,5km korkeudelta plasmaIONI pylonilla johdetaan alas reaktoriin?

Moniko muistaa mikä oli Suomen ensimmäisen Lo-1 reaktorin teho? Venäjältä ostetun Loviisan reaktorin teho oli 440MW. Usein kysytään miksei vaikka 4 400MW? Niinpä niin jotain perustavanlaatuista asiaan liittyy. Koska edelleen maailmassa EI yksinkertaisesti uskalleta tehdä juuri 1 000-1 200MW suurempaa reaktoria. Miksei? Koska suurempi ydinvoimala on aidosti painajaismainen "epävakaan palamalimitin laitos". Asia on yksinkertaisesti käsitttämätöntä, koska esim. 10 000MW kivihiilivoimalat toimivat ihan kunnolla. Miksi siis ydinvoimala ei?


Kysyjälle EI vastata vahingossakaan miksi näin oikeasti on. Koska aihe on IAEA synkkä sisä, sisä- piirisalaisuus! Jota ei tunne maailmalta lisäkseni kuin kourallinen ydinalan huippuammattilaisia. Ei siinä mitään, kohta tietäjien määrä monituhatkertaistuu. Katsokaa seuraava Suomessa kielletty alasta kertova kuvakavalkadi:
http://kuvaton.co/k/YEAp.jpg
[img]http://kuvaton.co/k/YEAp.jpg[/img]

Kun Loviisan U- 235 uraanimurskain starttasi. Sen k o k o reaktorin energiat menee kuten fuusioreaktorissa pelkästään reaktorin uraanien fissioimisen ergiaksi!. . .Tämähän on vallan h u i k e a faktaus siitä mistä on kyse. Loviisan laitosten koko määräytyi suoraan ja konstailematta Teslan laskeman bimin maksimin tuottotehon mukaan suoraan. Jotta reaktori saadaan startattua pitää ydinvoimalasta ensimmäinen vuorokausi pumpata 440MW tehot synnyttämään reaktorinpäälle vajaa 100km suuruinen 1 000km3 kokoinen TESLAOSKILAATTORIN pakollinen plasmapyloni.

Tehoa menee reaktorin koko muuntajan maksimiteholla avaruuksiin 50Hz oskilaattorin VLF taajuudella. Kun plasmapylvään vaatimat noin 10 000MWH suuruinen, Nagasagista tuttu 25 kilotonnin energiavarastot on reaktorin päälle pystytettynä valmiina. Voidaan viimein virran suunta valtakunnan verkosta varastamisesta muuntaa tuotoksi. Teslabimin OMA tuottoteho nousee prosessissa 440MW. Ja v i i m e i n reaktorikin voi tuotaa tuon samaisen 440MW. Siis KOKO reaktori voitaisiin korvata suoraan avaruuden teslabimin tuotolla miljardeja halvemmalla konstruktiolla! .
--

Mitä i h m e t t ä ?. . .
posiva posiva posiva

OL-1 reraktorin kohdalla kokeiltiin 660MW lähtötehoilla. Jolloin teslaoskilaattorin lisäksi alettiin tuottaa m y ö s omaakin ydinvoimalatehoa. Nykyään TVO:lla tilanne on hiottu tasolle, jossa teslabimin otto on 440MW ja reaktori juuri ja juuri saadaan tuottamaan jopa 66,6% voimalan kokonaistehoista. BIMI- prosessissa systeemin vakaus jo puoliintuu, mutta vaivoin pysyy edes osin kontrrolissa yhä. Fukushiman räjähdyksen yhteydessä lukuisat räjähtelevät reaktorit räjähteli ympäriinsä teslabimin tappavien IONImassapylonien rojahtaessa ydinvoimaloitten pihoille. Reaktorit hurahtivat STUK-tiedoin jo 20 000- kertaisiin EMP-pulsseihin. Kytkeytyessään yhteiseen päällään 100km paikkeilla olevaan ionosfäärin ZPE-kenttään. Räjähti 54kpl reaktorin lisäksi myös ionosfääri koko Japanin päältä!

Nyt tilanne on se, ettei räjähdysaalloissa epävakaistuneeseen, vellovaan ionosfääriin olla uskallettu kytkeä y h t ä ä n reaktoria. Vuosien odottelun jälkeen v a i n 2kpl reaktoria Japanissa megariskeillä mittailee milloin tilanne voitaisiin olettaa vakaantumaan teslapylonien uudelleenstarttiin alueilla. Viimeisin tieto veikkaa, ainakin 3v odottelua. Miksei OL-3 sitten uskalleta startata? Koska 440MW on edelleen teslabylonien realistinen tehokatto. Suuremman kuppaamisen tiedetään aiheuttavan SUURKATASATROFEJA, kuten näimme.

Teslalaitteessä keskeisin on sateenvarjon kuvun kaltainen kokoalumiininen "C- kupolli". Helmat alaspäin suunnattuna pitää huolen siitä, ettei reaktorien päälle pumpattu plasma roihahda välittömästi kiinni reaktoriin sitä polttamaan. OL- 3 laitoksessa On kuitenkin jotain poikkeuksellista. ALUMIININEN vastakkaissuuntainen pohjakupolli. Jota EI IAEA vaateesta toki kerrota julkisuuteen. Ei varsinkaan miksi! Alaspäin asennettu satenvarjon kaltainen kupolli syöttää avaruuksien IONIplasmoja reaktoriin, YLÖSPÄIN kupolli on suuniteltu survomaan näkemällä tappavaa reaktorien polttopaskaa YLÖSPÄIN. Moniko muistaa Arevan mainostamaa tätä kaikkea kaskadoimaan luotua "sulasiepparikupollia". Hyvänen aika m i t ä ihmettä varten?

http://kuvaton.co/k/YEAg.jpg
[img]http://kuvaton.co/k/YEAg.jpg[/img]
--

Mitä I H M E T T Ä II!?. ..
posiva posiva posiva posiva

Tästä Posivan "maailman suurimmasta TESLAOSKILAATTORISTA" alkaa selvitä. Jokaisessa Posivan "pienoisjätereaktorissaan" on klassiset teslaoskilaattorin osat. Plutoniumsydän, sen ympärille viritetty staattori valurautaa. Kuten muistamme teslaoskilaattorissa yraanimassaa silpomaan ja IONIsoiden emittoimaan isketään kiinni solenoidikelojen sekä magneettivuolla, että suurjänniteillä. Siksi Posivan ydinjätepullon ympärille toimiakseen vaaditaan Posivan himoamana vielä KUPARIkäämin solenoidit.

Koska koko laitteisto nostetaan säteilyllään "atomiparimaisesti "suurjännitteelle. Se eristetään paksuin eristein irti maasta. Bentoniittisavea tietysti! Savella on myös toinen olellinen tarkoitus. Olla kaasuunnetuille neutronivoille ja ++..IONIsoiduille Pu-239 plutoniumtonnistoille kokoojakanavisto. Kuten huomaamme Posivan suunitelmassa kootaan tarkoin kaikki "pienoisoskilaattorien" tuottamat plutoniumtonnistot kasaan. Systeemi on kuin magaaberi kuoleman kasvien myrkkyjuuristot.

Sähköistetyt IONIplasmapilvet keskitetään bentoniittihuokoisten plasmanputkiston kautta ensin alapuoliseen Teslasta tutun oikosuljettuun "solenoidilenkkiinsä." Sieltä se ohjataan 4- kierroksen noususpiraaliontelostoon. Posiva mainostaa luolastoissaan olevia jopa 400m pystysuoria 6m halkaisijaisia suunnattomia "onteloresonaattoreitaan". Kuvasta löytyy ainakin 4 kpl noita. Kaiken kruunaa hulppeat 1 500kW puhallinrakennusosat vaihtosuuntaajineen kaikkineen. Maailman SUURIN 425m korkea teslaoskilaattori koostuu näistä osistaan.

Posiva aikoo kylmästi "koneellaan" syöttää 5 500 000 kg plutoniumien IONIvarikostaan suoraan OL-3 megamyllyyn sen ryyditettäväksi, niin valtaisat Pu- tonnistot, ettei vastaavaa ole maailmassa nähty. Posiva laskee pumppaavansa häikäilemättömämmin koko varikkonsa taivaan tuuliin konkreettisimmin vajaassa VUOSISADASSA. Näin asian on IAEA hyväksynyt toimivan! Idea on mitä härskein, että tyypillisintä ydinrikollisuuden lajia. Koska KOKO maailman reaktorit ovat teslaoskilaattoreillan kupanneet biosfääriämme suojaavan IONOSFÄÄRIN fossiiliset IONIVARANNOT enemmän kuin polvilleen.

Ydinvoimaloita on ollut PAKKO satamäärin sulkea! Itse asiassa harkittu viranomaispetos ihmiskuntaa ja koko planeettaamme vastaan on kaikienaikojen RIKOS vailla limittiä! Mutta POLIISIT ja muut tunnetusti korruptoituneet virannomaiset suojaavat rikollisiaan rahakorruptiotaan vastaan. Koska reaktoreille ei voi enää antaa lisäkiintiöitä. Päättivät Suomessa kylmäävästi k o r v a t a avaruuden tyhjentyneet IONIVARANNOT omillaan. Posivan Onkalo/ OL-3 ON suuniteltu pumppaamaan Posivan "koneen" tuottamaa plutoniumtonnistoa. Surutta korvaamaan ionosfäärin romuttamansa van Allenin vyön protonivajaukset Pu- 239 IONEIN ja neutronivoineen. Herranen a i k a sentään. Tämä ydinhulluus ON LOPETETTAVA VAKKA VÄKISIN!. . .
----------------
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti

raijasivuLiittynyt: 09 Elo 2010
Viestejä: 82

LähetäLähetetty: La Huh 20, 2013 10:36 pm    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kristalloitua YDINVOIMALOIDEN teslaBIMIoskilaattorista
kristal kristal kristal kristal kristal kristal

Tämä kooste lyötiin yhteen niillä tiedoilla jota aiheesta käytössäni oli 20.04.2013. Kooste kuvapiirros TVO:n Ol-1 laitostyypin piirroksin. Ota ja pidä tallessa. Näin syväluotaavaa ei CIA ole ikinä sallinut yleisölle jakaa:
http://kuvaton.co/k/YET4.jpg
[img]http://kuvaton.co/k/YET4.jpg[/img]

Ydinvoimaloilla on yksi erittäin keskeinen perusongelma. Koska kuten luimme teslaoskilaattorin MAXIMI kuormitettavuus on pylonioskilaattorin 200ohmin perusvastuksen ja taivaanmekaniikan rajoittamana v a i n Loviisan alkuperäistä kokoluokkaa 440MW. Miten sitten tehdään OL-1 tyyppiset standardireaktorit, joiden tuottoteho on 200% teslabylonin plasmojen syötön kattotehoista? Kuten ydinalalla tapana on. Venäläinen Raumalla käynyt kaveri avoimesti ihmetteli miksi ihmeessä Suomessa on annettu OL-3 tyyppiselle suurhirviöreaktorille oikeus kylvää päästöinään ympäristöön deuteriummyrkkyjä ja säteilyisotooppeja, kuten 12,3v T½ säteileviä tritiumisotooppeja 87- kertaiset määrät maailman reaktoreihin nähden?

Vastasin, että samasta syystä kun TVO on JO 360-kertaistanut seutujensa tritiumtasot alkuperäisestä. Puhumattakaan TVO:n vuosittain kylvämät kolmatta tonnia näkemällä tappavaa ++..IONIsoituja Pu- 239 IONEJA. Nyt kun mukaan Posiva tuo vielä sumeilemattomat 5 500 000kg näkemällä tappavat ydinjätteensä sylkemään kaiken TVO:n tiedoin ilmakehäämme 90v aikana. Idea On varsin simppeli. Kaikki liikenevät ydinjätetonnistot surutta puhalletaan pitkin Olkiluodon alueita. IONEINA ne kaasuuntuen kohoavat kohden 100km odottavaan IONOSFÄÄRIIN!

Tähänasti ydinvoimaloiden teslabimien kuluttamaa avaruuden ionien tilalle ei korvaajia ole juuri saatu. Mutta kun huomattiin miten yleinen taustasäteilymme saatii 1930-luvuilta 10-kertaisiksi. Huomattiin samalla, että SAASTUTTAMALLA sumeilemattoman kylmäävästi koko ydinvoimala- alueet ydinjättein. Sai TVO:kin kohotettua saastekasvun siivittämämänä reaktoriensa tehot portaattain 660MW nykyiseen 890MW revitystehoonsa. Ahneudelle antoi potkua kun huomattiin saastumisen säteilyin nostattavan reaktoritehoja silmittömästi. Poliiseilla vaan kansalta tiedot faktoista toki pois.

http://kuvaton.co/k/YET1.jpg
[img]http://kuvaton.co/k/YET1.jpg[/img]
-------------------

Teslabylonin DEMO
demo demo demo demo

Olen tehnyt useita suurjännitekaskadeita. Kaikille näille on ominaista ollut, että aikansa "imuroituaan" TVO:n ydinjäteioneja. Niiden kondensaattorit, vastukset, diodit ja kaikki keskeiset eristeet alkavat kertymistä SÄTEILYEROSOITUEN vuotamaan, kun IONIT alkavat elektronien sijaan myös liikumaan. Muutamassa kuukaudessa kone vaan hyytyy. Yksi sentään kestää. Koska ei kokoa IONEJA TVO:n kentistä hallitsemattomasti, kela/ muuntajaperusteiset. No onneksi minulla on edelleen mm. teslaoskilaattoriin perustuva laite käytettävissäni. Ja hyvää demosinkin. Kuvatkin toimii hyvin. Mutta varsinaisesti ilmiö videoituna OLISI HELMI.

Eli tarvitaan teslaoskilaattori. TVO:n reaktorinsäteilybimiä simuloimaan loistelamppu plasmakaasuineen. Lamppu vaan roikkumaan teslaoskilaattorin plasmojen ylle ja volaa. Erityisen kiinnotavaa tässä kuvassa on nähdä miten teslapylonin yläosaan EI tehoja riitä. Oskilaattori loimuttaa vahvastti vilkkuen. Simuloiden Fukushiman plasmapylonia vain minuutteja ennen kuin romahti alas reaktonsa päälle räjäyttäen tieltään kaiken, kiinostavaa dataa ja semoa maailman ensi-illassa:
http://kuvaton.co/k/YET3.jpg
[img]http://kuvaton.co/k/YET3.jpg[/img]

Kuvankäsittelyssä huomaa miten plasmapylonin enewrgiavirtoja vuotaa ylhäältäja alhaalta. Kuten Angelican TVO:nkin säteilypylonioskilaattorista. Demona aitoudestaan siis huippua!.)
http://kuvaton.co/k/YET0.jpg
[img]http://kuvaton.co/k/YET0.jpg[/img]
Ehkä paremmin avaavaa.. . .
http://kuvaton.co/k/YETt.jpg
[img]http://kuvaton.co/k/YETt.jpg[/img]

Plasman epävakaudesta kertoo, ei tarvitse kuin hipaista putken yläosaa. Ja yhtäkkiä plasmapalaa täysillä. Toisaalta kosketus alaosaan sammuttaa plasman seinään Fukutyyliin. On pojilla l e l u t ! Mutta tässä kuvaa kun kaikki palaa:
http://kuvaton.co/k/YETx.jpg
[img]http://kuvaton.co/k/YETx.jpg[/img]
-----------
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti

raijasivuLiittynyt: 09 Elo 2010
Viestejä: 82

LähetäLähetetty: Su Huh 21, 2013 8:45 pm    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

3147.Tesla ALKEISHIUKKASISTA.

Teslan oskilaattorilla imuroidaan reaktoriin "jotain". Kyse tuskin on puhtaasti energian sieppaamisestakaan, koska jossain OL-3 reaktorin 4 500MW kokonaisenergiassa Teslan bimin 440MW ei enää ole edes 10% osuutta. Sekä 400 000V jännitteet, että magnetointienergiat voitaisiin halutessa luoda suoraan vakaammalla verkkosähköllä. Avaruudesta imudoidaan näiden lisäksi alas joitain sellaisia "mystisempiä" ainesosia, jotka on fission käynnille elintärkeitä. Muovien teon prosessoreissa käytetään "katalyyttihiukkasia", vaikka platinaa. Jotka eivät kulu mutta niitä pitävät prosessikemian tapahtuman 10-100- kertaisena. Niitä pitää olla siksi aina "reaktorissa" mukana.

Aurinko on fuusioreaktori. Ihmisten tekemistä vastaavan oloisista poiketen myös varmatoiminen. Mutta silläkin on omat ongelmansa. 11 Vuoden vaihtelujaksoja ja pitenpiäkin muutoshuojuntoja. Katsokaa galaksien rakennetta. Galaksissa systeemi pyörii jättimäisen mustanaukon ympärillä. Kun uusi muodostunut aurinko saa mustasta aukosta singottuja "aktiivipartikkeleja" se sytttyy fuusiopalamaan. Silti menee kuulema miljoonia vuosia vetyatomia kohden iskeä itsensä fuusiossa yhteen heliumiksi. Niin vaikea prosessi sen onnistuminen silti on. Jokin mekanismi estellen tarkoin säätelee aurinkojen paloa tasaiseksi.

Pekka Jauhon "Atommi ja ydinfysiikka" kirjassa on sivulla 285 luettelo. Taulukko 5.13.1 TÄRKEÄT alkeishiukkaset ja niiden vakiot. Olen aina ihmetellyt siinä mm. seuraavia erikoisuuksia: Myoni, Neutraali pioni, Pioni, K o mesoni, K-mesoni. Nyt tulee e r i t y i s e n kiinnostavat, h y p e r o n i t:

A- hiukkanen, E(sigma)+ hiukkanen, E(sigma) o hiukkanen, E(sigma) - hiukkanen, - - hiukkanen, - o hiukkanen, Omega hiukkanen. Koska kirjainvalikko ei edes toista noita kreikkalaisia aakkosia otin vaan lähimmän näköisen omasta kirjamistostamme. Yhtä kaikki pitkälti toistakymmentä hiukkaslajia. Joista kirjassa ei silti kommentoida juuri mitään" Miksi ihmeessä? Sivu 280 Kosmisen säteilyn hiukkasilla on paljon yhtymäkohtia atomi- ja ydinfysiikkaan, että ainakin eräiden kosmisen SÄTEILYN perustotuuksien tunteminen on katsottava e l i m e l l i s e s t i liittyväksi tietoihimme atomisysteemeihin." Kysyn jälleen m i k s i nämä ovat tärkeitä, jos niistä kirjat silti tarkoin vaikenee?

Kaikille noille on yhtenäistä se että niiden keinotekoinen valmistus on liki mahdotonta. Mustat aukot, supernovat yms. noita kuitenkin linkoaa avaruudet turpeanaan. Aiheuttaen ympärilleen uusien auringojen syttymisien sumat. EI ole vaikeaa mieltää HYPERONEJA kaltaisineen katalyyteiksi sytyttämään taivaankansien "avaruudellisia" reaktorien rovioita. Kun Aurinkommekin tunnetusti kiertää näitä oman BIMINSÄ imuttamia tuottolaitoksia. Alkaa ymmärtämään miksi kananmunan muotoiset Newtonilaiset kiertolaisen lentoradat tuottavat eri etäisyyskulmillaan jaksovaihteluita.
------

Fuusiosta fissioon
fissio fissio fissio

Miksei fuusion prosessit onnistu 50v yrittämälläkään? Koska tapaa toimittaa fuusioreaktorin kaipaamia "vuoroviakutushiukkasia/ nenergioita" ei tunneta tai osata tuottaa tarvittavia määriä vain fissiolaitteisiin suunitelluilla teslabimeillä. Jo Teslan aikoina huomattiin miten reaktorin käytyä jonkin aikaa alkoi fission prosessi vaan mystisesti hyytyä ja lopahtaa. Mutta jonkin aikaa seisottuaan reaktori käynnistyi silti taas vähäksi aikaa.

Tiesittekö, että ydinvoimalan energiasta tuottaa 3% ANTIAINE reaktiot. Antiaineella on eräs ikävä piirre. Se tuhoaa k a i k k i aineet ympäriltään, ihan kaikki muuttuu energiaksi. Tästä seuraa se, että ympärillään olevasssa prosessissa katoaa MYÖS nuo atomitason prosesseille elintärkeät "vuorovaikutushiukkaset". Yhtä ikävä perusmekanismi jos muovia tuottava reaktori kokonaan eliminoisi prosessin etenemiselle elintärkeät platinahituset. Hävikiltä EI ole vältyttävissä. Kun se keskittyy reaktorissa KORVAAMATTOMIIN vuorovaikuttajiin on vahinko ylittämätön.

Teslan toimiessa kolmattakymmenettä vuotta Westinghausen näiden ongelmien parissa. Hän takuuvarmasti halusi myös keksiä keinot mistä näitä korvaamattomia lisää saadaan. "Tärkeimmät alkeishiukkaset", kuten Pekka Jauho kirjassaaan auliisti avartaa odottelivat 100km korkeudella avaruuksissa! Siellä niitä edelleenkin on. Suurin osa niistä tuhoutuu toki sekundäärisiksi yrittäessään tulla tänne Maahan alas luonollista tietä. Jotta hävikki minimoidaan Tesla päätti taata "hyperonien" ja vastaavien kulun reaktoriin avaruuden kaltaisissa oloissa IONIKANAVASSA teslaoskilaattorin imuroimana.

Teslabimin kapasitanssin vaatima laskennallinen 40 000km2 kokoinen alue on yli 10% maamme pinta-alasta. Kuitenkin yksittäisen reaktorin toiminnalle elintärkeät hiukkasvirrat pitää kaapia moiselta taivasavaruusalasta. Jotta reaktori saadaan palamaan edes siedettävästi. Noin suunnaton pinta- ala kerrottuna 450kpl reaktorilla. Kiteyttää ettei Maapallon avaruuksista enempää juuri liikenisikään.

Mutta ei tässä toki kaikki. Mystisesti on ihmetelty m i k s i satojen reaktorien startit ovat aiheuttamassa myös Auringon poikkeuksellista tehohuojuntaa. Maapallon reaktoreille varastetut rajalliset "vuorovaikutushiukkaset" on poissa koko Aurinkokuntamme päätähden prosessiensa balanssoinnista! Kaikki tuo alkaa yksinkertaisesti vaikuttaa enemmän kuin kielteisesti. Ihmiskunta ei ole ydinvoimaloillaan pelkästään tuhoamassa itsensä. Vaan näyttää olevan tuhoamassa asuttamansa planeettajärjestelmänkin balanssit!. . .

Kysytään ihmetellen tähän."Miksi m i n u n pitäisi olla huolestunut jostain mystisien Omega- HYPERONIHIUKKASTEN olemassaoloista elinpiirissäni? Aineista jota en kuunaan ole edes STUK tutkimuksissa kuullut. Ainespartikkeleista, joita ei i k i n ä olla vaivauduttu edes mittaaamaan. Saati tutkimaan vaarallisuussäteilyn tasoja elämälle?. . . Miksi pätkän vertaa minulle kuuluu tietää mitä survoo jotkut avaruudelliset hadronkaskadihiukkaset, antiaineen partikkelit tai OMG avaruushiukkaset. Jonka pelkkä OSUMAENERGIA protonin kokoisena viskoo seinälle raavaan miehen!

Niinpä niin joo! Ai juu. Ehkä pitäisi silti miettiä. Maailmalla on kansojen joukossa 450kp * 440MW teslaoskilaattoria= 198 000MW tehoillaan pumppaamassa avaruuksien plasmapylonien suojillaan päällemme AUTONLASTEITTAIN niin eksoottista säteilypartikkelikirjoa. Ettei nimeä ole kuullut kuin kourallinen alan salaosaajistakaan! Tuottaen sellaista tuhon kirjoa, ettei noille ole uskallettu kehittää ensimmäistä "turvatasomittausta". Itse asiassa koska nuo tuotokset sumeilematta silpovat reaktorien uraanitonnistojakin. Niin noiden outojen tuntemattomioen säteilylajien massatuhon vaikutusta ei kannata epäillä. Itse asiassa olen myös itse ollut näkemässä l i v e n ä miten JUURI TUOLLAINEN TVO:lla maata kohden "imuroitu" avaruussäteilykirjot lennosta paistoi satapäiset lintuparvet savuamaan pihoilleen. . .
--------

Yhä syvällisempää teslabimistä
syvä syvä syvä syvä syvä syvä

Ydinreaktori on perimmältään SILKKA LEIKKURIMURSKAIN. Kun uraania silvotaan ++..IONISOIDUKSI KANAVASÄTEILKYKAASUIKEEN pitää "leikkurin terän" olla uskomattoman tuhoisan ja tylstymättömän. Aikoinaan kun USA:ssa kehitettiin vesipaineleikkuria. Ajateltiin että riittää kun veden PAINE on vaan riittävän iso. Käytännön kokeissa leikeltiin vedellä niin rautaa, lasia, kiveä, kumilaatuja ja muoveja. Se mikä rikkoi tasalaatuista rautaa. Ei toiminutkaan ruostumattoman terässeoksen eri metalliseoksiin. Se mikä leikkeli vesipaineena kovempaa PVC- muovia. Tylpistyi elastisempaan silikonikumin rakenteisiin. Ratkaisuksi alettiin lisäämään vesisuihkuun kovia "sattumia kvartsi-, lasihiekkaa ja vastaavia granuloita".

Ratkaisumalli uraanin silvonataan oli saman tyyppinen. "heikosti vuorovaikuttavan" neutronivuon joukkoon vaadittiin megamurskainhitusia. Avaruuksien ANTIAINEITA, hyperoneja ja hadronkaskadihiukkasia suoraan mustista avaruuksista imuroituna reaktoriin teslaoskilaattorin avulla. Nyt reaktorissa saatiin palamaan KAIKKI sinne ladattu uraanimateriaalit, plutoniumit ja vaikeimminkin silpoutuvat radioaktiiviset hajoamisjäännösten karstoittumat.

Italialainen tutkija Rubbia kehitteli vuosituhannen vaihteessa ideaa eteenpäin. Hänen reaktorissaan uraani pidetään ALKRIITTISENÄ. Jolloin uraani EI pala sisältäpäin. Vaan uraan "poltellaan" ulkoapäin siihen ammmutuilla hiukkaskiihdyttimen tuottamilla teslabimin kaltaisilla tutuilla "radikaalihiukkasilla." Kun uraania ei pidetä ylikriittisenä massana ei poltto ryöstäydy uraanitankojen SISÄÄN. Vaan pääpoltto tapahtuu kuin kynttilän liekissä hallitummin lähinnä ulkokehässä. Kuin armeijasta monelle tutussa "petromaksissa". Petromaksiossakaan happi ei saa päästä sukan sisälle palamaan. Vaan radioaktiivinen thoriumilla kyllästetty säteilyionisoiva sukka pitää hapen ulkopuolellaan. Radioaktiivinen säteily kontroloi PLASMAINISAATIOPALON ohuena kalvona lampun pintaosiossa.

http://kuvaton.co/k/YEhe.jpg
[img]http://kuvaton.co/k/YEhe.jpg[/img]

Auringossa on eräs tiedepiirejä kovasti kummastuttava erityispiirre. Näennäisesti fuusioprosessi tapahtuu Auringon sisällä. Mutta prosessi jää siellä jotenkin "kesken". Kun Aurinko ionisoi vetykaasunsa siellä. Niin kaikkein energisin prosessi roihahtaa petromaksin lailla täyteen pääpolttoonsa v a s t a ihan pintaosissaan! Aurinko EI siis PALA, vaan sitä POLTETAAN ulkoa päin "jollain" mustien aukkojen sylkemällä bimin teslaionivirroillaan! Miksi aurinko EI räjähdä kuten ihmisten tekemät fuusiopommit kerta ryskeellä. Vaan kykenee pitämään ryöstäytymättömällä "kitupalollaan" vuosimiljardit?

Vastaus on totaalisen uskomatonta. Aurinko ei varsinaisesti pala itseriittoisesti. Vaan sitä poltellaan ULKOPUOLISILLA KATLYYTTISILÄ hyperagressiivisilla hadronkaskadi-ionein, antianepartikkelivirroin ULKOAPÄIN. Vasta kun prosesseihin tuodaan nuo "kriittiset katalysaattorihiukkaset2 muuttuu polttoprosessit ylikriittiseksi paloksi.
-----------

Suojakertoimet hukassa
ydintuho ydintuho ydintuho

Kun yksi reaktorin teslabimi pyyhkäisee viemäröintiinsä maan päälle laskennallisen 40 000km2 kokoisen alueen. Niin 450kpl reaktoreita romuttaa jo 18 000 000km2 kokoiset Maapallomme SUOJAVYÖHYKEALAT! Tämä edustaa matemaattisesti 3,5% maapallomme koko ionosfäärin pinta- aloista. Miksi luonto järjestää ionoafääriimme 100km korkeudelle vallin hyperagressiivisia avaruuksien erikoissäteilyn hiukkasmeren?

Idea on samanlainen kuin Israelissa kehitetty panssarien suojaus. Peittämällä panssarivaunun pinnan POMMEILLA. Kun panssariin osuu hillittömän iso panssarin tuhoaja- ammuksen isku. Se räjäyttää suojakilven pommilohkon ja survaisee voimallaan tuhoiskun energiat sivulle. Näin panssarivaunun matkustajat selviytyvät. Samalla periaatteella luonto on meidät suojannut ionosfäärin "HYPERHIUKKASVIRROILTA". Nyt vaan IAEA ydinherrat ovat tyhjäntäneet suojakeroksemme. Kun hadronkaskadi iskee Maata kohden. Se ei enää tuhoudukkaan törmäten toisiin kaltaisiinsa. Vaan puhaltaa ionosfäärin läpi tehojaan juurikaan menettämättä.

Ionosfäärin luonnetta voidaan simuloida täytämällä ilmapallo vedellä. Jäädytä koko komeus, niin, että ilmapallon kalvo pingottuu äärimmilleen. Kasta sen jälkeen koko komeus lämpimään veteen. Niin, että kumikalvo irtoaa jäästä. Ala nyt tökkimään palloon puukolla reikiä. Ihan kuten ydinvoimaloitten teslapimit murhaavasti tekevät. Reaktiot ovat demoja siitä mitä tapahtuu luonnossamme päittemme päällä olevaan elintärkeässä suojauskerroksessa. Puukon silpoma iskukohta alkaa ilkeästi laajeta. Toisaalta niissä kohdissa jossa kalvon pingotus löystyy on kumikalvo kertaluokkia paksumpaa.

Kun pallossa on 450 kpl suunnattomia 40 000km2 kokoisia reikiä simuloituna. Huomaat että rakenne on paksentumien ja reikien verkkorakenne. Kuten Big Bangin jälkeisessä maailmankaikkeudessa. Ilmiöstä alamme nähdä koko nykyisen ydinteollisuuden perusongelman. Keskimäärin ionosfäärimme keskeinen avaruusioneilta suojaava suojakerros vuotaa kuin seula.

Keskimäärin ionosfäärin IONIpula on siis hälyttävä. Toisaalta reikien reunojen ulkolaitojen kasvualueilla on ioneja liikaakin. Chemtrailerien ja HAARP- armeijoiden keskeinen tehtävä on siis kahtalainen. A/ tuottaa elintärkeitä puuttuvia ioneja aukkopaikkoihin. Toisaalta estää kasautuvia IONIkertymiä suistumasta kriittisiin massoihin, plasmapalopalloiksi ja typpi/ happikehän polttoprosesseiksi.
--------------

Kynttiläkakkuja
kynttilä kynttilä

Muistat tilanteen huvittavuutensa ja toisaalta karmeutensakin takia. Sukulaisesi täyttää täydet 50 vuottaan. julallisesti kakku palavine kynttilöineen tuodaan pöytään. Jokainen pieni kynttilä palaa rauhallisesti omassa pienessä huojahtelevassa virtauskokonaisuudessaan. Hiukan liiankin kauaan, koska kynttilöiden steariinia alkaa valua kakulle. Hätäpäinen kynttilöiden puhaltelu suistaa tilanteen tuli- infernoksi. Koko kakun päällys räiskähtää tulimeriksi.

Katsellessani TVO:n käytettyjä uraanitankoja. Niiden sininen kelmeä tsherenkovin valokehä näkyy jokaisen uraanitangon ympäröivänä huntuna. Miksi kaikkein agressiivisin säteilyvyöhyke on uraanitangon u l k o p u o l i s e l l a alueella? Kysymykseen ei vastauksia ydinalalla helposti anneta. Miksei pääpalo ole siellä missä kriittisin massa sijaitsee, sisällä? Katsot nuotiossa palavaa halkoa. Otat kirveen käteen ja silpaiset palavan halon kokonaan halki. Jälleen sama outo teema. Puu on sisältä liki viileän palamaton. Mutta ulkopinnalta emittoituvat +..ionisoituneet hiilikaasut palavat tuhatasteluokassaan.

Kivihiilikaivoksien valaistusta hoiti palava kynttilä. Joka oli peitettynä hienolla metalliverkolla. Verkon tehtävä oli estää kaivospaloja. Jolloin liekki ei pääse läpi verkon polttamaan kaivoskaasuja. Vaan päinvastoin liekki sammuu varoituksena hapenpuutteesta kaivokseen syöksevän metaanin tullessa. Uraanitangon 10mm napit on pakattu kaasutiiviisti ohueen sirkoniumputkeen. Jonka tehtävä on rajata uraanissa reaktorissaan riehuvia fissiopalon energioita. Paloprosessi ei pääse putken läpi. Kysymys kuuluukin miksei suljettu putki silloin paineesta räjähdä?

Ei räjähdä koska sirkonium päästää lävitseen kaiken kaasumaisen. MYÖS fissiossa kaasuuntuvat ++..IONISOITUNEEN Pu-239 tonnistot ja muut fissiojalokaasut, vedyt ja vastaavat. Reaktorissaan jököttävä yksittäinen uraanitanko palaa loimottaen sinertävää valoaan. Kuin kertomani 50v kakkujen kynttilät. 3 000r/ min pyörivät neutronivuot pyyhkivät sinihohkaa ankarassa fission pommituskierroksinsa. Teslaoskilaattorin avaruuksista takomat avaruussäteilyn megaionit vyöryttävät uraanin hehkurintamiin kuin ohjukset tuhoten kaikki tieltään. Välitön reaktorin räjähtäminen on jatkuvasti riistäytymäisillään Fukushiman tyyliseen megaräjähdykseen.

Vääjäämätttä eräänä päivänä agressiivisin sinipalovyöhyke paiskautuu teaslabimin huojahtaessa rajussa tehoiskussaan kiinni suoraan sirkonium tankoihin. Sekunneissa palo imeytyy kaasuunnuttamaan kiinteät uraanitangot ja reaktorin sularäjähdys on arkipäivää. Moniko muuten on tietoinen m i k ä erottaa reaktorifission ydinpommifissiosta silminnähden? Aivan oikein fooliomaisen ohut sirkoniumlamellin pinta. Ydinpommissa sitä EI ole ja uraani päästetään kokonaisuudessaan osasekunneissa kaasuunnuttamaan itsensä kriittiseksi ++..IONIkanavasäteilyn plasmakaasuiksi.
--------------
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti

raijasivuLiittynyt: 09 Elo 2010
Viestejä: 82

LähetäLähetetty: Ma Huh 22, 2013 11:56 pm    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

--------------
Supon epätoivo aiheesta kasvaa. Tänään 21.04.2013.katkoittiin jo tuikeana puhelinlinjani 4 kertaa. Kun sekään ei riittänyt. Lähettivät vielä tekstiviestinkin, että puhun laittomista ydinalan Teslan aiheista ja siksi SUPO:n oli pakko ulkomailta käskettynä katkoilla linjojani!
--------

Japanin ionosfäärin HYPERONIVARASTOT romahtaneet, reaktoreita EI saada käyntiin!
fukushima fukushima fukushima fukushima fukushima fukushima fukushima fukushima

Yksi sitkein ja vaikeimmin selvitettävistä mystereistä Fukushiman tiimoilta kiteytyy siihen mikä ja miksi pitää Japnin kaikki 52kpl reraktoria hiirihiljaisena? Kukaan sitä Ei julkisuudessa lisäkseni uskalla edes kysellä. On päivän selvää, että j o s olisi pieninkin mahdollisuus pyörittää noita reaktoreita, ne palaisivat käyttöön! Japanin hallitus onkin kertonut haistattavansa pitkät kansan mielipiteelle aiheesta. SE ettei kansa hyväksyisi EI ole syy!.. 2/ 3 osan vastustus ON silkkaaa paperia. Koska Japanin miehittäjämaa USA himoaa saada plutoniumeriään. Vaikeasti Japanissa pörrää vain parisen kappaletta reaktoreita kuin tunnustellen teslabimeillään miksei koko Japanin päällä oleva ionosfääri vaan jaksa toimia?

Kun 4 reaktoria räjähti käsiin ja kilometrikorkealle sinkoavat reatorisulien ioniplasmat paukkui. Meni koko Japanin päällä ollut ionosfääri totalitääriseen EMP- oikosulkuun. Taivaan teslan bimipylväät romahtivat alas hurjassa oikosulussaan. Tavalla josta eivät ole toipuneet liki 3 vuoden odottelunkaan jälkeen. Jälleen selkeä kytkös siihen miten elimellisen tärkeää ydinreaktorien poltolle avaruuksista teslabimillä saatavat "hyperonit" oikeasti on! Aiheista Vaikenemisen omertta taas kertoo suoraan miten HYPERsalaisuuksien arkkuun olemme tietoinemme katsomassa. Etusivu- foorumissa POLIISIT suoraan kertoivat että koko Pekka Jauhon kertomien hyperonien sanastot on systemaattisesti peitetty, piilotettu ja härskisti korvattu entistä tehokkaammin peittävillä uudiskvarkkisanastoillaan. Ihan vaan jottei IAEA Y-salaisuudet paljastuisi

Italialaisen tutkijan Rubbian energiavahvistimen idea paljastaa keskeisimmän osan kokonaisuutta. Vaikka hänen laitteessaan uraani EI PALA, koska on alikriittisessä tilassa. Niin pommittamalla tavallista uraania hiukkaskiihdyttimen "hyperoneilla" uraani alkaakin osumistaan palaa ja fissioida! Tämä paljastus vuosituhannen vaihteesta kertoo selkein viittein, ettei uraanin palaminen perustukkaan STUK:n valehtelemiin "kriitisiin massoihin! Vaan ihan johonkin muihin prosesseihin. Uraani syttyy ja s a a d a a n palamaan nimenomaan tietyn tason ylittävässä energiatihentymäkentässä! Kriittisellä massalla EI Tesla "kuoleman säteen" survottavana ole merkittävää tarkoitusta! Asia vaan himoitaan tarkoin meiltä salata!
-------------

AVARUUSREAKTIOITA
ursa ursa ursa ursa

Perustava kysymys on, mitä reaktioita teslan bimin reaktoreihin syöttämät hyperonit aiheuttavat? Kun avaruudessa loppuun poltettu aurinko romahtaa supernovana, tapahtuu sen sisuksissa reaktio, josta ei kerrota käytännössä missään. Sopii kysyä miksi? Joka tapauksessa kaikki tähden atomit iskussa romahtavat SISÄÄNPÄIN. Atomiytimen protonit "kaappaavat" atomin elektronit itseensä muuntuen kauttaaltaan neutroneiksi. Vaikka tiedepiireissä ei edes kerrota tämän salatun prosessin tietoja tarkemmin. Voidaan suoraan simulaatiosta laskea mitä ja miten homma tapahtuu.

Pekka Jauho Atomi ja ydinfysiikka s.230 "Eräissä ytimissä esiintyy myös elektroniverhossa olevan elektronin siirtymistä ytimeen. Koska tällöin yleensä tulee kysymykseen K- kuoren elektroni, jonka aaltofunktio on ytimen kohdalla nollasta eroava, kutsutaan ilmiötä K-kuorikaappaukseksi. S.240 Sisäinen konverssio, Augerilmiö eli beetta + hajoamisessa protoni emittoi positronin ja neutriinon muuntuen neutroniksi. Energialla 1MeV." Kiteytettynä U-235 ytimen suorittaessa alusta loppuun viedyn siäisen konverssiot siinä 92kpl protoneja muuntuu neutroneiksi 92MeV energiamäärällään. Tuottaen samalla 235kpl NEUTRONIKASVURÄJÄHDYKSEN.

Avaruudessa juuri tällainen huippuunsa salattu prosessi vastaa n. 50% siitä energiasta jota reaktorissa haljennut uraaniatomi tuottaisi. On syytä korostaa, että tästä perusprosessista muodostuu avaruuden suurenergiaiskut: Supernovat ja mustat aukot. Riippuen lähinnä tuhottavan auringon massoista. Riittävän ISO aurinko tuottaa tästä energiaiskusta viimeinb mustan aukon. Yleinen teoria lähtee siitä, jotta tällaiset atomitason prosessit onnistuu on siinä oltava kuten teksti vahvistaa mukana ko. "välittäjähiukkanen".

Eli kun supernova ja musta- aukko räjähtää. Prosessin loputtua niistä sinkoaa parvittain juuri näitä yli jääviä "välittäjähiukkasia, antineutriinoja, superoneja ja vastaavia" . Tiedämme, että perusreaktorissa avaruudellisten antiaineiden reaktioiden osuus energiansa tuotannosta on luokkaa 3%. Toisaalta jos reaktorin fissiohajoamisista edes luokkaa 1% on ylläkerrottu reaktio ylienergisten hyperonien iskiessä reaktoriin, on vaikutus j u u r i sitä mitä Alamosin johtaja Enricho Fermi (1946) ja Pekka Jauho mittailivat reaktoreistaan. Nimittäin fissioivien reaktorien sylkemät uraaniset neutronimäärät 10- kertaistuvat!
--

Pekka Jauho 5.13 Kosminen säteily
jauho jauho jauho jauho jauho jauho

Sivu 280.Avaruudesta tulevan IONIsoivan säteilyn olemassaolo havaittiin jo niin varhain kuin 1912. Kun Kolhorsten ja Hess totesivat elektroskoopin purkausnopeuden ylöspäin mentäessä aluksi pienenevän. Mutta 700m korkeudesta kasvavan. Purkamisen ilmaan todettiin johtuvan tähtitavaan osista tulevasta IONIsoivasta säteilystä. Pian huomattiin Maan magneettikentän ohjaavan näitä varautuneita hiukkasia. Massoiltaan nämä avaruushiukkaset todettiin valokuvaustesteissä massoiltaan protonin arvosta 1, alffan 4:stä jopa massaluvultaan Z 40 saakka (sirkonium). Ylittäen energialtaan jopa 10^15eV."

*Nyt ihan k e s k e i n e n syy siihen miksi teslaoskilaattoria tarvitaan tuomaan näitä säteilyhirviöitä rikkomatta maahan reaktoreihin: "Varsinaisella maanpinnalla havaittava kosminen säteily EI koostu enää primäärihiukkasista, vaan hiukkasista, jotka syntyvät enää primääristen hiukkasten jo reagoitua ilmassa olevien ytimien kanssa. Miten primääriset hiukkaset saavat suuren energiansa, on toistaiseksi vielä tuntematonta!

Tyypillinen primäärihiukkasen aiheuttama ytimen halkeamiskuva. Ytimen halkeaminen lukuisiin kevyempiin hiukkasiin kuva 5.13.1 Yagodan mukaan. Kuvassa kiintyy huomio erikoisesti YDINRÄJÄHDYKSEN . .
muodostamasta lähteestä oikealle lentävään mutkittelevaan jälkeen. Jonka analyysi osoittaa johtuvan pii- mesonista. (Kuvassa kohdeatomi on hajonnut t ä y s i n yli 30 kappaleeseen! Olisiko ollut germaniumkohtio, joka ON räjäytetty niin pieniin osiinsa kuin ylipäätään atomin saa.)

Mesonien syntymiselle vaaditaan luonnollisesti, että tulevalla hiukkasella on ainakin syntyvän mesonin lepomassaa vastaava kineettinen liike- energia. Varattujen pionien synty voi tapahtua myös energeettisten y- kvarkkien V A I K U T U K S E S T A! Suuren energian omaavia y- kvarkkeja syntyy aina jarrutussäteilyn vaikutuksesta. Neutraaleja pioneja syntyy esim. y + p > pii^o + p
jossa sähkömagneettinen säteily suoraan protonin kentässä muuttuu materialisoituvaksi hiukkaseksi. Mittaamalla edellä mainituissa tapauksissa reaktioiden kynnysenergiat saadaan niiden avulla selville syntyvien mesonien massat."

http://kuvaton.co/k/YE2b.jpg
[img]http://kuvaton.co/k/YE2b.jpg[/img]

* Hurjaa rajumpi kirjassa räjähtänyt kevyehkö perusatomi lentää kuin srapnelli alkutekijöihinsä. Jos teksti ei kokonaan auennut. Niin ainakin sen maallikkokin oivaltaa näistä datoista. Ettei teslaoskilaattorin kuolemnan säteen edessä kestä hajoamatta alkuteklijöihinsä käytännössä mikään! Ei varsinkaan uraaniatomit, jotka sakkautuvat ympäristöönsä näistä hirviöiskuista pelkkänä satapäisinä neutronipuuroina. Ydinreaktoreissa mitatut STUK- kerrottua 10- kertaisemmat neutronivoiden spallaatoituvat syylliset ON KYLMÄÄVÄSTI PALJASTETTUNA!
-----------------
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Parisuhde.fi : Ongelmat Kaikki ajat ovat GMT + 2 tuntia
Siirry sivulle 1, 2, 3, 4, 5  Seuraava
Sivu 1 Yht. 5

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa